Huidverzorging Reviews Samenwerkingen

Nieuw: Dove Caring Protection douchecrème

Ik vertelde al eerder dat ik sinds een tijdje fan ben van de producten van Dove. Ik was al erg enthousiast over de nieuwe Purely Pampering Nourishing Body Oils, mijn review daarvan kun je in dit artikel vinden. Sinds kort is er een nieuw doucheproduct, de Dove Caring Protection Douchecrème. En hij is lekker!

Dove Caring Protection - 3

Ik heb altijd een vrij droge huid na het douchen en gebruik dan ook bijna altijd wel een bodylotion om mijn huid te verzorgen. Ik ben niet de enige, want maar liefst 64% van de vrouwen geeft aan last te hebben van een droge huid. Dat is ook niet zo gek, want tijdens het douchen wordt de huid ongemerkt droger. Warm water en sommige producten kunnen de beschermingsbarrière van de huid aantasten, waardoor het vochtgehalte in de war raakt. En dan wordt je huid nog droger! Om dat te voorkomen heeft Dove een douchecrème ontwikkeld op basis van verzorgende oliën: Dove Caring Protection. Op die manier zorg je dat je huid tijdens het douchen zo goed mogelijk verzorgt en met een soepele huid de douche uitstapt.

Dove Caring Protection - 4

De substantie is heel romig en duidelijk een volle crème. Omdat dit product voor een drogere huid bedoeld is, zitten er mindere renigingsingrediënten in, maar schuimt hij nog wel prettig en maakt hij de huid uiteraard goed schoon. Daarnaast bevat de douchecrème zonnebloemolie, glycerine en NutriumMoisture™ . NutriumMoisture™  is een technologie van Dove die ervoor zorgt dat de huid extra voedt en verzacht tijdens het douchen.

Natuurlijk heb ik Dove Caring Protection uitgeprobeerd, want ik was erg benieuwd! De douchecrème heeft een lekkere frisse geur die ik erg goed bij de producten van Dove vind passen. Hij is ietwat bloemig, maar vooral lekker fris. Hij schuimt goed, zeker als je hem in combinatie met een douchepuff gebruikt. Hij maakt je huid goed schoon en je merkt tijdens het douchen al dat hij iets hydraterend is dan andere doucheproducten. Hij maakt de huid absoluut niet trekkerig en na het afdrogen voelt mijn huid zacht en soepel aan. Dit is een fijn product voor dames met een zeer droge huid!

Als je op zoek bent naar een doucheproduct dat je huid heerlijk verzorgt tijdens het douchen, dan is de Dove Caring Protection douchecrème zeker de moeite waar om uit te proberen. Dove Caring Protection kost €3,55 voor 250 ml en €5,99 voor 500 ml. Kijk voor meer informatie op de site van Dove.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dove

23 Comments

 • Reply
  Kelly
  10 juli 2014 at 10:34

  Klinkt erg fijn!

 • Reply
  Donna Luisa
  10 juli 2014 at 10:43

  Oeeh lekker ik heb vaak na het douchen een trekkerige huid, dus misschien is dit ook wat voor mij 🙂 x

 • Reply
  Jaimy en Laura
  10 juli 2014 at 11:08

  Eerder vond ik Dove nooit zo fijn, ik kreeg er een droge huid van. Misschien moet ik het nog eens een keer proberen, hij lijkt me erg lekker namelijk.

 • Reply
  Manon
  10 juli 2014 at 11:40

  Klinkt erg fijn!

 • Reply
  Annelie
  10 juli 2014 at 11:50

  Deze klinkt goed. Ik gebruik ook altijd een bodylotion na het douchen anders voelt mijn huid zo droog en trekkerig aan. Deze douchecreme lijkt me erg fijn.

 • Reply
  Sheela
  10 juli 2014 at 11:59

  Bedankt voor de tip! Mijn huid voelt vaak trekkerig na het douchen, ik ga deze eens proberen x

 • Reply
  Talita
  10 juli 2014 at 12:08

  Fijn artikel!
  Liefs

 • Reply
  Oum Feerozah
  10 juli 2014 at 12:13

  Eingelijk heb ik dove altijd al een geweldig product gevonden, en ik gebruik het al jaren. Fijne review

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  10 juli 2014 at 12:19

  Lijkt me een fijn product!

 • Reply
  beautyforgirls
  10 juli 2014 at 12:38

  Klinkt erg lekker, ik ben wel benieuwd ernaar.
  Liefs xxx

 • Reply
  Daisy
  10 juli 2014 at 12:42

  Ik ben best benieuwd welke zachte reiniger er dan in dit doucheproduct zit ?

 • Reply
  Beautydagboek
  10 juli 2014 at 13:42

  Dit is echt iets voor mij! Hij lijkt me heerlijk 🙂

 • Reply
  Melissa Charlotte
  10 juli 2014 at 14:08

  Gelukkig hebben wij een grote flacon in huis. Ik ben erg benieuwd dus wil ‘m graag proberen. Hij lijkt me in ieder geval erg fijn.

 • Reply
  nenacecilia
  10 juli 2014 at 16:40

  DOVE ruikt altijd zo heerlijk ^^

 • Reply
  Vera
  10 juli 2014 at 18:11

  Heb hem ook gekocht laatst. Moet hem alleen nog even testen.

 • Reply
  Sharon
  10 juli 2014 at 18:17

  Lijkt me erg fijn!

 • Reply
  Ann
  10 juli 2014 at 18:50

  Ik heb deze bij mijn Jumbo boodschappen gekregen (was een actie) en hij is echt goed en ruikt zo lekker!!

 • Reply
  chucky1012
  10 juli 2014 at 19:14

  Dat klinkt heerlijk en het zijn allemaal hele goede huidverzorgende producten 😉

 • Reply
  Tessa
  10 juli 2014 at 19:53

  Klinkt goed!

 • Reply
  Saraya
  10 juli 2014 at 20:34

  Klinkt heerlijk 🙂
  X

 • Reply
  NailTalk
  11 juli 2014 at 11:31

  Klinkt als een wondertje… Ik moet echt mezelf insmeren na het douchen anders word ik gek van de jeuk! Ben benieuwd of dit zal helpen!

 • Reply
  Miss Sentinelli
  13 juli 2014 at 21:33

  Klinkt goed! Ik ben wel fan van Dove producten en ik heb een droge huid, dus ik kan deze wel goed gebruiken :).

 • Reply
  Jente-Nudelipsticks
  16 juli 2014 at 18:01

  Ziet er fijn uit

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.