Nagellak

Nails of the Month: Oktober 2013 – #1

Hoewel ik heel wat nagellakken op PinkyPolish.nl voorbij laat komen, lak ik mijn nagels ook heel vaak zonder het op de site te laten zien. Ik laat mijn nagels alsnog regelmatig voorbijkomen op Twitter en Instagram, maar het leek me ook leuk om af en toe even een kleine ‘samenvatting’ van de nagellak/nail arts van de afgelopen weken voorbij te laten komen. Wie weet breng ik jullie weer op ideeën en bovendien kun je nooit genoeg leuke lakjes zien, toch? Vandaag de nagellakken die ik in de eerste helft van oktober 2013 droeg!

Ik begon de maand met OPI Alcatraz… Rocks, een blauwe Liquid Sand uit de San Francisco-collectie die vorige maand uitkwam. Hoewel ik de hele collectie in huis heb, heb ik hem nooit op mijn site laten zien. Dat komt doordat ik de collectie eigenlijk oersaai vind (sorry OPI, later in dit artikel zijn we weer goede vriendjes!), maar dit lakje is toch wel de moeite waard. De Liquid Sands, of eigenlijk vooral de metallic Liquid Sands vind ik fantastisch en deze lak is interessant vanwege de mooie tinten en de geweldige schittering. De rest van de Sand Francisco-collectie bestaat uit rood, paars en blauw. Sorry OPI, dat hebben we inmiddels wel genoeg gezien… Geef ons meer van zulke mooie Liquid Sands als deze!

Over de combinatie OPI Pink-ing Of You en OPI More Than A Glimmer (zie hier mijn volledige review) raak ik maar niet uitgepraat. Ik vind deze lakken zo geweldig samen! Ik heb ze uiteindelijk bijna een week op mijn nagels gedragen, iets wat voor mij ontzettend lang is. Enough said.

Vervolgens had ik zin in wat kleur en vrolijkheid, dus besloot ik mijn Konad-spulletjes weer eens in te zetten. Met een imageplate van Born Pretty Store maakte ik dit geweldige Winnie de Poe-patroontje. Als basiskleur gebruikte ik Essence Wanna Be Your Sunshine. Voor het zwart en rood gebruikte ik Konad Stamping Polishes. Schattig, nietwaar?

Toen ik een paar maanden geleden een bestelling bij Born Pretty Store plaatste, bestelde ik ook een imageplate met Snoopy. Nog zo’n leuk beestje! Ik probeerde deze uit over OPI Alpine Snow, één van de beste witte nagellakken ooit. Het resultaat was leuk, maar ik was het erg snel zat. Volgens mij heb ik deze slechts een halve dag laten zitten om vervolgens toch weer een ander kleurtje te kiezen.

Ik zat wat in mijn stash te rommelen en kwam opeens China Glaze 2030 tegen. Dit was één van de eerste gouden lakken die ik ooit probeerde en waar ik dol op was (zie hier de swatch die ik bijna 4(!) jaar geleden maakte). Ik besloot ‘m weer te proberen, maar kwam al gauw tot de conclusie dat hij z’n magie een beetje verloren is. Hij lakt niet mooi en inmiddels zijn er veel mooiere gouden nagellakken te koop. Ik besloot ‘m er dan ook een dag later weer vanaf te halen.

Orly Luxe blijft mijn ultieme meest geweldige fantastische prachtige gouden lak. Bij zo’n mooie nagellak kan ik gewoon niet anders dan een overschot aan bijvoeglijke naamwoorden gebruiken. Dit is de lak die ik draag als ik even niet weet waar ik zin in heb, als ik iets neutraals wil (goud kan altijd!) of als ik een lak zoek die lang moet blijven zitten zonder dat ik ‘m zat ben. Yep, dit is dé ultieme nagellak voor mij.

Ik heb een paar dagen geleden opnieuw mijn teennagels gedaan met Essence Gel Nails At Home (aanrader voor je teennagels, het bleef bij mij ruim een maand perfect zitten!) en had glitters gebruikt. Ik besloot daarom mijn vingernagels ook op te vrolijken met een combinatie van Catrice Miami pINK en Golden Rose Jolly Jewels 113. Als ik alleen de Jolly Jewels-lakken gebruik ligt de nagellak er al na een halve dag af, maar door er een andere nagellak als basis onder te gebruiken blijft de boel veel beter zitten. Deze combinatie zit nu nog steeds op mijn nagels, maar ik denk dat ik vandaag weer mijn stash in duik om er iets nieuws mee te doen!

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Die nail art van Winnie de Pooh is super leuk!

 2. Bianca zegt:

  Leuke post, hoe vaak jij wel niet van nagellak wisselt 😉

 3. Heel leuk om inspiratie op te doen van je foto’s!

 4. super leuk!! die winnie the pooh nagels zijn zoo leuk!! ik ga ze gewoon proberen na te maken zonder stempels ofzo 😛

 5. Leuk om te zien! Mooie creaties allemaal 🙂

 6. Fijn dat je ze allemaal even tezamen laat zien 🙂

 7. Leuk artikel, die Snoopy nailart ziet er leuk uit.

 8. Wat leuk zo’n overzicht! Ik vind de nail art van Winnie the Pooh en Snoopy erg lief!

 9. Love de eerste twee lakjes! ♥

 10. Heel erg leuk om te zien!!

 11. Dat OPI lakje vind ik echt super mooi! En die Winnie The Pooh is echt te schattig!

 12. Die Winnie The Pooh is echt zooo leuk!

 13. Wat leuk, zo’n nagelinspiratieoverzicht! Je hebt echt de prachtigste lakjes en de leukste combinaties, dus ik vind dit superleuk om te zien 😀 ik vind Snoopy trouwens heel tof!

 14. Leuk om te zien! Ik vind ze allemaal mooi! 🙂

 15. Die Winnie de Poeh vind ik zo leuk gedaan !

 16. Wauw super leuk allemaal!!

 17. Mijn favoriet is toch wel de combinatie van het OPI setje met de roze lak en de glitter 😀

 18. Ik vind vooral die roze OPI combinatie erg mooi;-)

 19. oehh wat een vrolijke kleurtjes allemaal! Heerlijk!

 20. Wat leuk bedacht, zeker leuk om vaker te zien! 🙂

 21. Superleuke nailart!

 22. Ik vind persoonlijk je nagels wel erg lang, dat het er bijna vies uitziet.
  Mooie nagellakkjes! 😉

 23. Leuk dat je het in een overzicht laat zien!

 24. Aahhh die Pooh beer nagels zijn zo lief! (en knap gedaan natuurlijk)

 25. Je nagels zijn echt elke keer een feestje om te zien!

 26. Wat een mooie lakken en combinaties!

 27. Prachtige creaties!

 28. Leuk om zo alles te laten zien! Die twee roze lakjes van OPI zijn prachtig, net zoals je Winnie de Pooh-nagels! Goede kwaliteit image plates ook!

 29. TingTing zegt:

  Leuk idee om dit samen in een artikel te plaatsen 🙂 Geeft mij iig weer inspiratie om nagellak wat regelmatiger op te doen.

 30. Leuk dat je daar een overzichtje van hebt gemaakt

 31. OPI Pink-ing Of You en OPI More Than A Glimmer is idd een mooie combinatie. De San Francisco collectie valt mij trouwens ook behoorlijk tegen!

 32. Mooie lakjes!! Ik vind die gouden van Orly het mooist, lekker feestelijk 🙂

 33. Sofie zegt:

  Ik ben zo benieuwd wat jij van Essence Gel Nails At Home vindt. Zou jij daar niet eens wat over willen schrijven? =D

 34. Wat een leuke kleurtjes en creaties allemaal!

 35. Femke zegt:

  Wat een leuke rubriek ! Dit wil ik vaker lezen 🙂 winnie the pooh is erg leuk.

 36. Leuke creaties. Ik vind die Snoopy erg leuk!

 37. Leuk! Ik vind die Winnie nagels echt geweldig haha!

 38. Oh wauw! De Snoopy en Winnie de Pooh nail art is echt heel leuk gedaan! Cute!

 39. Wat mooi allemaal 😀 x

 40. Leuk overzicht! Vooral de Snoopy en Winnie de Pooh nagels vind ik erg leuk 😀

 41. Het blauwe OPI lakje is heel mooi!

 42. Saskia zegt:

  Superleuk allemaal! Je mag ze wel vaker op je site zetten hoor 😉

 43. joanne zegt:

  Mooi!!
  Ik vroeg me af of je wel eens gel nagels hebt geprobeerd en zo ja wat je er van vond?

 44. Suzanne zegt:

  Leuk om zo’n overzichtje te zien! Die Alcatraz… Rocks van OPI lijkt trouwens erg op confidential van P2, ik weet alleen niet of die nog te koop is.

 45. Die van Winnie vind ik zo onwijs leuk! Lekker vrolijk ook <3

 46. Orly Luxe is echt prachtig! Een goede Dupe van Alcatraz is trouwens 050 Confidential van P2!

 47. Love the pink nails, so cuteeeeee!
  I am a polishholic!

 48. lysette zegt:

  leuke nageltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.