Overig

News: OPI Gwen Stefani Collection

OPI is weer lekker bezig met celebrity-collecties! Afgelopen jaren zagen we onder andere Nicki Minaj, Katy Perry en Mariah Carey voorbij komen. Mij hoor je niet klagen, want daar komen vaak de meest geweldige lakken uit voort. OPI kondigde gisteren de nieuwe samenwerking aan met niemand minder dan Gwen Stefani! Vanaf januari 2014 zullen we het resultaat van deze collectie in de winkels kunnen bewonderen, maar ik kan jullie nu al een preview geven van de lakken die we gaan zien in de OPI Gwen Stefani Collection.

Hey Baby | I Sing In Color

OPI deelt de lakken uit de Gwen Stefani Collection op in verschillende finishes. Hey Babay en I Sing In Color hebben de zogenaamde Crème Gloss-finish, wat mij doet vermoeden dat het gewoon een klassieke crèmelak is. De kleur van Hey Baby ziet er in verschillende persfoto’s heel anders uit (van warm koraalroze tot koel knalroze), maar de omschrijving vertelt dat het een felroze tint is. I Sing In Color is een diepe wijnrode lak. Niet heel vernieuwend, maar ze kunnen best interessant zijn.

Love.Angel.Music.Baby | 4 In The Morning

De volgende lakken hebben de nieuwe Satin-finish. Die ken ik nog niet! Ik vraag me dan ook af hoe mat ze zullen zijn. Misschien iets zoals de Suede-lakken die OPI een aantal jaar geleden heeft uitgebracht? We gaan het zien! Love.Angel.Music.Baby wordt omschreven als ‘matgoud met satijnen finish’. 4 In The Morning is satijn zwart, wat me doet vermoeden hij misschien er een beetje rubber-achtig uit zal zien.

In True Stefani Fashion | Over and Over A-Gwen

Als laatste bijzonder effect is er de Glitter-finish. In True Stefani Fashion is een zilveren holografische glitterlak die over elke willekeurige lak aangebracht kan worden voor een feestelijk effect.Hier ben ik erg benieuwd naar! Zo te zien bevat de lak verschillende formaten glitters, dus dat ziet er veelbelovend uit.

Over and Over A-Gwen is een speciale lak uit deze collectie, want dit is dé signature nagellak van Gwen Stefani. Deze is niet los te koop, maar zal in een speciale verpakking verkocht worden, samen met Swarovski kristallen, studs en nagellijm.

Ook zullen Hey Baby, I Sing In Color, Love.Angel.Music.Baby en 4 In The Morning in een Mini Pack verkrijgbaar zijn, zodat je meteen een aantal van de kleuren uit de collectie bij elkaar hebt.

OPI houdt ons nog eventjes in spanning, want er is ook een Special Edition-nagellak aangekondigd waar nog geen informatie over bekend is gemaakt. De kleur zal Push & Shove gaan heten, maar ik kan jullie helaas nog niet vertellen hoe hij eruit zal zien. Ik ben benieuwd!

Prijzen:

 • Losse nagellakken 15ml €14,25
 • Over and Over A-Gwen Signature Shade Pack €24,95
 • Gwen Stefani Collection Mini Pack met 4 mini lakken €23,95

De collectie zal vanaf januari 2014 verkrijgbaar zijn bij de verkooppunten van OPI. Wanneer het zover is zullen jullie er uiteraard meer informatie over vinden op PinkyPolish.nl! Wat vinden jullie van de OPI Gwen Stefani Collection?

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Madelon zegt:

  Ik las dat Push & Shove een soort spiegeleffect moet geven ofzo? Ben benieuwd! 🙂

 2. Geweldig!

 3. Ziet er goed uit! Ik ben erg benieuwd naar de swatches die gaan komen.

 4. Wow, ik vind het echt leuk dat ze eens andere verpakkingen (de kwastjes) hebben gemaakt, echt vet!

 5. Ik ben benieuwd!

 6. Ah leuk! Ik heb nog maar één OPI lakje. Maar ik vind Gwen Stefani en deze lakjes erg leuk.
  Dus ik ben erg benieuwd!

 7. Ik ben heel benieuwd, ik ben dol op Gwen Stefani!

 8. Ik ben echt heel benieuwd! 😀

 9. Wat een prachtige kleurtjes, ben echt benieuwd naar het geheime kleurtje 🙂

 10. Ik ben echt geobsedeerd door de campagnebeelden 😀 Ik maakte de manicure die Gwen draagt zelfs al na 😀

 11. Ik ben er wel benieuwd naar!

 12. Leuke collectie lijkt me! De manicure uit de campagnefoto is erg cool.

 13. Ziet er best mooi uit!

 14. Lijkt me een leuke collectie! Ben benieuwd naar de satin finish 🙂

 15. Ziet er goed uit!

 16. Oeh, fijne kleuren! Ik kijk ernaar uit!

 17. prachtige lakjes!

 18. Ziet er heel leuk en vrolijk uit!

 19. Ik ben ook erg benieuwd naar de collectie! 🙂

 20. Ziet er leuk uit.. ik ben benieuwd!
  Eefje

 21. Wanted! Ziet er goed uit!

 22. Wat een stoere kleuren! In true Stephanie fashion lijkt me echt super mooi!

 23. Yeah, ik ben nu al verliefd op deze collectie 🙂 Wat een geweldige nagellakken!

 24. Mooie lakjes!

 25. ben er best benieuwd naar ;D

 26. Mooie kleuren! Ben benieuwd 🙂

 27. sandra zegt:

  Kan al niet wachten tot januari!

 28. Ziet er mooi uit 😀 Ik ben erg benieuwd!

 29. De kleuren zijn erg mooi! Ik ben benieuwd,. x

 30. Heel erg leuk weer!

 31. Wauw wat mooi! Ik hou wel van dat diepe wijnrood.
  Maar, hier kan ik met m’n hoofd even niet bij: hoe kan satijn nou mat zijn?

 32. Wat een gave collectie! Ben heel benieuwd naar de swatches! 🙂

 33. Wat een mooie kleuren!

 34. Wat leuk, en mooie kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.