Huidverzorging Reviews Samenwerkingen

Nieuw: Dove Caring Protection douchecrème

Ik vertelde al eerder dat ik sinds een tijdje fan ben van de producten van Dove. Ik was al erg enthousiast over de nieuwe Purely Pampering Nourishing Body Oils, mijn review daarvan kun je in dit artikel vinden. Sinds kort is er een nieuw doucheproduct, de Dove Caring Protection Douchecrème. En hij is lekker!

Dove Caring Protection - 3

Ik heb altijd een vrij droge huid na het douchen en gebruik dan ook bijna altijd wel een bodylotion om mijn huid te verzorgen. Ik ben niet de enige, want maar liefst 64% van de vrouwen geeft aan last te hebben van een droge huid. Dat is ook niet zo gek, want tijdens het douchen wordt de huid ongemerkt droger. Warm water en sommige producten kunnen de beschermingsbarrière van de huid aantasten, waardoor het vochtgehalte in de war raakt. En dan wordt je huid nog droger! Om dat te voorkomen heeft Dove een douchecrème ontwikkeld op basis van verzorgende oliën: Dove Caring Protection. Op die manier zorg je dat je huid tijdens het douchen zo goed mogelijk verzorgt en met een soepele huid de douche uitstapt.

Dove Caring Protection - 4

De substantie is heel romig en duidelijk een volle crème. Omdat dit product voor een drogere huid bedoeld is, zitten er mindere renigingsingrediënten in, maar schuimt hij nog wel prettig en maakt hij de huid uiteraard goed schoon. Daarnaast bevat de douchecrème zonnebloemolie, glycerine en NutriumMoisture™ . NutriumMoisture™  is een technologie van Dove die ervoor zorgt dat de huid extra voedt en verzacht tijdens het douchen.

Natuurlijk heb ik Dove Caring Protection uitgeprobeerd, want ik was erg benieuwd! De douchecrème heeft een lekkere frisse geur die ik erg goed bij de producten van Dove vind passen. Hij is ietwat bloemig, maar vooral lekker fris. Hij schuimt goed, zeker als je hem in combinatie met een douchepuff gebruikt. Hij maakt je huid goed schoon en je merkt tijdens het douchen al dat hij iets hydraterend is dan andere doucheproducten. Hij maakt de huid absoluut niet trekkerig en na het afdrogen voelt mijn huid zacht en soepel aan. Dit is een fijn product voor dames met een zeer droge huid!

Als je op zoek bent naar een doucheproduct dat je huid heerlijk verzorgt tijdens het douchen, dan is de Dove Caring Protection douchecrème zeker de moeite waar om uit te proberen. Dove Caring Protection kost €3,55 voor 250 ml en €5,99 voor 500 ml. Kijk voor meer informatie op de site van Dove.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dove

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Klinkt erg fijn!

 2. Oeeh lekker ik heb vaak na het douchen een trekkerige huid, dus misschien is dit ook wat voor mij 🙂 x

 3. Eerder vond ik Dove nooit zo fijn, ik kreeg er een droge huid van. Misschien moet ik het nog eens een keer proberen, hij lijkt me erg lekker namelijk.

 4. Klinkt erg fijn!

 5. Deze klinkt goed. Ik gebruik ook altijd een bodylotion na het douchen anders voelt mijn huid zo droog en trekkerig aan. Deze douchecreme lijkt me erg fijn.

 6. Bedankt voor de tip! Mijn huid voelt vaak trekkerig na het douchen, ik ga deze eens proberen x

 7. Fijn artikel!
  Liefs

 8. Eingelijk heb ik dove altijd al een geweldig product gevonden, en ik gebruik het al jaren. Fijne review

 9. Lijkt me een fijn product!

 10. Klinkt erg lekker, ik ben wel benieuwd ernaar.
  Liefs xxx

 11. Ik ben best benieuwd welke zachte reiniger er dan in dit doucheproduct zit ?

 12. Dit is echt iets voor mij! Hij lijkt me heerlijk 🙂

 13. Gelukkig hebben wij een grote flacon in huis. Ik ben erg benieuwd dus wil ‘m graag proberen. Hij lijkt me in ieder geval erg fijn.

 14. DOVE ruikt altijd zo heerlijk ^^

 15. Heb hem ook gekocht laatst. Moet hem alleen nog even testen.

 16. Lijkt me erg fijn!

 17. Ann zegt:

  Ik heb deze bij mijn Jumbo boodschappen gekregen (was een actie) en hij is echt goed en ruikt zo lekker!!

 18. Dat klinkt heerlijk en het zijn allemaal hele goede huidverzorgende producten 😉

 19. Klinkt goed!

 20. Klinkt heerlijk 🙂
  X

 21. Klinkt als een wondertje… Ik moet echt mezelf insmeren na het douchen anders word ik gek van de jeuk! Ben benieuwd of dit zal helpen!

 22. Klinkt goed! Ik ben wel fan van Dove producten en ik heb een droge huid, dus ik kan deze wel goed gebruiken :).

 23. Ziet er fijn uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.