Nagellak

Nails of the Month: Februari 2014 #1

Wow, volgens mij heeft er nog nooit zoveel roze in een editie van Nails of the Month gezeten! Tja, ik doe m’n blognaam weer eer aan, haha. Afgelopen weken stonden uiteraard weer in het teken van veel glitter, maar vooral ook veel Liquid Sand-achtige lakken. Ik kreeg namelijk de nieuwe lakken van China Glaze binnen en vond de nieuwe lakken van Essence en Catrice, dus dat moest uiteraard geprobeerd worden.

Ik bestelde drie lakken uit de China Glaze Sea Goddess-collectie, waaronder China Glaze Shell We Dance op bovenstaande foto. Op basis van andere swatches die ik had gezien had ik verwacht dat hij koraal zou zijn, maar het is eerder een warme tint donkerroze. Geen probleem, want dat vind ik nog leuker! Overigens had hij wel iets glitteriger mogen zijn, maar hij is hoe dan ook leuk. De houdbaarheid is trouwens niet denderend, helaas…

Een paar dagen moest ik natuurlijk weer even een andere lak proberen en dat werd China Glaze Wish On A Starfish. Daar hebben jullie in dit artikel al uitgebreide swatches van kunnen zien en jullie waren blijkbaar net zo enthousiast als ik. Deze is zo mooi!

Ik ben de afgelopen twee weken serieus vrijwel dagelijks door weer en wind langs alle filialen van Kruidvat in een straal van een paar kilometer bij mijn huis langsgefietst op jacht naar de nieuwe producten van Essence en Catrice. Ik was zo nieuwsgierig! Afgelopen maandag had ik eindelijk een paar items te pakken, waaronder Essence Hello Rosy, een lak Sparkle Sand-effect. Toen ik m’n nagels ermee ging lakken was ik wild enthousiast, maar toen hij opdroogde vond ik hem wat minder. De kleur en de glitters zijn prachtig, maar hij komt niet helemaal lekker uit de verf. Ik ga hier nog een keer een laagje gellak overheen doen, eens kijken hoe hij dan uitpakt!

Een paar dagen later zag ik dat bij het filiaal aan de Reguliersbreestraat het Essence-schap werd omgebouwd, inclusief het tweede Nail Art-schap. Yes! De dame was zo te zien net begonnen, dus ik besloot een paar uur later terug te gaan, zodat alles op zijn plek stond. Ideaal, want zo had ik eerste keus! Ik kocht onder andere alle nieuwe Essence Gel Nails At Home Effect Gel Top Coats. Deze topcoats kun je gebruiken met het Essence Gel Nails At Home-systeem en je laat ze dus uitharden onder de LED lamp. Ik was benieuwd en probeerde ze meteen allemaal over Barry M Lychee. Mijn conclusie is dat de varianten met fijne glitters prima werken, maar de grotere stukjes zijn onhandelbaar. Hier komt later nog een uitgebreide review van!

En als kers op de taart: Catrice Call Me Princess, waarvan je hier de uitgebreide foto’s kunt vinden. Wat was ik blij toen ik deze eindelijk gevonden had! Wederom was ik een stuk of 4-5 winkels langsgegaan en uiteindelijk vond ik hem bij Kruidvat Nieuwendijk. Hij was al het fietsen door de regen waard, hij is zo mooi! Ik heb er meteen twee gekocht, want dit is een lak die ik nog veel ga gebruiken. Barry M Princess heeft er een stevige concurrent bij!

30 Comments

 • Reply
  Laura
  16 februari 2014 at 06:03

  Weer leuk om te zien! Ik heb gisteren gelijk Catrice Call Me Princess gehaald, de laatste die er was! Hij is echt prachtig! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  16 februari 2014 at 07:11

  Idd veel roze, maar het zijn echt prachtige lakken! Catrice Call Me Princess is mijn favoriet!!

 • Reply
  Martina
  16 februari 2014 at 07:16

  De laatste van catrice is prachtig!!

 • Reply
  Caro
  16 februari 2014 at 08:14

  Dat lakje van Catrice is echt prachtig!! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Beautyjuf
  16 februari 2014 at 08:21

  Wat is dat lakje van Catrice toch een toppertje ๐Ÿ™‚ Helaas was deze bij ‘mijn’ Kruidvat al uitverkocht ๐Ÿ™ Ik heb nu Oyster and Champagne meegenomen. Ook erg mooi, maar de dekking is ‘mwah’.

 • Reply
  Beautydagboek
  16 februari 2014 at 08:36

  Call me Princess is inderdaad erg mooi! Jammer dat ik die niet heb gezien hier bij de Kruidvat, heb nu een andere meegenomen die ook erg mooi is ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Michaela
  16 februari 2014 at 09:06

  De laatste is echt prachtig! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Mandy
  16 februari 2014 at 09:11

  De glitter toppers ben ik niet zo weg van. Maar de roze lakjes zijn erg mooi! Mijn favoriet is ook de call me princess. ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  femketje
  16 februari 2014 at 09:59

  Die china glaze lakken zijn gorgeous! โ™ฅ

 • Reply
  pamela
  16 februari 2014 at 10:03

  super mooi! ik vind dat effect zoo leuk!

 • Reply
  Joyce
  16 februari 2014 at 10:13

  Wat een mooie lakjes!

 • Reply
  Elise
  16 februari 2014 at 10:27

  wauw mooie lakjes en enorm veel sandstyle, daar hou ik wel van! Opeens vind ik die van Catrice wel mooi, dag ligt ook zeker aan je nagels en aan hoe jij lakt, zoo mooi

 • Reply
  Esther
  16 februari 2014 at 10:27

  Wauw!!! Ik vind het zo fantastisch om te zien dat jij nagellak optimaal gebruikt! Ook al lijken ze een beetje op elkaar jij raakt ze niet zat:)

 • Reply
  Lidewij
  16 februari 2014 at 10:43

  Wow, Wish on a Starfish is zo mooi! Ik vind ook de nieuwe topcoats can Essence heel gaaf, en dan vooral de Dalmatiรซr topcoat met witte en zwarte stippen ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Daphne
  16 februari 2014 at 10:45

  Mooie lakjes!

 • Reply
  Lotte
  16 februari 2014 at 11:58

  Ik vind de roze liquid sand lakken allemaal zo prachtig!

 • Reply
  Sophie
  16 februari 2014 at 12:09

  Prachtige kleuren! Ik ben vooral fan van die roze met gouden glitters liquid sand nagellakjes. Die zijn zo mooi!

 • Reply
  Sofie
  16 februari 2014 at 13:02

  China Glaze Wish On A Starfish is prachtig!

 • Reply
  Kayleigh
  16 februari 2014 at 13:03

  Ik vind de Catrice lak zo mooi! Denk dat ik hem ga aanschaffen binnenkort ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Mattania
  16 februari 2014 at 14:42

  De China Glaze lakjes zijn echt soooo pretttyyy! Love them <3

 • Reply
  Suzanne
  16 februari 2014 at 15:03

  Wauw, prachtig! Ik ben benieuwd naar je review

 • Reply
  Irina
  16 februari 2014 at 15:30

  Wat maak je toch altijd mooie nagellak foto’s! Ik heb door jou ook Princess van Barry M gekocht, en wat is die mooi!

 • Reply
  Tedje
  16 februari 2014 at 15:58

  Oeeff gotta love nail polish! Prachtige combinaties heb je allemaal weer gemaakt. En Catrice heeft mij ook verrast met zijn nieuwe nagellakjes!

 • Reply
  Charile
  16 februari 2014 at 19:00

  Mooie lakjes ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Meike
  16 februari 2014 at 20:09

  Wish on a starfish is zo pretty, die wil ik ook!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  17 februari 2014 at 11:02

  Wauw, prachtige lakjes!

 • Reply
  Hanna
  17 februari 2014 at 11:11

  Hele mooie lakjes! Vooral Wish On A Starfish vind ik heel mooi!

 • Reply
  Astrid
  20 februari 2014 at 10:51

  Nu ben ik echt aan het twijfelen tussen Wish On A Starfish en Call Me Princess. Welke zou ik kopen? Welke formule is beter?

  • Reply
   Charlotte
   20 februari 2014 at 11:19

   Dan zou ik gaan voor Call Me Princess, die lakt prettiger en blijft beter zitten!

 • Reply
  Sheila
  15 april 2014 at 16:03

  Heey! Kan je misschien binnenkort een review schrijven over de essence gel nails at home producten? Ik ben erg benieuwd! Ik zit er namelijk over te denken om ze zelf ook aan te schaffen, maar ik weet dus niet zeker of het wel wat is… En ik heb gehoord dat de grote lamp niet meer te koop is, alleen de mini led lamp? xx

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.