Make-up

Mijn 5 Favoriete Lipsticks

Hoewel ik nu nog vooral veel lipgloss draag neig ik als het kouder wordt steeds meer naar lipstick. Vooral richting de feestdagen gebruik ik het veel vaker, omdat ik het dan graag bij een simpele ooglook houd. Een mooie lipstick past daar perfect bij! Ik ben nogal kieskeurig als het om lipsticks gaat, maar er zijn toch wel een paar mooie tinten waar ik telkens weer naar grijp. Ik besloot ze eens voor jullie op een rijtje te zetten!

De reden dat ik zo kieskeurig met lipsticks ben is omdat veel kleuren bij mij vrij heftig uitvallen. Doordat ik een hele lichte huid en vrij gepigmenteerde lippen heb lijkt elke kleur veel heftiger dan dat hij bedoeld is! Het is dus altijd een kwestie van uittesten om te zien of een kleur mij een beetje staat. Inmiddels heb ik een paar geweldige lipsticks in mijn collectie die ik ontzettend veel draag omdat ze geweldige kleuren hebben en daarnaast gewoon erg fijne lipsticks zijn.

Ik vind het altijd ontzettend lastig om een geschikte nude-achtige lipstick te vinden die me niet meteen omtovert in een spookje, maar Rimmel Lasting Finish by Kate Moss 03 (€9,49) is een perfecte neutrale kleur voor mij! Het is een mooie neutrale lipstick die niet te oranje of bruin voor mij is, maar die me redelijk goed flatteert. Vooral als ik ‘m na het aanbrengen nog even in m’n lippen klop is hij erg mooi!

Ik vind sommige luxe-producten echt overaten, maar de lipsticks van Chanel blijven grote favoriet van mij. Chanel is erg sterk in diepe klassieke tinten, maar gelukkig hebben ze ook wat lichtere opties. Chanel Rouge Coco 35: Cintz (€29,49) is één van mijn basis-lipsticks die ik met vrijwel elke look kan combineren. Deze heb ik dan ook nagenoeg altijd in m’n tas zitten, omdat dit de perfecte opfrisser voor m’n make-up aan het einde van de dag is.

Een andere favoriet van Rimmel is de Rimmel Colour Show Off 020: Shake-Up Pink (€9,49) . Dit is een wat fellere roze kleur die ik vooral erg leuk vind om bij een simpele ooglook te dragen, omdat hij meteen een mooi effect geeft. Bovendien is dit één van de weinige kleuren roze die niet direct te koel van tint is, waardoor hij me prima staat.

Een lipstick die ik pas weer opnieuw heb ontdekt is Inglot 118 (€12,00). Deze lipstick neigt wederom wat naar nude, maar is meer lichtroze. Doordat ook deze wat warmer van tint is zie ik er niet meteen uit als een spookje of iemand die uit de jaren ’90 is gelopen. Hij heeft als enige van deze lipsticks een lichte frosty finish, maar die valt gelukkig aardig mee waardoor het een fijne basic lipstick is.

De little black dress van mijn lipsticks is Inglot 106 (€12,00). Dit is zo’n lipstick die voor mij altijd goed is! Als ik niet weet hoe ik mijn make-up moet doen, maar toch een statement wil maken, dan pak ik deze uit de kast. Succes gegarandeerd! De werkelijke felheid van deze lipstick komt op deze foto’s niet geheel uit de verf, maar op de foto’s van de originele review is beter zichtbaar. Dit is overigens ook een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar de perfecte koraalroze lipstick!

Inglot 118 | Inglot 106 | Rimmel Kate Moss 03 | Chanel Cintz | Rimmel Shake-Up Pink

Ik heb ze nog even naast elkaar op mijn huid geswatched om de verschillen goed te laten zien. Zoals je kunt zien zijn ze allemaal toch behoorlijk verschillend, maar hebben de meeste tinten een warme ondertoon. Ik heb gemerkt dat dat mij het beste staat, dus dat is iets waar ik graag op let bij het uitzoeken van lipsticks. Hoewel ik toch vaak mijn favoriete lipglossen pak merk ik dat ik de laatste tijd weer steeds vaker naar mijn favoriete lipsticks neig. Het geeft je look weer wat extra’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Mooie kleurtjes! Ik vind zelf de Chanel je het mooiste staan. Erg chique!:)

 2. Ik vind Chanel het mooiste bij je!

 3. Wat een prachtige kleurtjes! Ze staan je allemaal heel goed!

 4. wauw, die van chanel is echt prachtig!

 5. Norma zegt:

  Favoriet van mij creme de nude mac

 6. Die Kate 03 is mooi he, heb ‘m zelf ook! Die van Chanel is ook een beauty, maar kan ook niet anders haha!

 7. Mooie lipsticks, staan je goed. Die van inlgot is mijn favoriet.

 8. Die van Chanel en Inglot 106 vind ik heel erg mooi staan bij je! 🙂

 9. Wauw, ik vind ze je allemaal zo goed staan haha! Prachtige lipsticks!

 10. Wat een lieve lipsticks allemaal 🙂 Die lichte kleuren staan je heel goed!

 11. Wow ze zijn eigenlijk allemaal wel mooi bij je ! Leuke lipstick collectie 🙂

 12. Mooie kleurtjes! Ik gebruik nu juist weer meer lipgloss omdat mijn lippen van lipstick eerder uitdrogen.

 13. super mooie tinten 😀

 14. Wauw, die kleuren staan je stuk voor stuk echt geweldig!

 15. Ze staan je allemaal prachtig!

 16. Sophia zegt:

  Oeww, wat zijn ze mooi allemaal! En hier nog een lichte huid/gepigmenteerde lippen hahah 😉

 17. Ik heb die van Kate Moss ook, maar bij mij staattie alsof ik ziek ben!

 18. Mooie lipsticks! Vooral de eerste 2 staan je mooi.

 19. Femke zegt:

  mooi! Mijn favoriet is fanfare van mac… overigens ook een van de weinige lipstiks die ik heb 😉

 20. Mooie kleurtjes allemaal 🙂 x

 21. Joanne zegt:

  Mooi! Ik vind die van Chanel je het allermooist staan, daarna die laatste van Inglot. Die eerste van inglot vind ik het minst mooi.
  Ik vind trouwens dat je helemaal gelijk hebt wat betreft chanel lipstick. <3333 it.
  Mijn favoriet is 28 romantic, een warme raspberry kleur. zo mooooooi.

 22. Ze staan je allemaal ook stuk voor stuk prachtig!

 23. Stuk voor stuk prachtige kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.