Make-up

Mijn favoriete lipsticks voor de zomer

’s Winters draag ik vooral vrij veel oogschaduws, maar ik merk dat ik deze zomer toch meer naar felgekleurde lipsticks grijp. Het is immers dé trend van dit moment en het is ook veel handiger dan ingewikkelde ooglooks. Tijdens warme dagen kan je make-up nog wel eens gaan ‘smelten’, dus dan kan je beter kiezen voor een vrolijk gekleurde lipstick. Ik zette mijn favorieten voor jullie op een rijtje!

Catrice Ultimate Colour Lipstick Princess Peach (€3,99) is één van mijn nieuwe favorieten. Deze oranje lipstick ziet er misschien een beetje intimiderend uit wanneer je ‘m in de huls ziet, maar het is in werkelijkheid een prachtig kleurtje! Dit is ook de lipstick die ik in mijn Favorieten Juli-filmpje droeg.

Ook The Body Shop Colourglide Lip Colour 66: Coral Splash (€10,-) lijkt vrij fel in de huls, maar valt enorm mee. Ik vind het wel een beetje jammer dat hij een frost-finish heeft (dat maakt ‘m wat ouwelijk en gedateerd), maar op de één of andere manier kan ik ‘m toch goed hebben. Ik draag ‘m vaak in combinatie met een wat rozere lipstick en dat geeft een geweldig effect!

The Body Shop Colourglide Lip Colour 57: Pink Flirt (€10,-) is zo’n lipstick die ik gebruik wanneer ik een waasje roze wil. Ik had eigenlijk gedacht dat hij feller zou zijn (dat zou je toch denken wanneer je ‘m in de huls ziet), maar hij is vrij zacht en rustig. Ik draag ‘m vaak over andere lipsticks (zoals TBS Coral Splash) of gewoon zo.

Rituals Ruby Lipstick Cotton Candy (€14,90) is zo’n lipstick die ik alweer een paar jaar heb, maar die in de vergetelheid is geraakt. Ik vond ‘m altijd te fel, maar nu begrijp ik niet helemaal meer waarom. Het is gewoon een fijne vrolijke lipstick!

En als laatste, mijn grote favoriet Inglot Lipstick 106 (€12,00)! Dit is zo’n mooie lipstick, ik krijg er telkens weer complimenten op. In werkelijkheid is hij nog iets feller (zoals in de originele review te zien is), maar hoe felle hoe beter!

Dit jaar neem ik in plaats van oogschaduws vooral heel veel lipsticks mee op vakantie. Ik combineer ze met een simpele winged eyeliner, soms een beetje kleur onder het oog en een mooie bronzer. Klaar is mijn favoriete zomerlook! Wat zijn jouw favoriete makeup-producten voor deze zomer?

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Yvonne zegt:

  Oehh, mooie kleurtjes!

 2. Evelien zegt:

  Leuk om te zien hoe je deze fleurige lipsticks combineert met een simpele eyelook!

  Ik ben zelf altijd meer van de wat uitgebreidere ooglooks, maar wil dit voor de zomer (als het nog komt ;)) gaan proberen!

  Bedankt voor de inspiratie!

  1. Ik was ook altijd meer van de ooglooks, maar door het warme weer ben ik toch wat meer lipsticks gaan dragen. Ooglooks komen deze winter weer, haha!

 3. Mooie kleuren! Vooral die roze staan je erg mooi

 4. Mooie kleuren lipsticks, staan je goed

 5. Princess Peach heb ik vorige week ook aangeschaft, dat is echt een ultiem zomers kleurtje!

 6. Mooie kleurtjes! Vooral die van catrice en inglot! Heel zomers..

 7. Prachtige kleurtjes staan je allemaal even goed 🙂

 8. Mooie tinten, lijken me fijne lipsticks;D

 9. Die eerste en die laatste vind ik je echt prachtig staan!

 10. Die eerste staat je prachtig! Ik heb deze week mijn eerste lipstick gekocht, Catrice ultimate colour 120 call the Ambulance! Het is een mooie rode kleur die door de roze ondertoon goed past bij mijn huidskleur. 🙂

 11. Super vrolijke kleurtjes, ik zou zelf niet zo snel voor roze gaan maar jij kan het heel goed hebben. Idd lekker zomers :D.

 12. Ik vind de laatste twee het mooist. Wat een leuke zomerse kleurtjes!

 13. De kleurtjes staan je heel goed!
  Wat ben je hier trouwens al lekker bruin joh!

 14. erg mooie tinten 😀 vooral princess peach vind ik erg mooi!

 15. Mooie kleuren! Vooral Princes Peach

 16. ze staan je allemaal heel erg mooi 😀

 17. Oooo mooie kleurtjes zeg!
  Ik vind het altijd erg mooi staan bij andere maar durf het zelf niet echt aan

 18. Oeh, al die kleurtjes. Ze staan je allemaal echt prachtig. Ik wil ook wat meer vrolijke kleurtjes dragen (en niet alleen maar nude) maar dat durf ik nog niet zo goed. Ik moet er nog erg aan wennen!

 19. Wauw ze zien er echt heel erg mooi uit, mooie foto’s van jezelf heb je trouwens erbij!

 20. Prachtige kleurtjes. Je kan ze allemaal heel goed hebben,
  die ene met die frost finish inderdaad ook!

 21. Mooie kleurtjes en wat heb je mooie volle lippen! Ze staan je allemaal erg mooi:)

 22. rabia zegt:

  hey waar zijn je wenkbrauwen? haha grapje! mooie kleuren vooral de laatste 2

  1. Hahaha, inderdaad! Ik had ze eventjes niet bijgetekend, maar ik kwam tot de conclusie dat ik dat beter voortaan maar wel weer kan doen 😉

   1. MiriamH zegt:

    Nou mij viel het niet op, en nu ik nog een keer kijk vind ik nog steeds dat je wenkbrauwen er prachtig en natuurlijk uitzien eigenlijk 🙂

 23. Mooie kleurtjes! Ze zien er op je lippen erg anders uit dan dat ik had verwacht, echt leuk!:)

 24. Volgens mij als je zulke volle lippen hebt dan staat elke kleur je prachtig 🙂

 25. Evelien zegt:

  Mooi hoor! Ben vooral fan van je oorbellen 🙂 Waar komen deze vandaan?

  1. Accessorize, maar het is al weer een paar jaar geleden. Wie weet kan je ze nog vinden!

 26. Wooh jij hebt echt mooie lippen. Ik hou niet zo van lipsticks. Maar vind het ook niet bij mijn leeftijd passen ( ben 14). Geef mij maar een lekker glosje.

 27. De laatste, vind ik zo mooi bij je staan!
  Zo’n kleurtje zoek ik nog precies.

 28. wauw, wat heb jij mooie lippen! eigenlijk staan alle kleurtjes jou goed! ik gebruik in de zomer het liefst lipgloss. heb wel wat lipsticks, maar heb ze eigenlijk nooit op!

 29. wauw wat een super mooie kleurtjes ! <3
  en ze staan je allemaal ook zo mooi en goedd.
  xxx

 30. Wauw die kleuren staan je amazing
  en je bent echt een super knappe meid.

 31. hilalnur zegt:

  ikhad laatst op n mode programma gehoord datje bij vollere lippen matte kleurtjes moest gebruiken , niet echt knal roze enzo gewoon beetje licht netals je huidskleur ongeveer endat je lippen daar ook mooier en nog voller gaan lijken , ikheb well dikke lippen maar mijn lippen zijn uitzichzelf all roze achtig , ik hou van knalle kleurjes , als je dikke lippen hebt moetje écht matte kleurtjes gebruiken, niet echt van die glimmende , enals je veel oog make-up ophebt moet je géén velle kleurtje op je lippen doen, want dat ziet er dan heel onnatuurlijk uit , als je minder make-up op hebt kunje wel wat vellere kleurtjes gebruiken.

  1. MiriamH zegt:

   Ik denk eigenlijk dat niets MOET. Het zijn vaak tips voor mensen die er mee ziten dat ze volle lippen hebben. Maar wat make-up betreft, alles mag als het maar leuk is. Dus mega-lippen met een knalkeur en een laagje gloss…ga ervoor! Ook met een heftige ooglook kan dit heel mooi zijn!

 32. isabella zegt:

  ( sorry, off-topic:) wat heb jij mooie, volle lippen zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.