Huidverzorging Shoplogs

Mini-Shoplog Lush

Zo’n vijf jaar geleden was ik echt die-hard Lush-fan. Ik ontdekte de producten via beautyblogs en fora, en het duurde niet lang voordat mijn gehele routine uit Lush bestond. Inmiddels gebruik ik alleen Lemony Flutter nog elke dag, maar de rest van de producten ben ik eigenlijk een beetje ‘vergeten’. Gisteren besloot ik weer eens de winkel binnen te stappen en ik kwam met een tasje weer naar buiten!

Ik was niet helemaal doelloos de winkel ingelopen, want ik wilde in elk geval weer Aromaco (€7,20 – 100 gram) kopen. Het is een deodorant in vaste vorm die ik vroeger veel gebruikt heb en waar ik altijd erg tevreden over was (zie hier mijn review). Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede deodorant en bedacht me dat deze altijd goed werkte. Ik was ‘m eigenlijk een beetje vergeten, maar ik hoop dat hij nu weer net zo goed bevalt als vroeger!

Een andere oude favoriet is Angels On Bare Skin (€9,90 – 100 gram), een gezichtsreiniger. Deze ziet er in de verpakking misschien wat vreemd uit, maar laat je daar niet door misleiden! Om ‘m te gebruiken neem je een klein beetje van het spul in je hand, meng je het met lauwwarm water en vervolgens verdeel je het over je gezicht. Angels On Bare Skin is licht scrubbend en bestaat uit een combinatie van amandelen, amandelmelk en lavendel zorgt ervoor dat je huid er gezonder en rustiger uitziet. Ik gebruik deze als tweede renigingsstap nadat ik mijn make-up heb verwijderd met bijvoorbeeld een olie of remover.

Het was echt jaren geleden dat ik voor het laatst een blokje Lush zeep kocht, maar ik kon het altijd niet laten om er in de winkel even aan te snuffelen. Hoewel ik geen liefhebber van vaste zepen ben, kocht ik voor de verandering toch twee varianten die ik te lekker vond ruiken om te laten liggen.

The Body Shop Sweet Lemon blijft voor mij dé ultieme citroengeur, maar de zeep Sexy Peel (5,75 – 100 gram) komt behoorlijk in de buurt. Als je deze zeep ruikt, wordt je meteen vrolijk! Hij zot bomvol met citroen, limoen en grapefruit. Een echte citruszeep met een bijbehorende frisse zoete geur. Deze is echt fantastisch.

Porridge Soap (€4,75 – 100 gram) heeft een totaal andere geur, maar is minstens zo lekker. Zoals de naam al doet vermoeden, zit deze zeep vol met havermout en havermelk. Daardoor heeft hij een romige substantie en een zoete warme geur. Het is zeker geen geur die je makkelijk ergens anders zult vinden en hij lijkt me heerlijk voor de komende donkere maanden.

Als jullie het leuk vinden zal ik Angels On Bare Skin een andere keer wat uitgebreider in een artikel bespreken, want het is één van de populairste producten van Lush. Ik ben benieuwd hoe alles mij nu na die jaren weer gaat bevallen! Wat zijn jullie Lush-musthaves?

 

40 Comments

 • Reply
  Laura
  30 september 2013 at 06:06

  Leuke dingetjes geshopt! Ik gebruik ook elke dag lemony flutter, Jumping juniper als vaste shampoo en Snow Cake (wintercollectie) als doucheschuim! 😉 Binnenkort weer eens naar Lush om wat dingen uit de wintercollectie te scoren!

 • Reply
  Sofie
  30 september 2013 at 07:07

  Mooie aankopen! Ik ben vooral benieuwd naar Angels On Bare Skin.

 • Reply
  Sandra
  30 september 2013 at 07:20

  Van de week mn potje angels on bare skin opgemaakt. Met moeite eigenlijk. Ik vond dat hij eigenlijk niks deed voor mijn huid en aangezien je hem maar drie maanden kan gebruiken vind ik hem ook nog eens duur. Maar ieder zijn eigen mening 🙂

 • Reply
  beautybysandra
  30 september 2013 at 07:56

  Wat een leuke producten. Zelf koop ik nooit wat van Lush omdat ik het eigenlijk iets wat te duur vind.

 • Reply
  Caro
  30 september 2013 at 07:59

  Ik heb sexy peel ook gehad, echt suuuper lekker! 🙂

 • Reply
  Bianca
  30 september 2013 at 08:01

  De scrub blokjes zijn super, ik ben dan ook benieuwd naar sexy peel, aangezien sweet lemon mijn favoriete geur is

 • Reply
  Daisy
  30 september 2013 at 08:26

  Leuke aankopen! Angels On Bare Skin wil ik ook een keer proberen.

 • Reply
  Aranka
  30 september 2013 at 08:33

  Leuk om je favourites eens te zien! Ik heb nog nooit een product van Lush getest.

 • Reply
  Charile
  30 september 2013 at 08:41

  Super leuk! Ik wil ook snel weer eens naar Lush gaan 🙂

 • Reply
  Martina
  30 september 2013 at 09:27

  Angels on bare skin lijkt me fijn!

 • Reply
  Jitske
  30 september 2013 at 09:39

  Ik ben heel benieuwd naar Angels On Bare Skin en naar Aromaco ook!

 • Reply
  Lin
  30 september 2013 at 09:42

  Sexy peel is zoooooo lekker!! Baal dat de mijne weer op is, maar moet eerst nog wat andere spulletjes opmaken voor ik weer een nieuwe aanschaf.

 • Reply
  Kimberly
  30 september 2013 at 09:56

  Ik ben heel benieuwd of de deo je na zon lange tijd ook nog bevalt! En ja, ik wil een review zien van Angels on bare skin!

 • Reply
  Heartshapedrosepetals
  30 september 2013 at 10:01

  Angels on bare skin ga ik ook eens proberen, klinkt goed!

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  30 september 2013 at 10:10

  Lush is gewoon te heerlijk 🙂

 • Reply
  beautyforgirls
  30 september 2013 at 10:14

  Heerlijke aanwinsten van lush <3
  Liefs, xxx

 • Reply
  Amanda
  30 september 2013 at 10:21

  De zepen van Lush ruiken zo lekker!

 • Reply
  Kelly
  30 september 2013 at 10:22

  Ik heb ook een hele lange tijd heel veel producten van Lush gebruikt in mijn dagelijkse routine. Angels On Bare Skin is nog steeds een grote favoriet en nu ik je artikel zie, vraag ik mij af waarom ik geen nieuwe pot heb gekocht. Snel eens even een bezoekje aan de Lush brengen!

 • Reply
  femketje
  30 september 2013 at 10:37

  gotta love lush 😀

 • Reply
  Roxanne
  30 september 2013 at 11:02

  Ik ben wel erg blij met de Sweet Lemon top (Sexy Peel), dank je wel! Ik ben namelijk dol op die geur en ik begin nu toch wel door mijn voorraadje heen te gaan helaas!

 • Reply
  Selena
  30 september 2013 at 11:12

  Hele leuke aankopen

 • Reply
  Melissa
  30 september 2013 at 11:36

  Heel leuke shoplog!
  x

 • Reply
  Kiss & Make-up
  30 september 2013 at 15:11

  Die porridge soap heb ik ook gehad, en ik vond de geur echt geweldig!

 • Reply
  Marion
  30 september 2013 at 16:10

  Leuke producten, zou ook erg graag weer een keer naar de Lush gaan, helaas is het erg ver weg van mijn huis!

 • Reply
  Purpura Papilio
  30 september 2013 at 16:29

  Het klinkt zooo lekker!

 • Reply
  Marissa
  30 september 2013 at 16:38

  Hmm.. wat een lekkere producten! Ik ben heel erg benieuwd naar die gezichtsreiniger. Ik heb nog nooit zoiets geprobeerd.

 • Reply
  Beautyjuf
  30 september 2013 at 17:21

  Hè, geen producten van TBS? 😛 Wat een mooie producten!

  • Reply
   Charlotte
   30 september 2013 at 22:24

   Haha, als ik van elke keer dat ik bij TBS iets koop een shoplog zou maken, zou er elke week een artikel online komen 😉 Deze keer vond ik het weer eens tijd om Lush in de spotlight te zetten, haha!

 • Reply
  Robin
  30 september 2013 at 17:44

  Ik alleen lemony flutter van Lush, ik vind het zoo prijzig.

 • Reply
  Linsey
  30 september 2013 at 18:03

  Lemony flutter is ook echt mijn absolute lush favoriet, hihi. En ik zou heel graag de Angels on bare skin gereviewd willen zien, de verkoopster wilde die mij de vorige keer aansmeren, maar ik had toen hele erge haast (echt! haha). Trouwens, andere vraag: ik hoor heel vaak dat je de false lash effect mascara van max factor heel fijn vind, ik vind het resultaat ook echt heel erg mooi. Nu heb ik heel vaak (vrijwel altijd) dat mascara’s ontzettend snel vlekken, vlekt deze van max factor ook? Ik heb het nu wel een beetje gehad om elke keer zo’n 10 -15 euro uit te geven aan een mascara en te ontdekken dat ze toch wel vlekken, haha. Hoop dat je deze vraag toch beantwoord, ondanks dat het misschien niet zo goed bij het artikel past, hihi.

  • Reply
   Charlotte
   30 september 2013 at 22:23

   Bij mij vlekt hij nooit, maar dat verschilt per mascara per persoon, vrees ik. Ik ben bijvoorbeeld ook dol op de Essence I Love Extreme Crazy Volume mascara, maar die vlekt bij mij, terwijl ik van veel anderen hoor dat ze daar totaal geen last van hebben… Moeilijk te zeggen dus!

 • Reply
  Kelly
  30 september 2013 at 18:27

  Mooie aankoopjes!

 • Reply
  Saskia
  30 september 2013 at 19:53

  Leuke aankopen! Angels on bare skin wil ik snel eens gaan uitproberen!

 • Reply
  Jana
  30 september 2013 at 20:13

  Leuke aankoopjes 😀 x

 • Reply
  Roxanne
  30 september 2013 at 21:19

  ik houd ook niet zo van de zeepjes, te uitdrogend helaas. Hoewel ik er een aan de wasbak heb liggen om af en toe mijn handen mee te wassen 🙂
  ik houd wel van de douchegels van Lush, sommige zijn echt heerlijk!
  Verder heb ik nu een sample Lemony Flutter, maar wil graag de fullsize kopen 🙂

 • Reply
  LaraLaurentia
  30 september 2013 at 21:44

  Ik houd van Angels on Bare skin, de beste reiniger ever. Ik gebruik hem na de TBS Camomile cleansing oil, perfecte combinatie 🙂

 • Reply
  pretty beauty land
  30 september 2013 at 22:30

  oehh lekkkerrrrr!!!

 • Reply
  carolina
  1 oktober 2013 at 18:13

  lush heeft toch altijd zulke fijne producten!

 • Reply
  Tessabd
  5 oktober 2013 at 12:35

  Ik wil die porridge zeep ook zo graag eens proberen, eerst maar eens wat zeepjes opmaken 😉

 • Reply
  Maxime
  7 oktober 2013 at 09:23

  Ik heb vrijdag ook een gezichtsreiniger van Lush meegekregen, ben heel benieuwd

  XO

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.