Nagellak

Nails: The Body Shop – Frosting Fancy

Als ik een nagellakmerk uitprobeer zijn er een paar dingen waar ik op let om te kijken hoe de kwaliteit is. De dekking van de lakken moet goed zijn, de substantie moet prettig lakken en een goede houdbaarheid is ook zo fijn. De ultieme manier om dit uit te testen is door pastelkleurige lakken te proberen. Zijn die goed? Dan moet het met de rest ook wel goed zitten! Ik onderwierp de zeer lichtroze tint Frosting Fancy van The Body Shop aan deze test. En, kwam hij er doorheen?

The Body Shop Frosting Fancy 1

The Body Shop Frosting Fancy 3

Hoewel ik alle kleuren van The Body Shop uitgebreid heb kunnen bekijken, was Frosting Fancy mij in eerste instantie ontgaan. Ik dacht namelijk dat het een vrij transparante kleur zou zijn die meer in de buurt kwam van een French Manicure-effect. Ik had het helemaal mis! Dit is namelijk een zeer dekkende lichtroze lak. Je zou bijna denken dat hij wit is, maar er zit een piepklein drupje roze doorheen. Hij zit in de sferen van Barry M Rose Hip, maar dan zelfs nog iets lichter. Ik houd er wel van! Het heeft iets unieks en moderns. Bovendien staat het prachtig bij korte (en ietwat vierkante) nagels.

The Body Shop Frosting Fancy 2Ik was in het artikel over The Body Ship Mint Cream al enthousiast over de substantie van de lak, maar in dit geval kan ik extra happy zijn. Tot mijn grote verrassing is Frosting Fancy perfect dekkend in twee laagjes. Yep, slechts twee laagjes. Dat is echt heel goed voor zo’n lichte kleur en belooft bovendien veel goeds voor de rest van de serie (die ik natuurlijk al stiekem bijna allemaal heb uitgeprobeerd). Op de substantie valt ook niks aan te merken en het kwastje is gewoon normaal, waardoor je netjes kunt lakken. Bovendien blijft deze ook geweldig goed zitten en kun je er met gemak een dag of 5 zonder beschadigingen van genieten. Love it!

The Body Shop Frosting Fancy kost €6,00 en is verkrijgbaar bij alle winkels en de webshop van The Body Shop.

Meer over The Body Shop lezen? Kijk hier voor alle andere artikelen over dit merk!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

47 reacties

 1. Wauw, dit lakje is echt super mooi! Leuk kleurtje 🙂

 2. Wauw, wat een prachtige nagellak! Deze ga ik zeker aanschaffen!

 3. doet mij enorm aan Essie Fiji denken. Prachtig! Moet ik hebben 🙂

 4. Wauw zo’n mooie kleur! Fijn dat hij zeker vijf dagen houdt!

 5. Wat een goede kwaliteit! Ik had niet verwacht dat de dekking zo goed zou zijn in twee laagjes.

 6. Wat een lieflijk lakje!

 7. Wat een lief kleurtje! Echt indrukwekkend dat hij zo dekt na twee laagjes, je hebt me nieuwsgierig gemaakt! X

 8. Die naam past echt precies!! Leuk! Mooi kleurtje ook!

 9. Wauw, echt de perfecte nude kleur. Heel mooi!

 10. Dit is mooi zeg! Die ga ik halen. Ik wist al dat deze nieuwe lakjes van TBS zo goed zijn, want ik heb de koraalkleurige tint Rosy Cheeks. Samen met de topcoat van Essence (better than gel nails top sealer – in de zwarte huls) blijft dit bij mij 5 dagen mooi zitten. 🙂 Ze drogen ook heel vlot! Ik vind ze net zo goed als Essie!

 11. Wauw prachtig!

 12. Ontzettend lief kleurtje 🙂

 13. Wauw twee laagjes maar?! Ziet er echt goed uit dan 😀 En het kleurtje is ook echt heel mooi, vind het wel schattig dat hele subtiele roze erdoor 😀

 14. Lief kleurtje! Zijn je foto’s met of zonder top coat? 😮

  1. Altijd zonder topcoat, tenzij ik het er specifiek bijzet dat er wel topcoat overheen zit 😀

 15. Ik had mijn oog al laten vallen om het mint cream lakje, maar deze vind ik al helemaal geweldig!! Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n lichtroze lak en overwoog inderdaad Rose Hip van Barry M, maar deze is echt nóg net is lichter, love it!

 16. wat een mooie kleur

 17. Hij is echt heel leuk! Ik hou van dit soort kleurtjes :). Hij doet me denken aan een heel lichtroze lakje van de Rimmel Rita Ora nagellak.

 18. Wat een prachtig lakje, misschien moet ik toch eens gaan kijken bij TBS…

 19. Linette zegt:

  Ik vind zulke lichte nagellak juist mooier bij langere nagels. En donkere nagellak bij kortere.

 20. Wat heb jij toch altijd gave lakjes zeg, wauw!

 21. Mooie elegante kleur!

 22. Heel erg mooi lakje 😀 x

 23. Wat een mooi kleurtje <3

 24. Wat een mooie kleur! Ennuh ik heb nog 5 euro bij elkaar gespaard dus dan is ie maar 1 euro. Jeeej.

 25. Wauw, hij is prachtig!

 26. Heel mooi! Ik heb normaal wat donkerdere kleuren, maar dit is toch ook wel heel erg mooi!

 27. Hebben, hebben, hebben! Heel mooi!

 28. Wat een mooi kleurtje en wat heb je toch prachtige nagels! Ik heb trouwens een kleurtje van Rimmel x Rita Ora wat er wel een beetje op lijkt.

 29. Heel mooi! Speciale kleur, maar toch superdraagbaar! 🙂

 30. Supermooi voor de winter!

 31. Mooi kleurtje zeg!

 32. Wat een ontzettend lieve en leuke kleur!

 33. Leuke tint zeg! Ik was niet mega enthousiast over de andere tinten, maar deze is echt ‘anders’!

 34. Prachtig kleurtje

 35. Wat een super mooie kleur!

 36. Superfijn dat hij lang blijft zitten. Natuurlijk is de kleur ook mooi!

 37. Wauw, wat een leuke kleur!

 38. oehh die is pretty 😀

 39. Whoa, deze is echt pretty zeg! En dekkend in twee laagjes, wat een aangename verrassing, haha.

 40. Wat een mooi kleurtje!

 41. Heel mooi kleurtje!! <3

 42. Wauw, de kleur is echt prachtig! Ik ga ‘m snel halen, bedankt voor de swatch!

 43. Hele mooie kleur! Ik ga er ook snel even naar kijken

 44. Wauww, wat een prachtige kleur! Hier hou ik echt van

 45. Oh, deze is gaaf zeg! Ik ben gek op dit soort lichte lakjes, de Les Blancs collectie van L’Oréal was dan ook een grote favoriet bij mij. Ik krijg wel altijd opmerkingen of ik nou typexx op mijn nagels heb maar daar trek ik me altijd maar niks van aan. Ik vind het hartstikke mooi en deze van The Body Shop is ook prachtig!

 46. Janneke zegt:

  Ik heb dit lakje na jouw review meteen gekocht en ik vind het echt een super mooi lakje.
  Toch ben ik benieuwd hoe die bij jou 5 dagen mooi blijft zitten? Bij mij zat ie na 2 dagen helaas al niet helemaal mooi meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.