Nagellak

Nails of the Month: November 2013 #2

Zoals jullie vast wel weten ben ik dol op glitternagellak. Ik draag het gerust het hele jaar door, maar deze feestelijke maanden zijn voor mij een extra goed excuus om met glitters in de weer te gaan. Dat heb ik deze weken dus heel veel gedaan! Verder ben ik ook weer behoorlijk into nail art en probeerde ik een aantal nieuwe lakken uit. Yep, het waren goede nagellak-weken!

Ik kwam bij Kruidvat de NYC Top of the Gold tegen, een topcoat met een soort bladgoud effect (vergelijkbaar met OPI The Man With The Golden Gun, maar dan budgetproof). Ik besloot hem uit te proberen over Catrice Mint Me Up. Het effect was erg leuk! De kleur groen is helaas niet echt mijn ding, dus ik haalde hem er al snel weer af, maar de combinatie werkte erg goed.

Ik kreeg even later de OPI Brazil-collectie binnen die in het voorjaar van 2014 uit zal komen. Die moest natuurlijk meteen getest worden! Ik lakte mijn nagels met OPI Kiss Me, I’m Brazillian en lakte de bovenste helft met NYC Top Of The Gold. Erg gaaf! Misschien iets te zomers voor deze tijd van het jaar, maar er is natuurlijk niks mis met een beetje vrolijkheid.

Ik was in een vrolijke bui, dus ik besloot maar ens te experimenteren met een vrolijk printje. Het resultaat was deze luipaardprint die ik uit de losse pols maakte. Ik gebruikte eigenlijk alleen maar lakken uit de OPI Brazil-collectie, er zitten zulke mooie kleuren tussen! Voor de oranje basis gebruikte ik Where Did Suzi’s Man-go?. Voor de vlekjes gebruikte ik I Just Can’t Cope-acabana (geel), Live-Love-Carnaval (donkerroze) en een roze lak waarvan ik niet meer weet welke het was, oeps! Ik maakte ‘m bij slecht licht en was de volgende dag niet heel tevreden met het resultaat, dus ik haalde ‘m er al snel weer af.

Ik had vervolgens zin in wat leuke nail art en had nog een paar nieuwe lakken van Flormar staan, dus ik besloot ze meteen even uit te proberen! Ik lakte mijn nagels met een roze kleur met subtiele shimmer. Op twee nagels gebruikte ik een lak van Flormar uit de Black Dot-collectie. Ik gebruikte vervolgens een paar plaatjes van Hello Kitty van twee Imageplates van Born Pretty Store. De strikjes kleurde ik in met rode nagellak, de neusjes met geel en ik maakte de boel af met een steentje op het midden van de strikjes.

Tijd voor glitters! Ik experimenteerde met een combinatie van Barry M Duchess en Golden Rose Jolly Jewels 119. Ik had er eigenlijk nooit eerder aan gedacht om zo’n Textured Glitter-lak te combineren met een ‘gewone’ glitterlak, maar ik vond het resultaat erg leuk. Vooral omdat de gekleurde glitters vrij klein zijn past het goed bij elkaar.

Ik vond de kleurencombinatie van de vorige versie een beetje te koel van kleur, dus ik maakte ‘m een paar dagen later met Barry M  Majesty en de kleuren Fireworks en After Party van Let It Glitter. Deze glitters zijn iets groter en ik heb ze iets dikker gedaan zodat het echter ‘glittertips‘ worden.

Deze weken bestonden al uit heel veel glitters en het zal alleen nog maar meer worden. Ik heb ontzettend veel geweldige glitterlakken klaar staan om aan jullie te laten zien, dus stay tuned! Mijn excuses trouwens voor de grote hoeveelheid nagellak-artikelen op dit moment. Ik weet dat jullie afwisseling ook leuk vinden, dus ik zal mijn best doen ze zoveel mogelijk af te wisselen met andere beauty-artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Ik ben ook dol op glitter! Ik ga ze proberen een keertje (soortgelijk) na te maken. Mooi gedaan!

 2. Wat een leuke combinaties heb je weer gemaakt!

 3. De laatste is erg leuk!

 4. De laatste combinatie vind ik erg leuk voor de aankomende feestdagen!

 5. Prachtige glitters!

 6. Ooh wauw die laatste! Prachtig!

 7. De eerste en laatste combinaties vind ik prachtig!

 8. Super leuk! De nailart van Hello Kitty is zo cute (: En de glitters zijn zo mooi in combi met ’t andere lakje!

 9. Wat een mooie nailart allemaal! Vooral die met glitters vind ik allemaal erg leuk!

 10. Moooooi!

 11. De laatte combo is echt de mooiste! Love it!

 12. Mooie lakjes en creaties. 🙂

 13. Carlijn zegt:

  Ik vind het juist leuk die nagellakken! Ik ben dol op glitter en doe hiermee dan ook mooi inspiratie op 🙂 ik ben heeel benieuwd naar je nieuwe lakjes die je hebt gekocht!

 14. Mooi zeg! Mint me up en Top of the gold passen goed bij elkaar 🙂

 15. die hello kity is echt super cute!!! en derest is ook gewoon prachtig. hele leuke nail arts!

 16. Ik wil jouw nagels echt hebben haha!

 17. Die van Hello Kitty is super schattig! En ja glitter nagellak blijft altijd leuk, ben benieuwd naar de andere glitternagellakken! Xoxo

 18. Wauw, mooi allemaal hoor!

 19. Zo pretty allemaal! ♥

 20. Wat een prachtige creaties toch weer 🙂 Leuk dat je zoveel glitters hebt gebruikt afgelopen maand 🙂

 21. Ik vind ze allemaal echt heel mooi! X

 22. oehh so pretty! mooie nagels allemaal!

 23. Ik ben echt smoor verliefd op die laatste nail art <3 pretty

 24. Super mooie nagels allemaal! Ik vind vooral die met Hello Kitty super schattig 🙂

 25. Ik vind vooral de laatste erg mooi!

 26. Vooral die laatste vind ik erg mooi gedaan!

 27. De roze glittermani vind ik denk ik de leukste 🙂 Lekker veel glitz deze maand, I like!

 28. Dol op glitters

 29. Femke zegt:

  Leuk 🙂 en heel veel glitters 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.