Nagellak

Nail Of The Day: Sprinkles!

Hoewel ik veel nagellakken heb die op zichzelf al heel mooi zijn, vind ik het ook heel erg leuk om lakken met elkaar te combineren. Daar komen soms hele bijzondere dingen uit! Ik had vandaag eens zin in roze, maar wel met iets extra’s. Ik overwoog nog even om Nail Inc. Feather Effect in York met roze te combineren, maar kwam in mijn stash de Golden Rose Jolly Jewels tegen. Uiteindelijk combineerde ik OPI Flower To Flower samen met Golden Rose Jolly Jewels 109. Het resultaat was zo leuk dat ik er bijna trek van krijg!

OPI Flower To Flower is een lakje uit de oude doos. Deze komt uit een lentecollectie van jaren geleden. Het is nog steeds één van mijn favoriete donkerroze lakken omdat hij een mooie warme ondertoon heeft. Daarnaast bevat hij een klein beetje shimmer. Daar houd ik van! Golden Rose Jolly Jewels 109 is van zichzelf ook al ontzettend mooi, maar vrij licht van kleur. Omdat hij niet heel erg dekkend is bedacht ik dat hij best eens mooi als extra laagje zou kunnen zijn. En dat is hij ook!

Ik vind deze combinatie erg geslaagd! Het is eigenlijk mierzoet, maar daar houd ik af en toe wel van. Ik heb nog een aantal andere varianten van de Golden Rose Jolly Jewels, dus ik denk dat ik die ook eens over een andere lak ga proberen. Deze combinatie is in elk geval erg geslaagd!

Dit vind je misschien ook leuk...

55 reacties

 1. heel erg leuk, lekker zoet inderdaad!

 2. Leuke combinatie!

 3. Aah superleuk zeg!

 4. Zo mooi!

 5. Heel mooi! Die golden rose lakjes zijn zo leuk!

 6. wat een ontzettend mooie combi!

 7. Doet me gelijk denken aan snoep, te leuk!:D

 8. Leuke combinatie, het kan nooit te zoet zijn 😀

 9. Wat een schattige combinatie 🙂

 10. Hele mooie combinatie!

 11. Awhh deze combinatie vind ik echt heel erg leuk! <3

 12. Wat een schattige look! Ik krijg inderdaad zin in cupcakes hihi:) x

 13. Leuke, vrolijke nagels!

 14. Ziet er heel leuk uit! Ik vind die Jolly Jewels zo leuk!

 15. Leuk gecombineerd! Love it!

 16. Heel leuk!

  XO

 17. Oooh, ik krijg spontaan zin in cupcakes!

 18. very nice!
  Eefje

 19. super pretty combinatie 😀

 20. De kleuren staan zo mooi bij je huid! Heel erg leuke combinatie (:

 21. Leuke combi! Ik vind het lakje van Jolly Jewels zo lief 🙂

 22. Roze en glitters vind ik de meest geweldige combi 🙂 Deze combi is ook zeer geslaagd!!

 23. Erg mooie combinatie!

 24. Superleuke combinatie 😀 x

 25. Wow, echt super mooi! Doet me denken aan snoepjes 😀

 26. Dat is inderdaad een hele leuke combi 🙂

 27. Wat een mooie combinatie!

 28. Wat leuk! Echt heel zoet!

 29. lovely

 30. Ik hou er wel van hoor van de zoete kleurtjes!!

 31. Onwijs schattig! 😀

 32. Wat een mooie combinatie!

 33. Wat een heerlijk zoete combi! Zo ga ik 109 ook eens combineren! <3

 34. Maritte zegt:

  Oooh! Wat een leuke kleurige nagellakcombinatie!

 35. Mooie combinatie! 🙂

 36. Een hele leuke combinatie!

 37. Wat een mooie combinatie zo!

 38. aah wauw! wat een mooi effect!

 39. Superleuke combinatie, roze is altijd leuk!

 40. Hele gave combinatie!

 41. Wauw!!! Die combinatie vind ik echt té gek! <3

 42. Linsey zegt:

  Wat een geweldige combinatie, roze en glitters 🙂 Glitterlakjes van golden rose zijn écht heel mooi en ik vind het OPI lakje op zich (zonder glitters) ook echt mooi. De laatste tijd vind ik een nagellakje niet snel bijzonder meer omdat ik al zo veel heb haha, maar deze ga ik onthouden!

  1. Linsey zegt:

   Ik lees even terug (om de naam van het OPI lakje te zoeken) en zie dat deze uit een hele oude collectie komt. Ah jammer 🙁

 43. wauwie, wat een mooie combinatie!

 44. ziet er mooi uit!!!

 45. Leuke combinatie!

 46. Ziet er super uit, het doet me denken aan lekker aardbei ijs, yummie! x

 47. Marjan zegt:

  Prachtig, lekker snoeperig! En wat een mooie nagels heb je!

 48. Zo’n leuk snoepjeseffect, mooi!

 49. Staat leuk, erg zomers!! Het lijkt sprekend op de Deborha lakjes.
  Liefs, Ans

 50. Dit is echt wel een hele leuke combo! 😀

 51. Wat een leuke combi!

 52. Nabila zegt:

  Super mooi!

 53. Echt superleuk gedaan!

 54. gaaf zeg, ik vind het opi kleurtje echt top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.