Nagellak

Nails of the Month: Februari #2

Bye bye februari, het is bijna weer tijd voor een nieuwe maand! Op de valreep dus nog een editie van Nails of the Month, met de nagellakken die ik in de tweede helft van deze maand heb gedragen. Vorige keer was het heel veel roze en glitter. Deze keer nog steeds veel glitter, maar iets meer afwisseling. Lees snel verder!

Stiekem mis ik nog een foto in dit overzicht, namelijk Catrice Call Me Princess. Maar die hebben jullie nu wel genoeg gezien, nietwaar? Ik ben ‘m in elk geval nog niet zat en heb ‘m dan ook nog een tijdje doorgedragen nadat ik ‘m vorige keer liet zien.

Voor een video had ik zin om nail art te maken, dat werd het bovenstaande resultaat. Een videotutorial volgt nog (komt tussen nu en een paar weken online, stay tuned!). Het ziet er in elk geval erg spectaculair uit! Deze heb ik uiteindelijk een dag of 2 laten zitten, omdat ik wat nieuwe lakken kreeg die ik natuurlijk snel uit wilde proberen.

Eén van die nieuwe lakken was deze, OPI You’re So Flippy Floppy, een lak uit het Beach Sandies Mini Pack uit de Brazil-collectie. Een gele Liquid Sand dus! Ik vond ‘m in het flesje fantastisch en ook op deze foto ziet hij er leuk uit, maar in het echt vind ik ‘m een beetje saai. Ik houd van geel én ik houd van Liquid Sand, maar dit is het niet helemaal voor mij.

De volgende creatie, een combinatie van Catrice Call Me Princess en Catrice Two Million Dollar Baby vond ik zelf ook geen succes, maar ik heb er verrassend genoeg wel aardig wat complimenten over gekregen. Ik vind ‘m in elk geval niet zo mooi, dus deze heeft er ook niet lang op gezeten.

Ik was bezig met de tweede helft van de OPI Brazil-collectie en besloot mijn nagels vervolgens te lakken met OPI OPI Scores A Goal. Ik was de glitters echter nog niet zat en maakte de lak af met wat NYC Top Of The Gold Top Coat. Een leuke en stijlvolle combinatie! Toch blijven donkere nagellakken niet echt mijn ding, maar het is wel leuk voor de afwisseling.

Een paar dagen later had ik alweer zin in écht roze, dus ik besloot een oude favoriet uit de kast te halen. Dit is een combinatie van een laagje OPI Kiss Me I’m Brazilian en Golden Rose Jolly Jewels 109. Tja. Gewoon heel gaaf, vind ik althans.

En ik sluit de maand af met een knaller, namelijk Catrice Oyster & Champagne, een lak uit de Crushed Crystals-serie. Call Me Princess kreeg de meeste aandacht, maar deze is ook wel ontzettend bijzonder. Volwaardige swatches zullen snel komen, want dit is er eentje die je echt even moet bekijken.

Ik heb nu trouwens m’n nagels maar weer wat korter gevijld, want ze werden wel erg lang. Wat vervelend nou, haha! Ik merk overigens wel dat ik mijn nagels tegenwoordig liever korter heb dan ik ze vroeger droeg. Het is uiteraard een stuk praktischer, maar ik vind bovendien wat netter staan, zowel op foto als ‘in het echt’. Wat vinden jullie?

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Wauw, er zit veel moois tussen en ik ben benieuwd naar de nail-art! 🙂

 2. Ik ben fan OPI Scores a Goal met die topcoat van NYC. Heel sjiek en mooi!

 3. Mooi, vooral die eerste is super leuk!
  Liefs

 4. Wat een boel mooie creaties <3. Ik moet die Jolly Jewels lakjes dringend eens gaan aanschaffen, die vind ik echt heel gaaf!

 5. Die combinatie van roze en de Jolly Jewels is echt perfect! Zou ik zo dragen. En je nail-art natuurlijk ook, die vond ik in het echt ook al zo mooi.

 6. Wat een mooie lakken heb je deze maand gedragen!

 7. Wow, wat een creaties weer! De blauwe nagels van de tutorial vind ik erg mooi!

 8. Wauw, weer zo mooi! Vooral de eerste vind ik prachtig 🙂

 9. Gaaf! Die turqoise met streepjes is zooo tof.

 10. De eerste vind ik echt super leuk gedaan!

 11. Wat een mooie combinaties zitten er weer tussen! Ik ben op dit moment NYC Full Metal Jacket met Million Dolar Baby van Catrice op, die combinatie zag ik ook een keer bij jou hihi! 🙂

 12. De gele liquid sand is mooi!

 13. de eerste nail art vind ik zo leuk! het is zo makkelijk maar het ziet er echt gaaf uit. en de een na laatste is echt een super leuke kleur ik hou er van!!!!

 14. Mooie combinaties!

 15. Wat een mooie creaties allemaal. Vind het er erg gaaf uit zien!

 16. Jouw nagels zijn altijd zo perfect <3

 17. Jouw nagels zien er altijd zo mooi uit! Ik ben al benieuwd naar de nail art video die je gepland hebt!

 18. Er zitten echt veel mooierds tussen zeg!

 19. Nice nails! Alleen van die eerste 2 creaties ben ik niet zo weg.

 20. super pretty allemaal 😀

 21. Super mooie foto’s en swatches. Ik vind vooral OPI You’re So Flippy Floppy en OPI Kiss Me I’m Brazilian in combinatie met Golden Rose Jolly Jewels 109 er mooi! Zijn echt nagels die eruit springen.
  Ik vind je nagels echt heel erg mooi zo, inderdaad staat het zo wat netter.
  Liefs Marjolein

 22. Wauw, zo mooi allemaal! Je kan je nagels echt perfect lakken. Ik vond je video heel handig!

 23. Danique zegt:

  Ik zag op heel veel beautyblogs dat die van Catrice die oyster helemaal niet dekt, maar bij jou ziet hij er prachtig uit.
  Ik twijfel of ik deze of maybelline knitted gold zal halen.

  1. Voor Knitted Gold moet je snel zijn, want die gaat uit het assortiment (en is er bij veel winkels al uit), want het was een tijdelijke collectie. Catrice Oyster & Champagne kan inderdaad wat moeilijk dekken, maar als je hem ‘strategisch’, wat dikker en deppend aanbrengt is hij dekkend in twee laagjes!

 24. Je swatches zijn echt zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.