Make-up

Mijn look voor Oudejaarsavond 2012

Het is alweer bijna het einde van 2012 en het is nu oudejaarsavond! Ik vind het altijd leuk om met zulke dagen extra uit te pakken met make-up, dus ik heb ook vandaag wat extra aandacht aan mijn look besteed. Tja, en wat past er beter bij zo’n feestelijke look dan glitter?

Als eerste begin ik even met mijn nagels. Ik kwam er niet helemaal uit en heb eerst verschillende dingen geprobeerd voordat ik tevreden was. Uiteindelijk koos ik voor Essence My Sparkling Acrobat, een duo uit de oude Circus Circus-collectie. Ik vond deze perfect passen!

Vervolgens was het tijd voor de make-up! Ik had nog deze bijzondere wimpers liggen van Make-Up For Ever. Ik draag vrijwel noot nepwimpers, maar ik vond ze voor deze gelegenheid wel heel erg toepasselijk.

De wimpers lijken misschien een beetje over de top, maar ze geven een prachtig effect. Ze vallen niet direct heel erg op, maar het lijkt net alsof ik glitters op de puntjes van mijn wimpers heb gedaan!

Mijn ooglook was verder supersimpel. Op het ooglid begon ik met de MAC Paint Pot in Constructivist, een donkerbruine kleur. Vervolgens ging ik verder met Urban Decay Smog op het ooglid en in de arcadeboog. In de binnenste ooghoek deed ik Urban Decay Bunt, een lichtgouden kleur. Ik maakte de boel af met de Catrice Liquid Eye Liner in Dating Joe Black en Max Factor False Lash Effect Mascara. De Make-Up For Ever wimpers en klaar! Op deze foto zag ik later dat m’n wimpers niet helemaal perfect zaten, maar ik heb ze later opnieuw aangebracht waardoor ze beter zaten.

Ik ga aan de champagne en lekker vuurwerk kijken. Wees voorzichtig en tot volgend jaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Wat een prachtige look, Charlotte! Een hele fijne avond en alvast een top 2013 gewenst!

 2. wat een gave new year look

 3. Ellen zegt:

  Haha wat grappig! Ik heb dezelfde nagellakcombi op!

 4. Leuke look! Ik heb ook nepwimpers vandaag :). Weet jij hoe je ze goed kan reinigen na gebruik?

 5. Wauw supermooie look en hele leuke nagellakcombinatie! x

 6. Wauw, hele mooie look! Hele mooie combinatie op je nagels!

 7. Greet zegt:

  Mooie look zeg, die nepwimpers maken het echt feestelijk, en je nagels zien er ook prachtig uit!

  Fijne jaarwisseling!

 8. Oh my lord! Die wimpers er ook bij, LOVE it!!

 9. wat een geweldige look! happy new year. <3

 10. Esther zegt:

  Mooie look, daar begin je mooi het nieuwe jaar in..

 11. Hele mooie look 😀 xx

 12. Super mooie look vooral je wimpers! Gelukkig 2013! Hopelijk brengt het je veel goeds! Blijf vooral zo doorgaan, want we houden van jou en je site!

 13. Wauw, prachtige look!
  Een heel gelukkig 2013 😀

 14. Hele gave look! Gelukkig nieuw jaar! 😀

 15. wauw prachtige look;D

 16. Oew heel leuk!! 😀 Ik had van die steentjes die ik ook voor nail arts gebruik bij mijn ogen gedaan 🙂

 17. Prachtige look! De nepwimpers staan je prachtig, je ogen springen er uit.

 18. Mynthia zegt:

  Mooie look! 🙂
  En mag ik je vragen welke haar kleur/merk je in je haar hebt laten zetten?
  Ik wist dat je het bij de kapper had gedaan maar daar hebben ze ook verschillende metken en kleurnamen.
  Ik vind het namelijk een superrr mooie kleur!! En ik ben van nature rood, alleen is het veeel donkerder geworden en neigt het nu naar bruinachtig, en wil het graag weer terug verven naar die rode kleur (die jij nu ook hebt)
  Alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.