Make-up Reviews

Max Factor Wild Shadow Pots

Ik weet niet hoe het komt, maar ik vergeet eigenlijk altijd tussen de oogschaduws van drogisterijmerken te kijken. Het merendeel van mijn oogschaduws is echt budgetproof of uit luxe categorieën, maar ik lijk de categorie die er tussenzit een beetje over te slaan. Max Factor brengt deze maand de Wild Collectie uit, bestaande uit verschillende producten voor de ogen. Onder andere de nieuwe Max Factor Wild Shadow Pots maken deel uit van de collectie, dus dat is voor mij een goede reden om de oogschaduws van Max Factor eens uit te testen!

De Max Factor Wild Collectie probeert in te spelen op de wilde kant van elke vrouw. Dat verklaart ook de combinatie van neutrale tinten en felle kleuren! Op die manier kun je je look rustig houden, maar er een wild randje aan toevoegen. Dat vind ik best een leuk idee van Max Factor. De Wild Shadow Pots zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en kosten €7,99 per stuk.

De verpakking is wat anders dan we van veel oogschaduws gewend zijn. De Wild Shadow Pots hebben namelijk een schroefdekseltje! Ik vind het persoonlijk niet heel erg handig (geef mij maar gewoon een ouderwets klapdekseltje), maar het ziet er best leuk uit.

Het is een bonte verzameling kleuren! Ik vond ze eerst niet zo goed bij elkaar passen, maar nadat ik het idee achter de collectie las vind ik ze erg goed gekozen. De neutrale tinten zijn voor iedereen draagbaar, en de felle kleuren zijn exact de tinten die veel mensen als kleuraccent goed kunnen hebben.

Burnt Bark | Feral Brown | Sapphire Rage | Turquoise Fury | Vicious Purple | Pale Pebble

Op bovenstaande foto heb ik de oogschaduws droog en zonder oogschaduwbasis aangebracht. Ik ben aangenaam verrast door het resultaat! De pigmentatie is goed en de kleuren vallen vrij intens uit. Van mij hadden Vicious Purple en Turquoise Fury nog wel iets krachtiger gemogen, maar ze zijn door hun zachte finish wel goed draagbaar. Van Pale Pebble is op deze foto vrijwel niks te zien, maar hij is prima geschikt als semi-matte highlighter.

Een klein puntje van kritiek is dat ik wat ‘sparkle‘ in de oogschaduws mis. Zeker bij opvallende kleuren vind ik het zelf altijd wel mooi wanneer kleuren een mooie schittering hebben, maar deze zijn vrij vlak. Tja, dat is uiteraard persoonlijk. Daarnaast vind ik ze qua stuctuur aan de grove kant en had ik ze graag iets zachter gezien. Gelukkig brengen ze ondanks de korrelige structuur makkelijk aan en geven ze veel kleur af.

De Max Factor Wild Shadow Pots zijn helemaal niet verkeerd! Ze zijn kwalitatief prima en daarnaast ook goed betaalbaar. Ik kan niet zeggen dat het absolute musthaves zijn, maar het zijn wel leuke oogschaduws om mee te experimenteren!

De Max Factor Wild Shadow Pots kosten €7,99 per stuk en zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij drogisterijen als Etos, Kruidvat en DA.

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. burnt bark vind ik mooi!

 2. Ziet er goed uit! Eigenlijk vergeet ik altijd om bij Max Factor te kijken. 😉

 3. Leuke kleuren!

 4. Wat een mooie kleurtjes!

 5. Kimberley zegt:

  De kleuren zien er mooi uit, maar ik gebruik liever een palette met meerdere kleurtjes omdat ik toch nooit 1 kleur op ga maken :p

 6. Prachtige kleuren

 7. Ik vind zelf de kleurtjes niet zo speciaal 🙂

 8. Wauw, mooie kleurtjes en vooral mooie pigmentatie!

 9. Hele mooie kleurtjes! 🙂

 10. Ik krijg er geen wauw-gevoel bij maar ze zien er wel goed uit 😀 Max Factor trekt me gewoon niet zo.

 11. Ik vind de kleuren niet heel bijzonder, maar de potjes zien er wel schattig uit.

 12. Wauw deze zijn echt super mooi! Ik wil ze allemaal hihi! 🙂

 13. best mooie tinten 😀

 14. Ik heb ze ook en vind ze echt leuk! Gebruik ze nog heel vaak!

 15. Ik vind ze niet echt interessant. De pigmentatie niet en de kleurtjes ook niet.

 16. Erg mooie oogschaduws!

 17. Het zijn mooie kleurtjes, maar ik zou deze niet zomaar kopen.

 18. Ik koop eigenlijk nooit mono’s, omdat ik ze nooit gebruik omdat ik ze niet goed kan combineren altijd en ik palettes gebruik. Alleen als ze heel mooi zijn vind ik het te overwegen, maar deze vind ik niet heel bijzonder eigenlijk.

 19. Echt super mooie kleuren!

 20. Ze zijn heel mooi!
  Xoxo

 21. Ziet er mooi uit, Max Factor is een van de merken die ik altijd oversla in de winkels, vraag me nu toch wel af waarom!

 22. Niet slecht, maar ik vind ze ook niet heel speciaal eigenlijk.

 23. De kleuren spreken me niet echt aan, maar ik moet toegeven dat de swatches er wel goed uit zien.

 24. Ziet er goed uit, al vind ik de kleurtjes niet zo bijzonder…

 25. Eerlijk gezegd, ik vind het niks. Ik draag NOOIT kleur. Altijd naturel. Saai? Ik weet het niet. Maar ik houd ervan.

 26. Ziet er goed uit allemaal 🙂

 27. Ik vind het hele mooie kleurtjes!

 28. De pigmentatie ziet er goed uit! De kleuren zijn niet helemaal mijn ding moet ik zeggen

 29. Ziet er goed uit! Goed pigment ook! 😀

 30. Burnt Bark en Feral Brown zou ik wel kopen, ook al zijn ze wat basic 🙂

 31. Prima pigmentje!

  XO

 32. Ze zien er kwalitatief goed uit!

 33. Basickleuren, maar leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.