Nagellak

Nail Art: Yellow Leopard

Yep… Alwéér een luipaardprint… Ik weet niet was het is met luipaard, maar ik kan er op dit moment geen genoeg van krijgen! Het is makkelijk, opvallend en bovendien kun je er talloze kleurencombinaties mee maken. De perzikkleurige versie die ik vorige week liet zien is vrij braaf en ingetogen, maar ik had deze keer zin in een knallende variant. Daarnaast had ik zin in geel op mijn nagels, dus een opvallende luipaardprint was snel geboren. I just can’t get enough

Als basiskleur gebruikte ik Essence Wanna Be Your Sunshine. Deze maakt deel uit van het vaste assortiment van Essence en is te vinden in het extra Nail Art-schap dat in sommige grote filialen van Kruidvat staat. Dit is een vrijwel exacte kopie van Chanel Mimosa en Catrice Birdy Reloaded, maar ook Rimmel Sunny Days is nagenoeg identiek.

Omdat een Konad full nail design met zwarte lak een ramp is (het is bijna onmogelijk om de zwarte nagellak netjes van je nagelriemen te krijgen), besloot ik deze keer het gewoon uit de losse pols te doen. Met een dottingtool en zwarte nagellak (Konad Stamping Polish in Black) maakte ik de vlekjes. Ik heb eerder in dit artikel laten zien hoe je zonder Konad makkelijk een luipaardprint kunt maken, maar in principe is het supersimpel. Het kan eigenlijk niet misgaan!

Vervolgens vulde ik de vlekjes op met een oranje nagellak (Essence C’est La Vie) en maakte ik de boel af met een topcoat. Hier ging het een beetje mis, want de zwarte Konad-lak is nogal gevoelig voor topcoat en ging uitlopen. Zo onhandig! Volgende keer zal ik er een ‘gewone’ zwarte nagellak bij gebruiken, dan zal dat probleem een stuk minder zijn.

Ik ben dol op geel en vooral in de zomer trek ik graag wat gele kledingstukken uit de kast. Onlangs kocht ik bij Vero Moda een geweldige gele top, die ik toevallig gisteren aantrok terwijl ik deze print op mijn nagels had. Matchy matchy, haha! Bovendien fungeerde hij prima als achtergrond bij deze foto’s.

Zijn jullie de luipaardprintjes al zat? Ik nog lang niet!

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. echt ontzettend leuk!

 2. gave nailart vooral met dat gele. lekker zomers

 3. Wat een leuke nail art!

 4. Echt heel erg leuk gedaan! 🙂

 5. Superleuk, lekker vrolijk ook!

 6. Hele gave kleurencombinatie! Ik moet ook maar eens een keer luipaardprintje gaan maken op mijn nagels 🙂

 7. Oh god, die is mooi!
  Eefje

 8. Wauw, dat ziet er supergaaf uit zeg! Ik ben zelf veel te ongeduldig voor dit soort dingen maar ik vind het echt heel mooi!

 9. Wat gaaf zo’n print!

 10. Ik vind het zo leuk! Ik hou van panterprint <3
  Tof ook met dat geel, normaal vind ik geel niet zo, maar dit wel!

 11. Super pretty! ♡

 12. Mooi gedaan!

 13. Leuk gedaan! (:

 14. nabila zegt:

  Mooi!!

 15. Lekker geel kleurtje!

 16. Wow wat leuk! Ik was wel al bekend met de lepardprint, maar nog niet in de kleur geel! Staat supervet. Misschien moet ik dat potje ook maar even scoren.

 17. Wat een leuke zomerse variant van het luipaard printje. Ik heb gister mijn setje met nail-art kwastjes binnen gekregen, dus ik ga ook lekker aan de slag vandaag!

 18. Wauw! Echt heel erg mooi gedaan!

 19. Heel gaaf gedaan!

 20. Wauw, wat leuk!

 21. Prachtig gemaakt! Wij kijken er graag naar, dus het is maar goed dat jij er dan ook geen genoeg van krijgt om ze te maken;-)

 22. Zo mooi! Alleen echt zonde van de zwarte lak die uitgelopen is..
  Ik hou echt van luipaardprintjes 🙂

 23. Wow, mooie nail art!

 24. Het is wel weer echt heel leuk gedaan! 🙂

 25. Wauw, heel gaaf gedaan! Mooie knallende kleur 😀

 26. Heel leuk gedaan!

 27. Ziet er heel gaaf uit!

 28. Wauw, echt prachtig 😀

 29. Ziet er super leuk uit!
  X

 30. Opvallend. Maar daar hou ik wel van (:

 31. Wat een leuke nailart is dit toch, en ik vind jouw nagelvorm echt prachtig!

 32. Nienke zegt:

  Super leuk!

 33. Vind hem echt prachtig, echt heel erg mooi gedaan!

 34. Super leuk! Ik ga dit ook eens uitproberen 🙂

 35. Wauw super leuk!

 36. super leuke nailart! wil ik ook wel eens proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.