Nagellak

Nails of the Month: November 2013 #2

Zoals jullie vast wel weten ben ik dol op glitternagellak. Ik draag het gerust het hele jaar door, maar deze feestelijke maanden zijn voor mij een extra goed excuus om met glitters in de weer te gaan. Dat heb ik deze weken dus heel veel gedaan! Verder ben ik ook weer behoorlijk into nail art en probeerde ik een aantal nieuwe lakken uit. Yep, het waren goede nagellak-weken!

Ik kwam bij Kruidvat de NYC Top of the Gold tegen, een topcoat met een soort bladgoud effect (vergelijkbaar met OPI The Man With The Golden Gun, maar dan budgetproof). Ik besloot hem uit te proberen over Catrice Mint Me Up. Het effect was erg leuk! De kleur groen is helaas niet echt mijn ding, dus ik haalde hem er al snel weer af, maar de combinatie werkte erg goed.

Ik kreeg even later de OPI Brazil-collectie binnen die in het voorjaar van 2014 uit zal komen. Die moest natuurlijk meteen getest worden! Ik lakte mijn nagels met OPI Kiss Me, I’m Brazillian en lakte de bovenste helft met NYC Top Of The Gold. Erg gaaf! Misschien iets te zomers voor deze tijd van het jaar, maar er is natuurlijk niks mis met een beetje vrolijkheid.

Ik was in een vrolijke bui, dus ik besloot maar ens te experimenteren met een vrolijk printje. Het resultaat was deze luipaardprint die ik uit de losse pols maakte. Ik gebruikte eigenlijk alleen maar lakken uit de OPI Brazil-collectie, er zitten zulke mooie kleuren tussen! Voor de oranje basis gebruikte ik Where Did Suzi’s Man-go?. Voor de vlekjes gebruikte ik I Just Can’t Cope-acabana (geel), Live-Love-Carnaval (donkerroze) en een roze lak waarvan ik niet meer weet welke het was, oeps! Ik maakte ‘m bij slecht licht en was de volgende dag niet heel tevreden met het resultaat, dus ik haalde ‘m er al snel weer af.

Ik had vervolgens zin in wat leuke nail art en had nog een paar nieuwe lakken van Flormar staan, dus ik besloot ze meteen even uit te proberen! Ik lakte mijn nagels met een roze kleur met subtiele shimmer. Op twee nagels gebruikte ik een lak van Flormar uit de Black Dot-collectie. Ik gebruikte vervolgens een paar plaatjes van Hello Kitty van twee Imageplates van Born Pretty Store. De strikjes kleurde ik in met rode nagellak, de neusjes met geel en ik maakte de boel af met een steentje op het midden van de strikjes.

Tijd voor glitters! Ik experimenteerde met een combinatie van Barry M Duchess en Golden Rose Jolly Jewels 119. Ik had er eigenlijk nooit eerder aan gedacht om zo’n Textured Glitter-lak te combineren met een ‘gewone’ glitterlak, maar ik vond het resultaat erg leuk. Vooral omdat de gekleurde glitters vrij klein zijn past het goed bij elkaar.

Ik vond de kleurencombinatie van de vorige versie een beetje te koel van kleur, dus ik maakte ‘m een paar dagen later met Barry M  Majesty en de kleuren Fireworks en After Party van Let It Glitter. Deze glitters zijn iets groter en ik heb ze iets dikker gedaan zodat het echter ‘glittertips‘ worden.

Deze weken bestonden al uit heel veel glitters en het zal alleen nog maar meer worden. Ik heb ontzettend veel geweldige glitterlakken klaar staan om aan jullie te laten zien, dus stay tuned! Mijn excuses trouwens voor de grote hoeveelheid nagellak-artikelen op dit moment. Ik weet dat jullie afwisseling ook leuk vinden, dus ik zal mijn best doen ze zoveel mogelijk af te wisselen met andere beauty-artikelen.

Related Post

30 Comments

 • Reply
  Merin Veronique
  2 december 2013 at 11:08

  Ik ben ook dol op glitter! Ik ga ze proberen een keertje (soortgelijk) na te maken. Mooi gedaan!

 • Reply
  Monique
  2 december 2013 at 11:37

  Wat een leuke combinaties heb je weer gemaakt!

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  2 december 2013 at 11:47

  De laatste is erg leuk!

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  2 december 2013 at 11:49

  De laatste combinatie vind ik erg leuk voor de aankomende feestdagen!

 • Reply
  Martina
  2 december 2013 at 11:52

  Prachtige glitters!

 • Reply
  Tedje
  2 december 2013 at 11:57

  Ooh wauw die laatste! Prachtig!

 • Reply
  Sofie
  2 december 2013 at 12:16

  De eerste en laatste combinaties vind ik prachtig!

 • Reply
  Bo
  2 december 2013 at 12:40

  Super leuk! De nailart van Hello Kitty is zo cute (: En de glitters zijn zo mooi in combi met ‘t andere lakje!

 • Reply
  Marloes
  2 december 2013 at 13:29

  Wat een mooie nailart allemaal! Vooral die met glitters vind ik allemaal erg leuk!

 • Reply
  Josanne
  2 december 2013 at 13:46

  Moooooi!

 • Reply
  Sofie
  2 december 2013 at 14:04

  De laatte combo is echt de mooiste! Love it!

 • Reply
  Kelly
  2 december 2013 at 14:45

  Mooie lakjes en creaties. 🙂

 • Reply
  Charile
  2 december 2013 at 15:17

  Pretty!

 • Reply
  Carlijn
  2 december 2013 at 15:33

  Ik vind het juist leuk die nagellakken! Ik ben dol op glitter en doe hiermee dan ook mooi inspiratie op 🙂 ik ben heeel benieuwd naar je nieuwe lakjes die je hebt gekocht!

 • Reply
  Beau
  2 december 2013 at 15:54

  Mooi zeg! Mint me up en Top of the gold passen goed bij elkaar 🙂

 • Reply
  pamela
  2 december 2013 at 15:59

  die hello kity is echt super cute!!! en derest is ook gewoon prachtig. hele leuke nail arts!

 • Reply
  Kimberly
  2 december 2013 at 16:20

  Ik wil jouw nagels echt hebben haha!

 • Reply
  Lotje
  2 december 2013 at 16:39

  Die van Hello Kitty is super schattig! En ja glitter nagellak blijft altijd leuk, ben benieuwd naar de andere glitternagellakken! Xoxo

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  2 december 2013 at 16:39

  Wauw, mooi allemaal hoor!

 • Reply
  femketje
  2 december 2013 at 16:42

  Zo pretty allemaal! ♥

 • Reply
  Beautyjuf
  2 december 2013 at 17:28

  Wat een prachtige creaties toch weer 🙂 Leuk dat je zoveel glitters hebt gebruikt afgelopen maand 🙂

 • Reply
  kato
  2 december 2013 at 18:43

  Ik vind ze allemaal echt heel mooi! X

 • Reply
  pretty beauty land
  2 december 2013 at 19:17

  oehh so pretty! mooie nagels allemaal!

 • Reply
  Manon
  2 december 2013 at 19:33

  Ik ben echt smoor verliefd op die laatste nail art <3 pretty

 • Reply
  Selma
  2 december 2013 at 19:33

  Super mooie nagels allemaal! Ik vind vooral die met Hello Kitty super schattig 🙂

 • Reply
  Fabienne
  2 december 2013 at 20:22

  Ik vind vooral de laatste erg mooi!

 • Reply
  Elke
  2 december 2013 at 20:31

  Vooral die laatste vind ik erg mooi gedaan!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  2 december 2013 at 22:06

  De roze glittermani vind ik denk ik de leukste 🙂 Lekker veel glitz deze maand, I like!

 • Reply
  Syl
  3 december 2013 at 18:54

  Dol op glitters

 • Reply
  Femke
  3 december 2013 at 19:00

  Leuk 🙂 en heel veel glitters 😉

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.