Samenwerkingen

Mijn favoriete Milka XXL smaak?

Ik heb weleens eerder gezegd dat ik niet zo’n chocoholic ben, maar naarmate de jaren verstrijken, lijkt mijn interesse in chocolade steeds meer toe te nemen. Nu ik er over na zit te denken realiseer ik me dat er elke week wel een reepje van het een of ander in mijn mandje belandt. Tja, ik kan het niet langer ontkennen: I love chocolate!

Milka XXL - 2 van 3

Hoewel ik sowieso het liefste melkchocolade eet, houd ik wel van chocolade met iets extra’s. Dat is toch net wat lekkerder! Zoals jullie de afgelopen jaren op Instagram hebben gezien ben ik vooral dol op Milka Oreo, maar de laatste tijd ben ik ook fan van Milka Confetti, waar een soort smarties in verstopt zitten. Héérlijk! Echter maakt Milka het me momenteel nog wat moeilijker, want mijn favoriet Milka Oreo is nu ook in een XXL-versie verkrijgbaar. En ik kan je zeggen: die is groot! En lekker! Maar vooral groot. En heel erg lekker. 300 gram of Milka Oreo goodness.

Milka XXL - 3 van 3

Echter ontdekte ik door mijn favoriet in XXL-formaat dat er ook nog een paar andere hele lekkere smaken tussen deze grote jongens zitten. Wat dacht je van de smaak Choco Swing Biscuit, waarin een romig melklaagje gecombineerd wordt met een knapperig koekje? Of knapperige hazelnootjes in combinatie met zachte zoete melkchocolade in de smaak Hazelnoot?

Ik dacht mijn favoriete smaak in Milka Oreo te hebben gevonden, maar deze varianten maken het me toch wel erg moeilijk. Ik denk dat ik nog even door moet proeven om erachter te komen welke nou écht mijn favoriete smaak is. Proeven jullie met me mee? Laat met weten wat jouw favoriete Milka XXL-smaak is in de comments!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Milka

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Ik ben ook echt dol op de Oreo-variant! Zaaaaalig. Snoepse! 😉

 2. Haha door jou krijg ik nu hele erge zin in chocola!

 3. sandra zegt:

  Mijn absolute nummer 1 is chips Ahoy. Helaas is deze er nog niet in xxl variant. Dus als milka mee leest…..breng deze uit in grote variant;-). Van deze vind ik die met nootjes erg lekker. Maar moet eerlijk zeggen dat ik nog geen vieze milka varianten heb gevonden

 4. Choco Swing Biscuit is heerlijk!

 5. Ohh heerlijk, Milka is mijn favoriete chocolademerk (al jaren)! Vooral die met LU <3

 6. Hmm, Milk i love you! Ik vind oreo het aller lekkerst

 7. Lekker! Ik was altijd heel erg fan van Milka Oreo maar sinds de xxl versie uit is ben ik overgestapt naar de choco swing!!

 8. Milka Oreo! Echt nummer 1 voor mij!

 9. Oreo! Heerlijk! Ik vind de chocolade van Milka sowieso altijd erg goed! Yumm!

 10. Oehhhh, die zijn echt verrukkelijk!

 11. Oeeh Milka is echt de lekkerste chocola! Mijn favorieten van de kleine repen waren Daim en Chips Ahoy. Van de grote heb ik er laatst een gekocht met koek erin (volgens mij de Choco Swing?) en dat was echt de lekkerste variant die ik ooit geproefd heb!

 12. De oreo smaak is ook mijn favoriet!

 13. Hazelnootje zegt:

  Ik ben verbaasd het was een blog met btj entertainment make up/ info/reclame maar nu wordt t me n beetje te gortig. Je kunt dan beter chocoltony/fairtrade bedrijven helpen dan dit soort giganten. Die hebben dat niet nodig.
  Sorry ik ga insubscriben
  Succes ieg

 14. Ik ben niet zo chocoverslaafd..Mijn vriend daarentegen eet er iedere week (dag!) wel heel wat van :-). Hij is vooral gek op hazelnoot maar ik weet zeker dat hij de Oreo ook lekker vind aangezien hij gek is op Oreo-koekjes haha. Ik zal binnenkort eens zo’n lekkere reep meenemen voor hem met boodschappen doen!

 15. Ik hou niet zo van snoep, ik eet en koop het nauwelijks. Chocola daarintegen is wel een beetje een verslaving. Maar vooral puur, zo puur mogelijk! ik heb wel eens van milka gehad, De oreo is erg lekker. Maar dan ben ik toch na een blokje al helemaal misselijk.

  Misschien ook maar beter, dan eet je er niet zo van door 😉

  Curvybird.blogspot.nl

 16. Lianne zegt:

  Lekker, maar jammer dat ze de daim versie niet in xxl hebben, die blijf ik het lekkerst vinden!

 17. Demi zegt:

  Van de XXL is Choco Swing en Oreo echt heeerlijk!
  Van de kleine varianten van 100 gram heb ik te veel favoriete! Deze favoriete mogen ook wel in een XXL variant komen hoor: confetti, chips ahoy, caramel (De gewone caramel, niet Bubbly caramel), daim en bubbly. bubbly is wel in een XXL variant verkrijgbaar maar dat is bubbly met caramel die vind ik niet zo lekker. De gewone Bubbly is echt heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.