Nagellak

Nieuwe Catrice Nagellakken (Maart 2011)

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat Catrice het nagellak-assortiment wederom heeft vernieuwd! Al eerder werden de nagellakken op de schop genomen en inmiddels is het al weer tijd voor nieuwe kleuren. Helaas hebben een aantal van de lakjes alweer het veld moeten ruimen en zijn uit de collectie gehaald. Ik kan me voorstellen dat het allemaal vrij verwarrend is, dus in dit artikel zet ik zowel de nieuwe toevoegingen als de lakjes de uit de collectie zijn voor jullie op een rijtje. Benieuwd naar swatches? Houd deze tag in de gaten!

Laten we beginnen met de nieuwe nagellakken, want het zijn er een hoop! Ik heb ze (nog) niet allemaal, maar ik heb inmiddels een flink aantal lakjes in huis:

I Wear My Sunglasses At Night | Purplelized | Iron Mermaiden | Sir! Yes, Sir!

In The Bronx | Sand Francisco | Bye, Bye Birdy! | Apropos Apricot

Miss Piggy Reloaded | Just Berried! | Forget-Me-Not! | Dirty Berry

Pool Party At Night | Up In The Air | Am I Blue Or Green?

Prismatic Effects Top Coat | Mona Lisa Is Staring Back | My Café Au Lait At Nôtre Dame |Petit Four As Dessert

Overige Ultimate Nail Laquers:

 • Blue Cara Ciao (kobaltblauw)
 • Easy Peasy, Lemon Squeezy (limoengroen)
 • Raspberry Fields Forever (framboosrood)
 • Snow Motion! (wit)

Ultimate Nudes:

 • Dance Like A Prima Ballerina
 • Cotton Candy At Eiffel Tower
 • Moulin Rouge Lite

Overig:

 • Quick Dry & High Shine Topcoat

Helaas betekent zo’n vernieuwing van het assortiment dat er ook een aantal producten uit de collectie gehaald moeten worden. Dat betekent dat de volgende producten niet meer verkrijgbaar zullen zijn:

Ultimate Nail Laquers:

Naast deze nagellakken zijn ook de nagelverzorgingsproducten uit het assortiment gegaan.

Er zijn een hoop producten uit de collectie gehaald, maar ik vind de producten die er voor zijn teruggekomen geweldig! Zoals jullie konden zien heb ik flink wat van de nieuwe nagellakken gekocht, dus jullie kunnen de komende weken veel swatches verwachten. Van de producten die uit het assortiment zijn gegaan vind ik het jammer dat sommige verzorgingsproducten niet meer verkrijgbaar zullen zijn (zoals de Nail Cuticle Softener, die is ideaal tijdens het swatchen!), maar de lakjes zal ik niet echt missen. Zaten er favorieten van jullie tussen? En heb je al wat van de nieuwe producten gekocht?

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. thanks for sharing! heel duidelijk en en nice om (bijna) alle lakjes eens bij elkaar te zien!

 2. Marieke zegt:

  Nee, niet The Devil Wears Red! ): En Poison me, poison you vind ik ook jammer. Ik had hem weten te bemachtigen, maar het kwastje was kapot, dus heb ik hem teruggebracht.

 3. Toevallig nog mensen die Blue's brother kwijt willen? Het is de enige uit de oude collectie die ik nog niet heb maar niet meer kan vinden 🙁

 4. Ik vind het hele leuke lakjes allemaal! Ik heb er al een paar 🙂 Ik vind het alleen zo jammer dat Clay-ton, my hero eruit is gehaald, dat was echt 1 van mijn favoriete lakjes van Catrice 🙁

 5. Merveille zegt:

  Yummmieee, heb er al een paar weten te bemachtigen ^^

 6. Ik vind het echt jammer dat ik de tijd niet meer heb gehad om Big Spender Wanted te halen voordat hij weg ging.. Maargoed, de vele nieuwe kleurtjes maken het wel weer goed!

 7. perryfectionn zegt:

  Oehhlala die Nudes zijn lovely!!!!

 8. Handig dat je er een overzichtje van gemaakt hebt en wow je hebt er al veel! Er zijn er ook best veel uitgegaan zeg! Maar de meesten daarvan vond ik niet zo mooi gelukkig :p

 9. Anne-Floortjee zegt:

  Wat een handig overzicht!
  En die foto's: stuk voor stuk pure eyecandy <3

 10. Mirjam zegt:

  Leuk, zo'n artikel over de nieuwe lakjes!
  Jammer dat ik ze nog niet heb kunnen zien in de Kruidvat, maar ik heb zeker al een aantal favorieten! 🙂

 11. Elien zegt:

  Handig, dit artikel! Ik heb de lakjes van Catrice pas ontdekt en ik vind ze echt super 🙂 Spijtig dat er zoveel kleuren weggaan! Ik vind de bovenste rij eigenlijk meer iets voor in de winter, naar mijn mening zitten er niet zoveel zomerkleuren bij.

 12. Danielle zegt:

  Ik wil je graag een tip geven: Misschien is het handig als je de foto's voortaan op een witte achtergrond maakt want dan zijn de producten nog beter te zien. Het is niet om je aan te vallen ofzo maar het is een tip!
  Je site is verder geweldig en leuk om elke dag te lezen

 13. Zitten erg mooi lakjes tussen! Ik ga zeker binnenkort weer eens een kijkje nemen. Heb afgelopen week wel al een aantal dingen gekocht 🙂

 14. a1001addictions zegt:

  De kleurtjes van de oude collectie die ik perse wilde hebben heb ik allemaal al, dus vond het niet heel erg dat er weer nieuwe kleurtjes bij gekomen zijn 🙂
  Ik heb van de nieuwe collectie 3 lakjes.

 15. Iris zegt:

  ik heb er ook al een paar gekocht. Alleen mn zusje is helemaal fan van the devil wears red maar die is dus nu uit de collectie maar heb gister gelukkig nog in de opruimingbak 2 lakjes gevonden dus kan ze ff vooruit 🙂

 16. Karen zegt:

  Super handig dit! Ben benieuwd naar de swatches

 17. Ik heb am I blue or green? en Moulin rouge lite.
  Ik wou er nog meer halen maar die waren toen uitverkocht.

 18. Lovethatmakeup zegt:

  Mooie kleurtjes allemaal!

 19. J.Wernars zegt:

  Je kan beter de plaatjes heruploaden… Die storing bij PhotoBucket gaat nog wel even duren. Grote kans dat het niet eens opgelost wordt voor oude plaatjes

 20. Ik kan op dit moment heel m'n Photobucket-account niet in, dus ik kan voorlopig weinig doen. Ik heb begrepen dat de foto's in principe gewoon bewaard blijven en dat het snel opgelost is. Daar heb ik vertrouwen in en mocht het anders zijn dan zal ik ze opnieuw uploaden, maar dat gaat veel tijd kosten (het zijn zo'n 1000 foto's) en dat doe ik dus ook alleen als het echt niet anders kan.

  1. J.Wernars zegt:

   Ik snap! Ik zie dat het nu opgelost is 🙂
   Bedankt voor de foto's, leuk om de nieuwe kleuren te zien!
   Je site is erg leuk en handig. Ga zo door!

 21. Sweets zegt:

  Hey, ik zou echt heeeeeeeel graag de nummers weten van de kleuren!!
  Txxxx

 22. Ellen zegt:

  Nergens meer The devil wears red te vinden van de oude (nou ja, oude) collectie. Iemand die de kleur zat is en het lakje kwijt wil?

  Leuke site, trouwens. Ik heb al veel goede tips gevonden.

 23. felies zegt:

  Jammer dat je blue cara ciau niet hebt gedaan, ik heb net gekocht en ik vind hem erg leuk

  Ook blond Amsterdam fan, of had je die map toe vallig liggen 😉

  Ik heb tot nu toe alleen bij de nagellak gekeken, maar ik vind het een goede blog/site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.