Nagellak

Nails of the Month: November #1

Oef, de maand vliegt voorbij! Ik had eigenlijk helemaal niet door dat we al over de eerste helft van november waren, maar het is uiteraard weer tijd voor de nagellakken van de eerste helft van de maand. Deze maand wisselde ik vrij weinig van nagellak, vooral omdat m’n nagels op dit moment vrij kort zijn (afgebroken, helaas!), waardoor ik eventjes geen nagellakswatches maak, en daardoor dus langer één kleur draag. Toch zaten er weer wat leuke combinaties tussen!

Ik begon de maand met Barry M Majesty, de prachtige lak die jullie in het vorige artikel al konden zien. Zo mooi! Later wisselde ik ‘m af met Barry Princess. Deze is duidelijk favoriet, ik draag ‘m zo vaak! Tja, ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Hier kun je ook wel een beetje zien dat mijn nagels tijdelijk in ietwat slechte staat verkeerden. Een beetje vervelend, maar door deze tips op mezelf toe te passen zijn ze binnen korte tijd al weer heel erg vooruitgegaan!

Na aanleiding van de nail art die ik vorige maand op mijn verjaardag maakte, ging ik deze keer in de weer met verschillende tinten roze. Ik had ‘m eigenlijk nog iets vrolijker willen hebben, dus ik had waarschijnlijk wat fellere kleuren moeten gebruiken. Ik begon met een basis van Essence Modern Romance, waar ik vervolgens streepjes overheen zette met allerlei verschillende tinten donkerroze, koraal en andere roze/perziktinten die erbij in de buurt zitten. Volgens mij heb ik in totaal iets van 8 verschillende kleuren gebruikt.

Na de streepjes had ik nog steeds zin in roze, maar dan wel met een beetje glitter. Ik besloot mijn nagels te lakken met Dior Princess (haha, een terugkerende nagellaknaam deze maand!) en op twee nagels per hand een accent met Golden Rose Jolly Jewels 109 aan te brengen. Wederom een lak die jullie al vaak hebben gezien, ook deze is nog steeds groot favoriet.

Afgelopen vrijdag had ik een bloggersevent van The Body Shop en ik besloot mijn nagels weer eens af te stemmen op mijn outfit. Ik droeg een okergele top, vandaar de keuze voor Essence Little Miss Sunshine. Voor een beetje pit gooide ik er nog de Essence Graffiti Top Coat uit een oude LE overheen. Ik vind deze glitter altijd wat lastig te combineren (hij staat niet zo goed bij veel lakken), maar deze combinatie vond ik erg geslaagd!

Door het slechte weer van de afgelopen tijd zijn de foto’s een beetje wazig uitgevallen (ik maak deze gewoon met m’n iPhone). Ik zal mijn best doen komende weken betere foto’s te maken!

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. So beautiful!

 2. Die Barry M Majesty ia echt zo leuk! Xoxo

 3. Staan weer mooie creaties tussen!

 4. die van Barry M is echt geweldig!

 5. Your nails look so pretty with the pink sparkles!

  http://vodkaandarose.blogspot.co.uk Jess .x

 6. Die 2e vind ik helemaal leuk! Zag hem al eerder voorbij komen en naar aanleiding daarvan heb ik zelf ook een keer mijn nagels zo gelakt!

 7. De eerste vind ik erg mooi!

 8. de middelste 2 vind ik het mooist!

 9. Heel erg mooi allemaal!

 10. Erg mooi weer!

 11. Super mooie nagels!

 12. Ik vind ze alle drie echt prachtig!!

 13. Wauw wat zien je nagels er op alle foto’s prachtig uit.

 14. Heel fris en lief!

 15. De waterval nail art vind ik zo leuk. Ik moet ‘m nog altijd eens proberen.

 16. Ik vind die met Dior Princess het mooist!

 17. Dior Princess blijf ik zo ontzettend mooi vinden! Ik wil hem nog steeds hihi. Die nailart met die streepjes vind ik ook heel leuk!!

 18. Allemaal prachtig! Echt héél leuk:D! Vooral degene met de streepjes, die vind ik zó tof!

 19. Super mooie nagels! (en nagellak)

 20. Ik vind de eerste echt heel erg mooi! Zacht maar sparkley, leuk =)

 21. Dat lakje van Golden Rose is prachtig, zeg!

 22. love die eerste 😀 prachtig!

 23. De laatste combi (de gele kleur van Essence met de glitters) vind ik een geslaagde combi! Je hebt weer prachtige creaties gemaakt. Jammer dat je nagels zijn afgebroken. Hopelijk groeien ze weer snel aan 🙂

 24. Wauw, prachtige creaties!

 25. Die eerste en die laatste vind ik echt om vrolijke van te worden!

 26. Wat een mooie lakjes 🙂 x

 27. De eerste is echt prachtig!

 28. Esther zegt:

  Super leuk artikel!! Inspireert me.

 29. Dior Princess is echt super mooi.

 30. Hele mooie heb je er gemaakt!

 31. De eerste en de voorlaatste vind ik echt schitterend!

 32. Zo mooi allemaal! 😀

 33. Lekker roze.
  Mooi allemaal :D!

 34. Barry M Majesty vind ik absoluut de mooiste uit het rijtje 🙂

 35. ik vind de combinatie van dior princess en golden rose erg mooi!

 36. Wauw wat een mooie nail arts!
  En ondanks dat je nagels (volgens jouw) in een niet goede staat verkeren vind ik het echt ontzettend mooi!
  Vooral de roze met de verschillende kleuren streepjes vindt ik echt ontzettend gaaf!

 37. Je maakt altijd zulke leuke combinaties! Ziet er weer super uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.