Nagellak

NAILS: China Glaze – Let The Beat Drop

Ik draag nog steeds heel veel nagellak, maar ik vind ‘gewone’ nagellak altijd een beetje saai. Ik wil meer! De laatste tijd ben ik dol op felgekleurde matte glitters, die maken werkelijk èlke nagellak leuk. Eén van de nieuwste toevoeging aan mijn collectie is China Glaze Let The Beat Drop. Deze heb ik stiekem al een tijdje, maar hij moest nodig nog eens op mijn site voorbij komen. Bij deze!

China Glaze Let The Beat Drop - 5

China Glaze Let The Beat Drop - 1

China Glaze Let The Beat Drop - 2

Ik heb hier China Glaze Let The Beat Drop aangebracht over Barry M Kiss Me Quick, een lichtroze lakje. Zoals je kunt zien zit Let The Beat Drop vol met roze, oranje en paarse matte glitters, waardoor hij perfect over zo’n roze tint staat. Ik heb hem ook gedragen over wit, maar het lastige is dat de basis van Let The Beat Drop een roze gloed heeft (dat kun je als je goed kijkt aan de randen bij m’n nagelriemen ook zien, hij maakt de lak iets donkerder), waardoor ik het niet zo mooi vind. Zo over roze vind ik hem wel hartstikke mooi, maar hij is daardoor helaas niet zo veelzijdig als bijvoorbeeld China Glaze Point Me To The Party is. Maar hij blijft leuk!

China Glaze Let The Beat Drop – €5,95
Pretty Polish | eBay

 

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Karin zegt:

  Een van mijn favoriete lakken van afgelopen zomer. En dat terwijl ik heel kieskeurig ben qua glitter. Vind het al snel te druk op mijn nagels. Maar deze en de andere 2 uit deze collectie zijn super mooi.

 2. Wat een prachtig lakje zeg! Ik word er zo vrolijk van 🙂

 3. Hij is met se combinatie erg leuk, maar ik draag bijna nooit top coats!

 4. Over het roze lakje heen vind ik hem echt heel cute! Wel wat meer voor de zomer dan voor nu 🙂

 5. Ik vind dit zo’n schattige glitter: wat heb je er een mooie en snoeperige manicure mee gemaakt

 6. Ik vind deze juist erg leuk!

 7. Het is wel ’n hele vrolijke! De combinatie is leuk zo 🙂

 8. Wat ontzettend leuk voor het voorjaar zo zeg!

 9. Ik ben echt geen fan van oranje. Maar dit ziet er wel leuk uit. 🙂 -x-

 10. Mooi 😉
  Ook een aparte naam voor een nagellakje.

 11. Wat een vrolijke nagellak!

 12. Hij ziet er echt heel erg mooi uit!

 13. Wat een vrolijk lakje!

 14. Ik vind de kleur van deze glitters zo leuk. Lekker vrolijk!

 15. Echte mooie zomerse nagels vind ik! Liefs soraya

 16. aaah die is cute 😀

 17. Ik vind het er wel leuk uitzien

 18. Wat een onwijs schattig effect geeft die!

 19. Wat een leuk effect! Ik krijg er gewoon een soort carnaval-zomer gevoel van =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.