Make-up

MAC Kinda Sexy Lipstick

Ik vind het altijd grappig om te zien hoe MAC lipsticks ineens razend populair worden. Jaren geleden was het Myth (oef, dat was een moeilijke), ook Ruby Woo was ontzettend geliefd en nu zijn nude- en bruintinten zoals Faux of Velvet Teddy hip. Met mijn lichte huid werken maar weinig van deze iconische kleuren, maar gelukkig heeft MAC nog veel meer opties. Zo ontdekte ik een tijdje gelden MAC Kinda Sexy, een lipstick die me wèl staat.

MAC Kinda Sexy Matte Lipstick

mac-kinda-sexy-lipstick-1-van-1

Kinda Sexy is een matte warme tint die bij iedereen net anders uitpakt. Zo is hij bij mij vrij oranje, terwijl ik zie dat hij bij veel andere meiden meer roze uitpakt, maar hij kan ook wat bruinig lijken. Dit is zo’n kleur die afhankelijk van je eigen lipkleur, huidskleur en ondertoon heel anders kan ogen, dus ik raad aan om hem vooral even van te voren uit te proberen.

Overigens vind ik de matte substantie van deze kleur erg prettig. Hij is wat aan de stugge kant, maar hij lijkt door de warmte van je lippen een beetje te smelten, waardoor hij soepel aanvoelt. Daarnaast vervaagt hij mooi geleidelijk en blijft hij ongeveer een uur of 3-4 zonder bijwerken netjes zitten. Ik merk dat ik deze er vaak bij pak als ik redelijk neutrale make-up op heb (hier combineer ik hem met mijn favoriete groene eyeliner), maar zelfs met een iets zwaardere look zou ik hem kunnen hebben. Gewoon een fijne dagelijks kleur!

MAC Kinda Sexy Matte Lipstick – €19,50
MAC | Douglas | De Bijenkorf

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Hij staat je mooi! Ik heb nu 1 lipstick van Mac en faux staat nu op mijn wishlist

 2. hij staat je wel erg mooi 😀

 3. Ik had deze ook maar ik vond ‘m te oranje bij mij. Ik heb ‘m aan mijn dochter gegeven en inderdaad, bij haar is ie meer roze; bij haar staat ie beter! 🙂

 4. Jolanda zegt:

  Faux staat wel, maar doet weinig voor me. Het is wat flets. Ik zal deze eens swatchen. Mijn favo mac is Brick o’la. Echt een mooi najaarskleurtje. Hoera, hij “mag” weer…

 5. De kleur staat je echt prachtig! Ik ga zeker een kijkje nemen in de winkel 🙂

 6. Die mooie kleur staat je prachtig 😉

 7. Niet helemaal mijn ding, maar hij staat bij jou erg mooi!

 8. Dat is inderdaad een hele mooie kleur, volgens mij heb ik hem wel eens eerder gezien 🙂

 9. Heel mooi is deze! Ik wil graag nog Velvet Teddy aan mijn stash toevoegen, I LOVE MAC. Gewoon echt.

 10. Heel mooi!

 11. Niet om überkritisch te zijn ofzo (voor iedereen hier met reacties rond mijn nek vliegt). Maar ik had graag nog een swatch op je arm of op de rug van je hand bij het artikel gezien. Dan zouden we iets beter kunnen zien wat voor kleur het juist is. Nu beïnvloedt de tint van je lippen namelijk ook de manier waarop wij de kleur te zien krijgen en dat geeft natuurlijk een vertekend beeld.

 12. Merlin zegt:

  Deze heb je geloof ik al wel langer dan een tijdje Sinds december al

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.