Make-up

Look Ouderjaarssavond 2011

Gelukkig nieuwjaar!

Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om vandaag nog een look te laten zien, maar ik was zo tevreden over mijn look van gisteren dat ik er toch maar foto’s van heb gemaakt. Natuurlijk helemaal in stijl, met veel glitter en zilver!

Ik had helemaal geen spannende plannen voor Oudejaarsavond, maar moest overdag wel gewoon werken. Ik vind het altijd zo leuk om op dit soort dagen flink uit te pakken met make-up, dus dat heb ik gewoon gedaan! Als uitgangspunt voor de ooglook heb ik deze tutorial van MakeupByTiffanyD gebruikt, maar ik heb ‘m verder uitgebreid door er nog glitters aan toe te voegen en de binnenste ooghoek wat meer aan te zetten. Een perfecte look voor Ouderjaarsavond, vinden jullie ook niet?

De meeste kleuren komen uit het Á La Mode-palette van The Body Shop (zie hier mijn artikel), en ik heb nog wat bruin (The Body Shop Eye Colour 32: Chocolate) in de arcadeboog bij gedaan. De glitters zijn van Make Up Studio en zette ik vast met de 2-Way Gel van Make Up Studio.

Natuurlijk moesten ook mijn nagels keurig matchen, dus die heb ik uiteindelijk gelakt met Orly Shine en daaroverheen Essence Hello Holo (zoals ik in dit artikel al eerder liet zien). Zo’n geweldige combinatie!

Gebruikte producten:

Gezicht

Ogen

Lippen

 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream
 • Catrice Ultimate Colour Lipstick in 130: Frozen Rose

P.S. Later vandaag komt nog een filmpje, dus kom straks zeker nog even terug!

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Heel erg mooi! Die glitters maken het echt helemaal af vind ik. Hoe erg is de hangover vandaag? 😉

  1. Helemaal geen hangover! Drink nauwelijks, dus dat scheelt 😉

 2. Wauw wat een mooie look! En je wimpers zien er echt goed uit 🙂
  x

 3. Ik vind het een mooie look, staat je goed en is echt heel feestelijk. Mooi detail is de matching nagellak!

 4. Wooh, prachtige glitters en zijn dat echt jou wimpers? *jaloers*

  1. Yep! Wel met dank aan Max Factor False Lash Effect, maar ze zijn echt 100% echt 😉

 5. Wat een prachtige look, ik ga die glitters zeker nog een keer halen. Stond vrijdag nog te twijfelen..

 6. Wauw, prachtig gedaan Charlotte!

 7. Myrthe zegt:

  Hele mooie look, en wat heeft je huid een mooie glow! 😉

 8. super mooie look 😀 happy new year!

 9. Mooie look zeg! Ik heb ook veel grijs/zilver en shimmer gebruikt gisterenavond, lekker feestelijk. Gelukkig Nieuwjaar!

 10. Super mooie look! Gelukkig nieuwjaar!

 11. Wat heb je ook een geweldig paar oorbellen in! ♥ Gelukkig nieuwjaar meis!

 12. Joanne zegt:

  Wauw je eyeliner en mascara zien er echt PRACHTIG uit!

 13. Louise zegt:

  Wauw, je wimpers! Ik dacht eerst dat ze nep waren, zo mooi, maar ze zijn gewoon van je zelf! (:

 14. Hele mooie look! 🙂 Wens je een gelukkig en gezond 2012! 🙂 X

 15. Oh wauw wat een prachtige look. Ik wens je een fijn en gezond 2012!

 16. Mooie look! Ik houd van die koele grijs- en zilvertinten!

 17. Mooi hoor! Ik heb uiteindelijk toch dezelfde nagellak als jij opgedaan! Ik had een zilveren van Gosh, waar ik 1 laagje van op deed en 2 laagjes Essence Holo. Heel tof!

 18. Supermooie look! En je nagels zijn ook heel erg leuk gedaan 🙂

 19. Mooie look en happy 2012!!

 20. Wat een geweldige look!
  En je hebt echt mooie wimpers!
  De beste wensen voor 2012! ♥

 21. Ooh wat een mooie look 😀 x

 22. Wow, wat zijn je nagels mooi in vorm en lang zeg, pff, me want!

 23. Josje zegt:

  Als ik jouw wimpers zou hebben zou ik echt intens gelukkig zijn!

 24. Wendy zegt:

  Ziet er heel gaaf uit! Wauw!

 25. Heel erg mooie look!!

 26. Hele mooie look!

 27. Waaauw, super mooi!

 28. Karin zegt:

  Wat een mooie look! Hollywood waardig! Helemaal met die stunning oorbellen! Waar heb je ze gekocht? xx

  1. Accessorize!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.