Nagellak

Nail of the Day: Bourjois Peach & Love + Hema Goud Glitter Topcoat

Het weer trekt inmiddels weer een beetje aan (bye bye sneeuw!) en ook op mijn nagels begint het lente te worden. Ik heb vandaag zo’n leuke combinatie op mijn nagels zitten dat ik er eigenlijk meteen even een artikel van wilde maken. Get ready for some spring en sparkle!

Ik ben al jaren op zoek naar hét perfecte lichtroze lakje, en die heb ik nu gevonden! Veel lichtroze lakken zijn veel te koel van kleur en hebben een blauwe ondertoon, waardoor het nogal lelijk vloekt met mijn huidskleur. Ik kwam afgelopen donderdag het nieuwe lakje Bourjois Peach & Love tegen bij Etos en besloot ‘m mee te nemen. Zou dit ‘m dan zijn? Jazeker! Hij is helemaal perfect!

De glitters komen van de Hema Top Coat Glitter in de gouden versie. Deze kwam ik een paar weken geleden bij Hema en ik nam ‘m mee omdat hij me erg aan de LE Catrice Gold Leaf Top Coat deed denken. Die heb ik afgelopen maanden zo vaak gedragen, maar heb er geen back-up van, dus ik was blij te zien dat deze er erg bij in de buurt kwam. Ik vind de combinatie van het warme zachtroze met het goud geweldig en ik word helemaal vrolijk als ik naar mijn nagels kijk.

‘Volwaardige’ swatches van de lakjes komen er nog aan, maar ik wacht nog heel eventjes totdat m’n nagels weer ietsjes langer zijn (ongelukje met een doos op mijn werk, helaas!). De lakjes zijn in elk geval allebei aanraders!

Dit vind je misschien ook leuk...

59 reacties

 1. Ik zag het lakje ook staan bij de Etos, maar toch maar laten staan…Misschien toch nog maar even gaan halen hihi ^^ Echt een mooie combinatie!

 2. super pretty 😀 love deze combinatie!

 3. Erg mooie combinatie! Toevallig heb ik de glitter topcoat laatst gekocht 🙂 snel uitproberen.

 4. Heel mooi en cute lakje, I like it!

 5. Wat een héérlijke combi! <3

 6. Hele leuke combinatie! Roze doet het altijd goed bij mij! Haha.

 7. Prachtige combinatie! 🙂

 8. Wouw, wat een mooie combi zeg! De kleur van dat Bourjois lakje is echt perfect inderdaad (L)

 9. supermooie combinatie!

 10. schattig!

 11. Erg mooie combinatie. Ziet er heel schattig uit.

 12. Gaaf!

 13. Ik ben gek op de combi’s met roze nagellak en glitters. Deze ziet er geweldig uit! 🙂

 14. Gave combi!

 15. Bianca zegt:

  Mooie combi, je zou verwachten dat goud leuk is voor de feestdagen. Maar zo is het echt een lente sparkle

 16. Wat prachtig met die topcoat erover!

 17. Wat een lieve, schattige combinatie!

 18. Esther zegt:

  Maak jij wel eens nagellak op?
  Ik zou dat zo leuk vinden maar alleen mijn base en top coat gaan op bij mij.

  1. Ja hoor! OPI Excuse-Moi is vrijwel op (heb 3 back-ups omdat ik ‘m zo vaak draag) en NYC Full Metal Jacket is ook al bijna leeg!

 19. mooi roze lakje!
  op hoeveel komen de bourjois lakjes?

  1. Ongeveer €10,-, geloof ik!

 20. Oh waauw, ik vind het heel mooi.

 21. Wauw, heel leuk zo die combi, echt schattig!

 22. Charissa zegt:

  Waaauw wat een supermooie combi! Zeker een perfect lakje die van Bourjois! De verpakking doet me alleen een heel klein beetje denken aan de Essence Colour & Go lakjes.. Of dit moet aan mij liggen.. (?)

  1. Ik snap wat je bedoelt! Gelukkig zijn de flesjes van Bourjois wel een stukje groter, haha 😉

 23. Superleuke combi 🙂

 24. Oh ik vind dat Bourjous lakje echt te mooi.. Overmorgen salaris en dan ga ik er aan geloven denk ik haha!

 25. Leuke combi! Dat Bourjois lakje is zoo mooi!

 26. Nina zegt:

  Haha toevallig dat je dit op je site zet, ik heb toevallig dezelfde roze kleur op met de zilveren topcoat van de HEMA haha!

  super mooi!

 27. Zaineb zegt:

  Dit is zeker een leuke kleur voor mij! Ik heb wel een soortgelijke, maar dan van YSL. Wat heb jij een mooie nagels zeg’ x

 28. Zaineb zegt:

  Hoeveel kost de topcoat van HEMA

  1. Geen idee, volgens mij rond €2,50

 29. Super lieflijk!

 30. renoeka zegt:

  aahww wat een lieve nagellak. Komen er nog meer swatches van golden rose?

  1. Ja, binnenkort weer!

 31. Prachtige combi!! 🙂

 32. Supermooi!

 33. Leuke combinatie! En echt super vrolijk en girly!

 34. Mooie combinatie, zeer erg lente 🙂
  Eefje

 35. er mooie lakjes. die van de hema moet ik ook maar eens halen ik hoor en goede dingen over

 36. heeeeeel erg mooi!

 37. Mooie combi! Love them!

 38. Nienke zegt:

  Love deze combi!

 39. Ooh dit ziet er zo lief uit 😀 x

 40. Prachtig lakje en echt een mooie combi! 🙂

 41. Ziet er mooi uit zeg! Ik vind het altijd zo heerlijk om naar jouw nagelswatches te kijken 🙂

 42. Wendy (B) zegt:

  Bedoel je die van de LE spectaculART?

  1. Yep, die inderdaad!

 43. Mandy zegt:

  Echt heeeel mooi!

  Vraagje: heb jij misschien DE tip om simpel en snel glitterlak van je nagels af te krijgen?
  Ik ben er namelijk altijd zoooooo lang mee bezig!
  Dat weerhoud mij er van om glitter topcoats te gebruiken terwijl ik zoveel mooie glitter topcoats heb!

  Alvast bedankt,
  Lieve groetjes, Mandy

  1. Wendy (B) zegt:

   Probeer dit eens:
   – Een watje goed voorzien van remover en dat op je nagel doen en dan die vingertop in zilverpapier wikkelen.
   – Een tijdje laten zitten en nadien verwijderen.
   Dit zou dus heel goed moeten werken.

  2. Ik heb er een tijdje geleden een video over gemaakt (die vind je tussen mijn andere video’s op YouTube) 😀

 44. Deze combinatie vind ik echt erg mooi! Heerlijk vrolijk

 45. Prachtig! Hele mooie combi
  X

 46. Zo gaaf, moet ik maar eens uitproberen!

 47. echt een zeer mooie combinatie !

 48. daphne zegt:

  Ik vind het een beetje raar dat je ons dingen beloofd en dit eigenlijk bijna niet na komt. Zo beloofde je een maand geleden in een filmpje dat ELKE dag een beautytip zou geven. Je hebt dit al een maand zonder iets te zeggen helemaal niet gedaan. En je zou ook elke 1 of 2 dagen iets posten. Soms post je 4 dagen niks! Ik kan mij ook wel voorstellen dat je het druk hebt maar beloof ons dan niks. Ik neem s’ochtends de moeite niet meer om naar je blog te gaan omdat je zo weinig post. En dingen toch niet doet wat je wel hebt beloofd. Jammer want je blog is leuk maar niet met zo weinig artikels en filmpjes van minstens 12 minuten.

  1. Ik ben het met je eens dat ik niet altijd er aan toe kom om te doen wat ik heb beloofd, daarom probeer ik ook zo min mogelijk beloftes meer te maken. Dingen lopen soms gewoon niet zoals ik het zou willen, zo gaat dat soms. Ik kan je alleen aanraden om mijn blog via Bloglovin’ te volgen, dan zie je het meteen als er een nieuw artikel online staat, zonder dat je telkens hoeft te komen kijken.

 49. Mooi! En heel leuk voor de lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.