Nagellak

Nails of the Month: Januari 2014 #2

Oh my, de afgelopen weken waren weer erg geslaagd qua nagellak! Bovendien komen er nog een aantal hele interessante nagellakken aan de komende maand, dus het gaat nòg leuker worden. De tweede helft van januari bestond (uiteraard) uit glitter, glitter en nog meer glitter… Gotta love glitter!

Ik begon met één van de meest bijzondere combinaties ooit: Barry M Lychee samen met Catrice Kitsch Me If You Can. Een onverwacht, maar zeer mooi effect. Deze heb ik vrij lang gedragen omdat ik ‘m zo mooi vond.

Ik had zin in roze en veel gekleurde glitters, dus ik ging voor een combinatie van OPI Kiss Me I’m Brazilian (uit de Brazil-collectie, swatches daarvan komen volgende week online!) en OPI More Than A Glimmer. Zo’n combinatie is natuurlijk altijd goed.

Volgens mij is er nog geen enkele editie van Nails of the Month geweest waarin ik Barry M Princess niet droeg. Tja, deze lak is gewoon perfect! Ik denk dat ik binnenkort maar eens een back-up ga bestellen, want hij gaat nu toch wel erg hard.

En toen kwam ik de Miss Sporty Crush On You tegen! Als eerste probeerde ik de kleur Big Bangundy, een roodpaarse tint. Het is niet een kleur die ik standaard zou dragen, maar ik vind hem wel erg mooi.

Een paar dagen later was het tijd voor de andere kleur uit de serie, namelijk Miss Sporty Red Fusion. Oh, deze is echt geweldig. Dit is voor mij een beetje de felle tegenhanger van Barry M Princess, echt zo’n lak die ik altijd geweldig blijf vinden. M’n nagelriemen zijn op deze foto trouwens ietwat verkleurd door het swatchen van een groene nagellak (tja, groen is ook niet echt mijn kleur, haha), maar gelukkig is dat inmiddels weggetrokken. Kan gebeuren!

Dit vind je misschien ook leuk...

44 reacties

 1. Ik blijf Lychee met Kitsch Me If You Can zo mooi vinden!

 2. Mooie kleurtjes allemaal!

 3. Wat een mooie lakjes allemaal!

 4. Al die kleurtjes zijn prachtig! 🙂

 5. Wow, wat een mooie combi’s. Ik ga vanavond even aan de slag, samen met een vriendin. Ik denk dat ik ook maar eens ga expirimenteren met Kitch Me If You Can van Catrice. Heb ik onlangs gekocht en nog niet echt gebruikt. Bedankt voor het delen, en de fijne inspiratie.

 6. Ik wil Barry M Pink Princess ook nog steeds hebben, en de lakjes van Miss Sporty ook!! Zo mooi!

 7. Ik vind het lakje van Barry M. het leukst!

 8. wauwie prachtig!
  Vooral die eerste is echt to die for <3__<3
  liefs,
  Victoria

 9. wauw super mooie lakjes, de tweede is echt prachtig! Je kan dan ook wel enorm mooi lakken.

 10. Prachtige lakjes!

 11. Heel erg mooi, vooral de laatste van Miss sporty!

 12. Wat een mooie lakjes vooral die van miss sporty, ik vind dat merk nooit zo denderend en kijk er eigenlijk ook nooit. Maar als ik deze lak zie, ja dan denk ik dat ik er toch maar een keer moet kijken, liefs

 13. Princess is zo mooi! ♥

 14. Ik vind Barry M Princess echt geweldig mooi!! <3

 15. Ahh liquid sand lakjes blijven zo mooi (al noemt elk merk ze anders, haha). Vooral die laatste vind ik tof!

 16. de sand lakjes zijn echt super mooi!!

 17. Je maakt altijd zo mooie foto’s!

 18. Hele mooie kleurtjes!

 19. Wauw wat een mooie lakjes! Ik vind de eerste combinatie ook heel mooi, maar de Barry M Princess blijft inderdaad prachtig <3!

 20. Veel glitters haha! Mooie lakken, die van Miss Sporty zien er ook goed uit!

 21. De eerste combi vind ik echt geweldig! 🙂 Sowieso altijd leuk om te zien welke combi’s jij maakt met glitter nagellakken.

 22. Die eerste combinatie is echt fantastisch! Ik heb vandaag na 4 pogingen eindelijk Red Fusion van Miss Sporty kunnen scoren Whoehoe! Blij mee ^^

 23. Allemaal heel erg leuk! Die eerste combinatie is echt top!

 24. Kimmetje zegt:

  Er komt zo een liquid sand lakje bij de nieuwe collectie update van Catrice. Volgens mij lijkt die een beetje op Barry M

 25. Vind de laatste zo mooi!

 26. Nou heb ik een vraag is de mislipgloss shop betrouwbaar?

  1. Ja, die is heel betrouwbaar! Snelle levering, producten zijn leuk ingepakt & de klantenservice is ook top! 😀

  2. Yep, ik zou niet zomaar een onbetrouwbare webshop aanbevelen.

 27. Deze overzichtjes zijn echt pure verwennerij eh, zo mooi altijd, jouw nagel looks!

 28. Die eerste is m’n favoriet, met princess natuurlijk.

 29. Prachtige lakjes! De eerste is mooi!

 30. Hoi Charlotte,

  Jouw site vind ik echt geweldig en bezoek het regelmatig. Alleen is er iets wat mij de laatste tijd tegen houdt om een kijkje te nemen. Je bent gestart met de post weekly rewind en hebt daarnaast ook nails of the month. Ik vind het heel erg dubbel worden, om eerlijk te zijn. De posts heb ik eerder al gezien, vervolgens komt er weer een post over precies hetzelfde. Ik vind het dan langdradig worden en geen nieuws toevoegen. Zeker niet slecht bedoeld, maar wilde mijn mening geven. Als je er iets mee kan natuurlijk. Keep up the good work!

  1. Ik begrijp absoluut wat je bedoelt. In tegenstelling tot veel andere bloggers blog ik niet fulltime, maar doe ik dit naast mijn studie en bijbaan. Ik ben nu net begonnen met een masteropleiding, waardoor ik het gewoon even heel erg druk heb. De Weekly Rewind ben ik begonnen om een overzichtje van de afgelopen week te geven en daarnaast wat ruimte voor persoonlijke dingen te creëren. Dat is dan inderdaad misschien niet een type artikel met veel nieuwe dingen, maar meer een ontspannen ‘kletsartikel’. De lakken uit Nails of The Month komen deze keer toevallig misschien een beetje overeen met de lakken die ik afgelopen tijd op de website heb laten zien, maar dat hoeft niet elke keer zo te zijn, aangezien het altijd de lakken zijn die ik zelf privé heb gedragen. Dat zal dus per week verschillen!

   Ik doe mijn best zoveel mogelijk nieuwe content voor jullie te creëren, maar helaas lukt dat niet zo vaak als ik zou willen. Ik doe mijn best!

 31. De laatste vind ik de mooiste!

 32. Wauw, super mooi. Dat je daar puf voor hebt!

 33. Wauw!! Ik kan me niet voorstellen dat ik een lakje “weer” lak!! En ik heb vaak een kleurtje waar ik niet tevreden over ben maar jouw lakjes zijn allemaal prachtig!! Hoe vaak lak jij momenteel je nagels en als je een combinatie niet zo mooi vind haal je het er dan vanaf?

  1. Het overzicht uit dit artikel is van twee weken, dus dit is hoe vaak ik mijn nagels in zo’n periode lak. Als ik iets echt niet leuk vind haal ik het er snel weer af, maar dan zet ik het er nog wel bij in het Nails of the Month-overzicht!

 34. Love de B. M. Princes!!!!

 35. Love de B. M. Princes!!!! Wil hem graag hebben.

 36. Marielle zegt:

  Prachtig!! Ik ben altijd fan van iedere nagellook die jij hebt haha 🙂

 37. Echt prachtig weer allemaal. Helaas ben ik zo ongeduldig en heb ik trillerige handen dat het bij mij nooit zo mooi wordt maar ik blijf oefenen. Wat ik me afvroeg. Gebruik jij over die liquid sand en grove glitterlakken nog een topcoat of niet? Xx

  1. Nee, over Liquid Sand doe ik nooit topcoat, omdat je dat helemaal het effect verliest. Over andere soorten lak wel altijd!

 38. Barry M Princess vind ik mooi!!

 39. Mooie lakjes! Catrice heeft nu ook een nieuw lakje wat denk ik op Barry M Princess lijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.