Nagellak

Must-Have: Catrice Goldfinger

Ik heb inmiddels al heel wat nagellakken voorbij zien komen en ik moet eerlijk zeggen dat er nog maar weinig lakjes zijn die mijn hart sneller doen kloppen. Gelukkig komen fijne merken als Essence en Catrice met nieuwe collecties en dat betekent dat we ook weer flink wat nieuwe nagellakken kunnen verwachten! Jullie zagen eerder al Essence Blue Addicted, een geweldig lakje. Ook heeft Catrice flink wat nieuwe kleuren voor ons in petto en ik heb nu alvast dé must-have-nagellak van de nieuwe update gevonden. Catrice Goldfinger behoort vanaf nu tot mijn absolute favorieten (en dat zijn er weinig!).

Ik zal maar meteen erbij vermelden dat geen enkele foto deze nagellak tot zijn recht laat komen. In werkelijkheid is hij namelijk écht metallic met een zachte waas er overheen. Hij is absoluut niet (semi)mat, maar ook niet extreem glanzend. Hij heeft een finish zoals geen enkele nagellak die ik heb! Ook bevat dit lakje een combinatie van goud- en zilvertinten, iets wat ‘m erg interessant en complex maakt.

Wat me overigens ook enorm verbaasde aan dit lakje was de goede dekking. Na twee laagjes is hij perfect en wanneer hij eenmaal droog is komt hij het beste uit. Ook de houdbaarheid is prima en na drie dagen zit hij nog steeds keurig op zijn plek.

Catrice Goldfinger zal deel uit gaan maken van het vernieuwde vaste assortiment. De nieuwe producten beginnen langzaam de winkels binnen te druppelen, dus de kans is groot dat ze al verkrijgbaar zijn bij een filiaal bij jou in de buurt. Ook werd deze lak al uitgebracht als onderdeel van de Modern Muse Trend Edition (die inmiddels ook in de winkels ligt). Kom je ‘m tegen? Meteen meenemen!

Catrice Goldfinger kost €2,49 en is verkrijgbaar bij Kruidvat

47 Comments

 • Reply
  Ilona
  9 september 2011 at 19:53

  Echt een super nagellak! heb hem zelf ook, en de andere kleuren in de collectie ook en vind ze allemaal even top 😉

 • Reply
  Nynke-Boudien
  9 september 2011 at 19:54

  Mooi kleurtje! heb hem nog niet gezien in onze kruidvat.

 • Reply
  Sharon
  9 september 2011 at 19:59

  Dit is ook echt mijn favoriet! Ik blijf maar naar m’n nagels kijken haha, hij is zo mooi!

 • Reply
  Lianne
  9 september 2011 at 20:20

  super mooi kleurtje !

 • Reply
  Jolien
  9 september 2011 at 20:24

  welkom back!
  prachtig lakje.

 • Reply
  Lisa
  9 september 2011 at 20:30

  Heei! hoe is het nou afgelopen met de hema?

  • Reply
   Charlotte
   9 september 2011 at 21:20

   Ik werd er echt totaal niet begrepen, ik heb het maar even laten gaan. Zoals jij zei was het duidelijk afkomstig van mijn site, dus ik vat het nu maar even op als positieve reclame voor Pinky Polish 😉 Nogmaals bedankt dat je het liet weten!

   • Reply
    Lisa
    9 september 2011 at 22:36

    Ik zal nog even kijken of hij er nog steeds hangt en anders zal ik ff een foto maken.

 • Reply
  Miranda
  9 september 2011 at 20:37

  ohh wauw echt mooi:D

 • Reply
  iris
  9 september 2011 at 20:38

  oooh dan moet ik die ook hebben hihi
  … ooh blij dat er weer een artikel staat.
  hoe gaat het verder met je?
  x

 • Reply
  Kim
  9 september 2011 at 20:48

  Toevallig! Die heb ik nu op. Super lakje, inderdaad. :3

 • Reply
  Suzanne
  9 september 2011 at 20:51

  ik vind hem zo inderdaad niet super bijzonder, maar wellicht dat ik hem dan toch eens probeer, aangezien je zo’n fan bent 😉

 • Reply
  Ellen
  9 september 2011 at 20:57

  Ik heb hem gekocht ! (3x zelfs :))

  Ik ben zelf een enorme James Bond fan, en toen ik zag op de catrice site dat er een lakje was met de naam Goldfinger (=3e film met Sean Connery, met de legendarische quote: ”Do you expect me to talk?.. No Mr Bond, I expect you to die!), móest ik het lakje krijgen! Dus heb ik door de regen gefietst naar 3 kruitvaten en bij de laatste hadden ze hem eíndelijk!

  Je moet maar eens even ”Goldfinger” intypen op google, dan zie je dat de kleur identiek is aan het gouden meisje op het bed 🙂

  x,

  • Reply
   Charlotte
   9 september 2011 at 21:22

   Wat leuk, dat wist ik echt niet! Superleuk dat dit erachter zit, zo zie je maar dat Catrice écht nadenkt over de namen 😀

 • Reply
  Vera
  9 september 2011 at 21:05

  Hele mooie kleur, die ga ik ook nog wel halen denk ik!

 • Reply
  Nannick
  9 september 2011 at 21:16

  Ziet er mooi uit, ga zeker binnenkort even kijken bij het Kruidvat. Sowieso voor Blue Addicts ;D

 • Reply
  Mandy
  9 september 2011 at 21:23

  Wow heel erg mooi!

 • Reply
  LimitedAddictionNails
  9 september 2011 at 21:47

  Ik heb deze nog niet gekocht, omdat ik pas een ander goud lakje heb gekocht die er misschien gewoon op lijkt. Dus ik wacht nog even 🙂

 • Reply
  Valerie
  9 september 2011 at 22:50

  hij is inderdaad erg mooi. mijn laatste euro’s aan verspild. de beste verspilling ever!
  Xx

 • Reply
  Lois
  9 september 2011 at 22:53

  Oeeeeh, die wil ik!
  ben al lang opzoek naar een perfecte metallic goud! 😀

 • Reply
  kirst
  9 september 2011 at 23:56

  super cool! Heel mooi metallic. Ga hem binnenkort ook even scoren!

 • Reply
  kay
  10 september 2011 at 00:22

  Love it. Vond in the bronx ook al zo mooi!

 • Reply
  charile
  10 september 2011 at 08:34

  mooi lakje! 😀
  x

 • Reply
  Katinka
  10 september 2011 at 10:50

  Ik stond van de week met dit nagellakje in mijn handen en ik heb hem terug gelegd. Ik twijfelde over de dekking en of de kleur echt wel zo mooi uit zou komen. Maar nu ik deze foto’s heb gezien ga ik vanmiddag gelijk terug naar de winkel om hem als nog te halen.

 • Reply
  femketje
  10 september 2011 at 11:55

  erg mooi lakje zeg 😀

 • Reply
  Lissa
  10 september 2011 at 13:21

  heel erg mooi kleurtje!

 • Reply
  Anneee
  10 september 2011 at 14:20

  Hij doet me denken aan die ene van China Glaze van de kerstcollectie van afgelopen jaar, die was ook zo gorgeous

 • Reply
  yak man
  10 september 2011 at 15:52

  aaah, zo’n mooi lakje! <3

 • Reply
  Marikee
  10 september 2011 at 16:45

  Met een matte topcoat is deze ook heel mooi!

  • Reply
   Charlotte
   10 september 2011 at 22:30

   Aaah, dat is een leuk idee! Dat ga ik binnenkort eventjes uitproberen 🙂

 • Reply
  Cynthia
  10 september 2011 at 18:32

  Hij is echt heel mooi ja, in het echt nog mooier!

 • Reply
  Nicole
  10 september 2011 at 18:56

  weet niet zo goed wat ik er van moet vinden.. vind hem best mooi maar ik heb helemaal niets met de kleur goud.. het staat me ook helemaal niet

 • Reply
  Chantal
  11 september 2011 at 10:20

  Dit is zeker een mooi en lekker feestelijk lakje!

 • Reply
  Maartje
  11 september 2011 at 14:41

  Ik heb dit lakje zelf ook! Ik moest hem gewoon hebben toen ik hem zag staan. Ik heb hem al een week gelezen gekocht, maar ik had wel meteen het laatste lakje. Dus hij was hier héél vlug weg!

 • Reply
  Benthe
  11 september 2011 at 16:05

  Ik vind hem heel erg cute, op mijn wishlist 🙂

 • Reply
  Astrid
  11 september 2011 at 18:37

  Ik vind hem niet zo mooi, ik draag liever kleurtjes. De Catrice Blue brothers vol. II Is wel echt een super mooi lakje zeker meenemen!

 • Reply
  Mariel
  11 september 2011 at 19:43

  Prachtig lakje!

 • Reply
  Kelly
  12 september 2011 at 19:43

  Prachtig lakje! Stom dat ik hem niet heb meegenomen. Ik was nog aan het twijfelen en toen dacht ik, ik heb nog een goud lakje van China Glaze die ik al nooit draag, waarom zou ik deze dan ook nog eens kopen. Nu heb ik best wel spijt!

 • Reply
  jennifer
  12 september 2011 at 19:51

  heb een kleurtje op mijn ringvinger die precies hetzelfde is, hij is van mny in de kleur 445 :).

 • Reply
  xx_Patries_xx
  13 september 2011 at 23:15

  heb erg getwijfeld maar denk dat ik hem toch ook wel ga halen 😛

 • Reply
  Jana
  17 september 2011 at 19:15

  Ik heb hem ook en ik vind hem ook gewoon prachtig!! 🙂
  xx Jana

 • Reply
  Roos
  22 september 2011 at 15:07

  echt heel mooi, maar ik ga hem denk ik niet kopen.

 • Reply
  melissa
  11 oktober 2011 at 23:42

  Die was me niet eens opgevallen bij Catrice, maar nu “moet” ik hem hebben.

 • Reply
  GoldenGirl
  12 oktober 2011 at 13:58

  Ik heb deze lak zelf ook gekocht en gecombineerd met de Essence gouden glitter lak.
  Echt een super combinatie vind ik zelf!
  Goud moet gewoon extreem glinsteren right girls? (;

  De prijs is onwijs laag en beide lakken doen echt niet onder voor de lakken van Chanel en andere duurde merken.

  Liefs, xoxo

 • Reply
  Katinka
  14 oktober 2011 at 10:27

  Aight ik heb hem nu eindelijk hoor. Nadat je deze revieuw had geplaatst wilde ik hem opnieuw halen maar hij was al snel overal uitverkocht. En de collectie werd niet zo snel meer bijgevuld. Maar nu heb ik hem, en gelijk op m’n nageltjes gesmeerd. Hij is ontzettend mooi, wel echt een lakje voor de kerst of als je iets feestelijks hebt. Maar toch heb ik nu ook zonder feestreden hem al op mijn nageltjes zitten omdat hij zo mooi is. =D

 • Reply
  quinty
  18 mei 2012 at 16:02

  ik wil hem ook ik heb nu een lakje van gosh op gold en die is ook super mooi ik ben benieuwd of die van catrice mooier is op de foto lijkt hij er wel op dus ik ga hem zeker kopen

 • Reply
  Lisa
  2 oktober 2012 at 15:11

  Ik heb deze nu op met een matte top coat, echt een aanrader, het geeft een heel leuk effect aan de finish! Ik heb Essie Matte About You top coat gebruikt, maar dit kan natuurlijk met een willekeurige matte top coat!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.