Nagellak

Must-Have: Catrice Goldfinger

Ik heb inmiddels al heel wat nagellakken voorbij zien komen en ik moet eerlijk zeggen dat er nog maar weinig lakjes zijn die mijn hart sneller doen kloppen. Gelukkig komen fijne merken als Essence en Catrice met nieuwe collecties en dat betekent dat we ook weer flink wat nieuwe nagellakken kunnen verwachten! Jullie zagen eerder al Essence Blue Addicted, een geweldig lakje. Ook heeft Catrice flink wat nieuwe kleuren voor ons in petto en ik heb nu alvast dé must-have-nagellak van de nieuwe update gevonden. Catrice Goldfinger behoort vanaf nu tot mijn absolute favorieten (en dat zijn er weinig!).

Ik zal maar meteen erbij vermelden dat geen enkele foto deze nagellak tot zijn recht laat komen. In werkelijkheid is hij namelijk écht metallic met een zachte waas er overheen. Hij is absoluut niet (semi)mat, maar ook niet extreem glanzend. Hij heeft een finish zoals geen enkele nagellak die ik heb! Ook bevat dit lakje een combinatie van goud- en zilvertinten, iets wat ‘m erg interessant en complex maakt.

Wat me overigens ook enorm verbaasde aan dit lakje was de goede dekking. Na twee laagjes is hij perfect en wanneer hij eenmaal droog is komt hij het beste uit. Ook de houdbaarheid is prima en na drie dagen zit hij nog steeds keurig op zijn plek.

Catrice Goldfinger zal deel uit gaan maken van het vernieuwde vaste assortiment. De nieuwe producten beginnen langzaam de winkels binnen te druppelen, dus de kans is groot dat ze al verkrijgbaar zijn bij een filiaal bij jou in de buurt. Ook werd deze lak al uitgebracht als onderdeel van de Modern Muse Trend Edition (die inmiddels ook in de winkels ligt). Kom je ‘m tegen? Meteen meenemen!

Catrice Goldfinger kost €2,49 en is verkrijgbaar bij Kruidvat

Dit vind je misschien ook leuk...

47 reacties

 1. Ilona zegt:

  Echt een super nagellak! heb hem zelf ook, en de andere kleuren in de collectie ook en vind ze allemaal even top 😉

 2. Mooi kleurtje! heb hem nog niet gezien in onze kruidvat.

 3. Dit is ook echt mijn favoriet! Ik blijf maar naar m’n nagels kijken haha, hij is zo mooi!

 4. super mooi kleurtje !

 5. Jolien zegt:

  welkom back!
  prachtig lakje.

 6. Heei! hoe is het nou afgelopen met de hema?

  1. Ik werd er echt totaal niet begrepen, ik heb het maar even laten gaan. Zoals jij zei was het duidelijk afkomstig van mijn site, dus ik vat het nu maar even op als positieve reclame voor Pinky Polish 😉 Nogmaals bedankt dat je het liet weten!

   1. Ik zal nog even kijken of hij er nog steeds hangt en anders zal ik ff een foto maken.

 7. ohh wauw echt mooi:D

 8. oooh dan moet ik die ook hebben hihi
  … ooh blij dat er weer een artikel staat.
  hoe gaat het verder met je?
  x

 9. Toevallig! Die heb ik nu op. Super lakje, inderdaad. :3

 10. ik vind hem zo inderdaad niet super bijzonder, maar wellicht dat ik hem dan toch eens probeer, aangezien je zo’n fan bent 😉

 11. Ellen zegt:

  Ik heb hem gekocht ! (3x zelfs :))

  Ik ben zelf een enorme James Bond fan, en toen ik zag op de catrice site dat er een lakje was met de naam Goldfinger (=3e film met Sean Connery, met de legendarische quote: ”Do you expect me to talk?.. No Mr Bond, I expect you to die!), móest ik het lakje krijgen! Dus heb ik door de regen gefietst naar 3 kruitvaten en bij de laatste hadden ze hem eíndelijk!

  Je moet maar eens even ”Goldfinger” intypen op google, dan zie je dat de kleur identiek is aan het gouden meisje op het bed 🙂

  x,

  1. Wat leuk, dat wist ik echt niet! Superleuk dat dit erachter zit, zo zie je maar dat Catrice écht nadenkt over de namen 😀

 12. Hele mooie kleur, die ga ik ook nog wel halen denk ik!

 13. Ziet er mooi uit, ga zeker binnenkort even kijken bij het Kruidvat. Sowieso voor Blue Addicts ;D

 14. Wow heel erg mooi!

 15. Ik heb deze nog niet gekocht, omdat ik pas een ander goud lakje heb gekocht die er misschien gewoon op lijkt. Dus ik wacht nog even 🙂

 16. hij is inderdaad erg mooi. mijn laatste euro’s aan verspild. de beste verspilling ever!
  Xx

 17. Oeeeeh, die wil ik!
  ben al lang opzoek naar een perfecte metallic goud! 😀

 18. super cool! Heel mooi metallic. Ga hem binnenkort ook even scoren!

 19. Love it. Vond in the bronx ook al zo mooi!

 20. mooi lakje! 😀
  x

 21. Ik stond van de week met dit nagellakje in mijn handen en ik heb hem terug gelegd. Ik twijfelde over de dekking en of de kleur echt wel zo mooi uit zou komen. Maar nu ik deze foto’s heb gezien ga ik vanmiddag gelijk terug naar de winkel om hem als nog te halen.

 22. erg mooi lakje zeg 😀

 23. heel erg mooi kleurtje!

 24. Hij doet me denken aan die ene van China Glaze van de kerstcollectie van afgelopen jaar, die was ook zo gorgeous

 25. aaah, zo’n mooi lakje! <3

 26. Met een matte topcoat is deze ook heel mooi!

  1. Aaah, dat is een leuk idee! Dat ga ik binnenkort eventjes uitproberen 🙂

 27. Hij is echt heel mooi ja, in het echt nog mooier!

 28. weet niet zo goed wat ik er van moet vinden.. vind hem best mooi maar ik heb helemaal niets met de kleur goud.. het staat me ook helemaal niet

 29. Dit is zeker een mooi en lekker feestelijk lakje!

 30. Maartje zegt:

  Ik heb dit lakje zelf ook! Ik moest hem gewoon hebben toen ik hem zag staan. Ik heb hem al een week gelezen gekocht, maar ik had wel meteen het laatste lakje. Dus hij was hier héél vlug weg!

 31. Ik vind hem heel erg cute, op mijn wishlist 🙂

 32. Ik vind hem niet zo mooi, ik draag liever kleurtjes. De Catrice Blue brothers vol. II Is wel echt een super mooi lakje zeker meenemen!

 33. Prachtig lakje!

 34. Prachtig lakje! Stom dat ik hem niet heb meegenomen. Ik was nog aan het twijfelen en toen dacht ik, ik heb nog een goud lakje van China Glaze die ik al nooit draag, waarom zou ik deze dan ook nog eens kopen. Nu heb ik best wel spijt!

 35. heb een kleurtje op mijn ringvinger die precies hetzelfde is, hij is van mny in de kleur 445 :).

 36. heb erg getwijfeld maar denk dat ik hem toch ook wel ga halen 😛

 37. Ik heb hem ook en ik vind hem ook gewoon prachtig!! 🙂
  xx Jana

 38. echt heel mooi, maar ik ga hem denk ik niet kopen.

 39. Die was me niet eens opgevallen bij Catrice, maar nu “moet” ik hem hebben.

 40. GoldenGirl zegt:

  Ik heb deze lak zelf ook gekocht en gecombineerd met de Essence gouden glitter lak.
  Echt een super combinatie vind ik zelf!
  Goud moet gewoon extreem glinsteren right girls? (;

  De prijs is onwijs laag en beide lakken doen echt niet onder voor de lakken van Chanel en andere duurde merken.

  Liefs, xoxo

 41. Aight ik heb hem nu eindelijk hoor. Nadat je deze revieuw had geplaatst wilde ik hem opnieuw halen maar hij was al snel overal uitverkocht. En de collectie werd niet zo snel meer bijgevuld. Maar nu heb ik hem, en gelijk op m’n nageltjes gesmeerd. Hij is ontzettend mooi, wel echt een lakje voor de kerst of als je iets feestelijks hebt. Maar toch heb ik nu ook zonder feestreden hem al op mijn nageltjes zitten omdat hij zo mooi is. =D

 42. quinty zegt:

  ik wil hem ook ik heb nu een lakje van gosh op gold en die is ook super mooi ik ben benieuwd of die van catrice mooier is op de foto lijkt hij er wel op dus ik ga hem zeker kopen

 43. Lisa zegt:

  Ik heb deze nu op met een matte top coat, echt een aanrader, het geeft een heel leuk effect aan de finish! Ik heb Essie Matte About You top coat gebruikt, maar dit kan natuurlijk met een willekeurige matte top coat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.