Nagellak

Nails of the Month – December 2013

Ik probeer twee keer per maand de nagellakken die ik heb gedragen te laten zien, maar omdat december een drukke maand voor mij was (tentamens + veel werken) besloot ik het voor deze ene keer allemaal bij elkaar in één artikel te stoppen. Extra veel nagellakken dus! Bij deze het overzicht van de nagellakken die ik in december heb gedragen.

Ik begon de maand met een combinatie van Maybelline Rosy Rosettes samen met de OPI Mariah Carey Pure Top Coat. Zo mooi! Ik had beide lakken net in huis en besloot ze met elkaar te combineren. Het was toen nog wat vroeg voor echte kerstnagels, maar het gevoel was er alvast.

Helaas bleef bovenstaande combinatie erg slecht zitten (een klein probleempje van de Maybelline Brocades…), dus ik probeerde een paar dagen later de combinatie van Barry M Pomegranate en OPI Mariah Carey Pure Top Coat. Ook al zo mooi! Dit bleef ook perfect zitten, was makkelijk te verwijderen en zag er leuk uit. Een prefecte combinatie dus!

Tijd voor de andere Maybelline Brocades-lak, deze keer Knitted Gold! Deze is leuk, maar ik vind ‘m stiekem ook een beetje saai. Ook deze bleef niet heel goed zitten, maar dat viel niet zo op doordat de lak vrij licht van kleur is.

Ik had Rimmel Luna Love (uit de Space Dust-serie) ook net in huis, dus die moest ook uitgeprobeerd worden! Ik vind de lak best mooi en hij bleef aardig goed zitten, maar hij had van mij nog wel iets meer mogen glitteren.

Na Princess, Duchess en Majesty was het tijd voor Barry M Lady! Ik dacht dat ik deze niet zo leuk zou vinden omdat hij wit is, maar het is in werkelijkheid een soort wit dat naar goud neigt. Best leuk dus! Wel vond ik dat hij na een paar dagen een beetje ‘viezig’ werd, dus die heb ik er vrij snel weer afgehaald.

Een combinatie waar ik nooit genoeg van kan krijgen is NYC Full Metal Jacket samen met Catrice Two Million Dollar Baby. Meer goud dan dit kun je het bijna niet krijgen met nagellak!

Ik probeerde kerstige nagels te maken met Max Factor Cerise, China Glaze Pure Joy en Catrice Two Million Dollar Baby langs de randjes, maar ik had die laatste beter weg kunnen laken. Helaas overleefde de nagellak de drukke dagen in de winkel niet en sleet hij al snel van mijn vingers af.

Nog een poging met Maybelline Rosy Rosettes en OPI Mariah Carey Pure Top Coat, deze keer met een basis van Barry M Pomegranate. Dit bleef al een stuk beter zitten en heb ik vrijwel heel Kerst gedragen.

Door al het werken (dozen opentrekken, inpakken, stickers afkrabben en dergelijke klusjes) werden m’n nagels ineens wat zwakker en brak spontaan de nagel van mijn ringvinger af. Zo zonde! Ik besloot meteen de hele boel maar kort te knippen zodat ze allemaal op redelijk gelijke lengte zijn. Gelukkig groeien mijn nagels tegenwoordig vrij snel, dus waarschijnlijk zijn ze binnen twee weken weer aardig op lengte. De lak die ik hier draag is Barry M Majesty.

Ik sloot het jaar af met heel veel goud, namelijk wederom NYC Full Metal Jacket en Catrice Two Million Dollar Baby. Oh, hier kan ik echt geen genoeg van krijgen. Deze zit nog steeds op mijn nagels!

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Wat een prachtige creaties <3

 2. er staan prachtige creaties tussen!

 3. Mooie nagels afgelopen maand! Mijn nagels zijn nu ook helemaal kort terwijl ze eerst best een mooie lengte hadden. 🙁

 4. Wauw, heel mooi!

 5. Ja de onderste nailart blijf ik zo mooi vinden! Het is inderdaad een heerlijke feestelijke combinatie 😀

 6. Ik vind de allerlaatste het mooist, echt zo tof. En je nagels zijn ook echt perfectie joh!

 7. Prachtig allemaal!

 8. Prachtig al die gouden lakjes!

 9. Met pinkyPOLISH als blognaam is zoveel nagellak in een artikel helemaal niet gek! 😉 Ik vind het leuk om te bekijken! Mooie kleurtjes en mooi gecombineerd met OPI Mariah Carey Pure Top Coat. Ik vind deze topcoat sowieso echt prachtig! Maar ook erg prijzig.

 10. Mooie nagels allemaal! Je kan wel zien dat je dol op glitters bent 🙂

 11. Leuk weer om te zien! Die top coat van OPI is echt prachtig!! 🙂

 12. Wat een heerlijke glitterlakjes allemaal! Ik vind Knitted Gold zelf echt geweldig, maar hij blijft inderdaad niet supergoed zitten.

 13. Hele mooie nagels!

 14. Erg veel mooie kluren en combo’s!

 15. Barry M is in België niet zo makkelijk te krijgen (tenzij online dus) maar ik wil Lady wel graag in Londen kopen volgende week 🙂 Mooi lakje!!!

 16. De combinatie Maybelline Rosy Rosettes en OPI Mariah Carey Pure Top Coat is zo mooi!
  xx

 17. Ik vind de combinatie van Barry M Pomegranate en het gouden lakje van OPI het leukst! Het lakje van Rimmel is ook heel mooi. Neigt die eigenlijk meer naar paars of roze van kleur?

 18. Mooie feestelijke nagels! Ik vind Luna Love zo mooi 😀

 19. zo pretty allemaal 😀

 20. Erg mooie lakjes allemaal!

 21. Zoveel mooie nagellakjes, wauw! Ik draag momenteel ook Two Million Dollar Baby, maar dan in combinatie met Black to The Routes van Catrice.

 22. I looove these looks!

 23. Sarina zegt:

  Zijn de rimmel lakjes met sand effect finish? dat zwart met blauwe glitters vind ik zeer leuk maar alleen moest het sand effect zijn wil ik het kopen.

 24. Moooooi, lekker veel goud en sparkle, perfect voor deze tijd van het jaar!

 25. Ooh die laatste is supermooi! 🙂 x

 26. Barry M Lady vind ik prachtig!

 27. Ik vind je Nails of the Month artikelen erg leuk! Vooral de eerste en een na laatste combinatie vind ik erg mooi ^^

 28. Prachtige lakjes allemaal, zo heerlijk feestelijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.