Nagellak

Nieuwtje: Nieuwe serie Essence Colour & Go-lakken vanaf augustus 2012!

Zoals jullie weten ben ik dol op Essence en Catrice, en dan vooral de nagellakken vind ik geweldig. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk dat ze het assortiment twee keer per jaar vernieuwen, zo zijn er elke keer weer nieuwe kleuren verkrijgbaar. Elk jaar geeft Essence het assortiment tijdens de lente en de herfst een update. De assortimentsupdate voor dit seizoen komt eraan en alle (!) Colour & Go lakken worden vernieuwd. Dat belooft veel nieuws! Lees verder om te zien welke lakken we in de schappen zullen gaan vinden.

Ten eerste krijgen alle Colour & Go-lakken een nieuwe verpakking. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden… Ik vind het niet heel erg mooi, maar misschien dat ik ze in het echt wel mee vind vallen. Ze zullen overigens ook iets duurder worden. Op dit moment kosten ze nog €1,29, maar de nieuwe serie zal een prijskaartje van €1,59 per stuk hebben. Om dat verschil een beetje goed te maken zullen de flesjes wel iets meer lak bevatten. Op dit moment zit er slechts 5ml in een flesje (weinig!), maar de nieuwe serie heeft een inhoud van 8ml. Dat gaat de goede kant op!

Natuurlijk gaat deze update gepaard met een aantal nieuwe kleuren. Er zullen flink wat kleuren het veld moeten ruimen (daar zal ik later een lijst van plaatsen), maar de nieuwe tinten beloven veel goeds. In totaal zal de gewone Colour & Go-lijn bestaan uit 44 kleuren. De Nude Glam-lakjes zullen in 6 kleuren verkrijgbaar zijn. Laten we ze maar eens bekijken! In dit overzicht staan overigens ook de oude kleuren die in het assortiment zullen blijven. De namen van de nieuwe nagellakken heb ik zijn dikgedrukt.

Absolute Pure | Sparkling Water Lily | Space Queen | Sweet As Candy | Party Princess | Free Hughs | Naughty & Pink

Ultimate Pink | Off To Miami | Modern Romance | English Rose | Time For Romance | Do You Speak Love | Femme Fatal

Redvolution | Gorgeous Bling Bling | I’m So Very | Little Miss Sunrise | Boho Chic | Cookie Love

Gold Fever | Chic Reloaded | 1000 Miles Away | Wanna Say Hello | Absolutely Blue | Date In The Moonlight

Let’s Get Lost | The Boy Next Door | What’s My Name | Ballerina’s Charm | Break Through | Oh My Glitter!

Stuck On You | I’m Bluetiful! | Love’s Recipe | Wanna Be You Sunshine | L.O.L | Walk On The Wild Side

Go Bold! | Icy Princess | Grey-t To Be Here | I’m The Boss | Black is Back | I Love Bad Boys

Hazelnut Cream Pie | Iced Strawberry Cream | Cotton Candy | Iced Latte | Café Olé | Cookies & Cream

Wow, dat zie er erg goed uit! Ik baal wel van een paar lakken die niet meer terug zullen komen (zoals Glamorous Life, snik…), maar er zit wel heel wat moois tussen. Little Miss Sunrise, Party Princess en Go Bold! staan in elk geval op mijn lijstje. Wat vinden jullie van de update? Welke kleuren vinden jullie veelbelovend?

Ik moet er overigens wel bij zeggen dat deze informatie uit Duitsland komt (zie onderstaande bronnen), maar aangezien het vaste assortiment van Nederland en Duitsland altijd gelijk is ga ik er vanuit dat deze informatie ook voor Nederland zal gelden. Naar verwachting zullen de nagellakken vanaf augustus dit jaar te koop zijn!

Bron informatie
Bron afbeeldingen

Dit vind je misschien ook leuk...

47 reacties

 1. gaaf, wat een mooie kleurtjes ik ben benieuwd! De nieuwe flesjes doen mij denken aan de bourjois nagellakpotjes, ik vind het wel wat hebben..

  1. Daar deed het mij ook echt gelijk aan denken! (:

 2. wauw, de verpakking is echt gaaf! Ik wil ze allemaal haha 😀

 3. De kleuren zien er veelbelovend uit! Ben vooral benieuwd naar Chic Reloaded en I’m Bluetiful! Ik vind de verpakkingen wel iets minder mooi..

 4. Oh dat belooft veel goeds 😀 Ik kan niet wachten!

 5. Zitten leuke kleurtjes tussen! De verpakking vind ik ook een beetje apart, maar kan er mee door. Voor zo’n prijsje kan je ook niet meer verwachten. 🙂

 6. Daisy zegt:

  Ik ben benieuwd!

 7. De vormgeving doet mij echt denken aan Bourjois ik ben heel erg bneieuwd;D

 8. oeehh schattige flesjes !! kleurtjes zien er echt superleuk uit! ben benieuwd

 9. De flesjes zijn cute! Ik ben benieuwd! Hopelijk blijft de prijs hetzelfde

  1. Marijne zegt:

   Nee, ze worden 1.59 ipv 1.29 dat staat in het artikel.

 10. Ik vind de vormgeving van de flesjes liefff <3

 11. Ziet er echt leuk uit ! Ik heb er al 3 uitgehaald die ik echt wil gaan kopen !
  x

 12. het is nu net bourjois! een aantal kleuren lijken ook erg op die van bourjois.
  maar sweet as candy is mijn favoriet!

 13. Suzanne zegt:

  De flesjes zien er leuk uit! Wel jammer dat ze duurder worden, waarschijnlijk maak ik toch nooit een flesje op. Ik hoop nog een flesje van c’est la vie te kunnen vinden, ik zoek er al weken naar, maar telkens is hij uitverkocht!

 14. Cheyenne zegt:

  Wauw!!!!! ze zien er super leuk uit!!!!! en fijn dat er meer in de flesjes gaat zitten want dat betekent dat je er langer mee doet en misschien geen back-ups meer hoeft te kopen!!!!

 15. Leuk die nieuwe flesjes en er zitten zeker mooie kleurtjes tussen!

 16. k vind het echt een hele mooie vormgeving van de flesjes! Alleen is van de nude lakjes Iced Strawberry Crea niet nieuw volgens mij, volgens mij heb ik die, maar dit weet ik niet helemaal zeker

 17. Suzanne zegt:

  Wel apart trouwens dat een lak die heet Oh My Glitter, zo te zien geen glitter heeft.

 18. Café Olé staat bij mij al in m’n nagellak doos, dus die bestaat toch al (is dikgedrukt).
  Erg leuke lakjes, maar het flesje vind ik echt afschuwelijk.

 19. leuke verpakkingen en de roze en blauwe zijn allemaal super mooi 🙂

 20. Ik vind de nieuwe flesjes dus echt niet mooi.
  Ik had ze bij Nihrida al voorbij zien komen en ik ben er inmiddels niet enthousiaster op geworden. Er zitten wel leuke nieuwe kleurtjes tussen die ik wel zou willen hebben.

 21. Jammer dat e wel wat duurder worden, maar wel fijn dat er meer lak in zit! Het flesje zelf vind ik niet zo mooi. Ik ben vooral benieuwd naarIced Strawberry Cream en Cookie love!

 22. Ik vind de flesjes er best wel leuk uitzien, ook zitten er best mooie nieuwe kleuren bij!

 23. renoeka zegt:

  Leuke flesjes en mooie kleurtjes

 24. Shit, gaat Glamorous Life weg? NOOOOOOOOO! Dat was echt een van mijn favoriete kleurtjes! Dat wordt inslaan.. 🙁

  xx

 25. Het eerste wat in me opkomt: NEEEEEEEEEEEEEEEEEE WAAROM!?!?!?! Zucht.

 26. wauw wat een gave flesjes! Het viel mij al op dat er maar slecht werd aangevuld in het nagellakschap van Essence, het halve vak is namelijk leeg! Al een poosje! Misschien is dit de reden. Ben erg benieuwd, want er zitten leuke kleurtjes tussen!
  Groetjes Hennie

 27. Tessa zegt:

  Ikheb ze al! Het is zo handig als je bij Duitsland woont. 🙂 ik vind ze echt super leuk!

 28. Marijne zegt:

  Mij lijken Party Princess en Bluetiful erg mooi. Icy Princess is trouwens niet helemaal nieuw. Die hebben ze al eerder gehad, toen uit het assortiment gehaald en nu zit ie dus weer opnieuw in het nieuwe assortiment. Want ik heb Icy Princess namelijk al en die is zo mooi! De perfecte kleur zilver!

 29. Richel zegt:

  bij catrice gaan er ook wat uit heb ik net gezien….

 30. Steph zegt:

  Ik ben vanochtend in Duitsland bij de DM geweest, en daar hadden ze al deze nieuwe lakjes al! Ik vind zelf het nieuwe flesje erg leuk, ze zien er schattig uit. Net als altijd is er in Duitsland een paar cent verschil in prijs, daar kosten ze namelijk €1,55. Ik vind de duochrome kleur (chic reloaded) er erg mooi uitzien, dus die ga ik zeker halen!

 31. Frederieke zegt:

  Ik verbaasde me er al over dat overal waar ik kom het Essence nagellakschap zo leeg was… dáárom dus! Nou, dat ziet er zeker goed uit! Voor zover ik kan zien vind ik de nieuwe flesjes een verbetering, weer even wat anders. Ik verheug me op de nieuwe kleuren.

 32. Wow ik ben echt heel benieuwd naar deze lakjes! De nieuwe verpakking is echt supermooi! xx

 33. Geldt dit ook in België? XX

 34. Ziet er alvast mooi uit 😀 x

 35. Ik ben heel benieuwd. Op de foto’s ben ik ALWEER niet verkocht, maar in de winkel gaat dit denk ik wel anders worden. Kan niet wachten! =)

 36. Dewi zegt:

  Ik las wel op Duitse blogs dat de kwastjes veel breder zijn, meer als Essie. Balen! Ik heb smalle nagels en Essence had juist hele fijne kwastjes daarvoor..

 37. Ooh la la, ik ben heel benieuwd! Ik zie er een aantal leuke kleurtjes tussen zitten, ik ben benieuwd of ze in het echt ook zo leuk zijn.

 38. Leuk, ben benieuwd!

 39. Vind de nieuwe flesjes op zich wel erg leuk 🙂 het ’toont’ wat meer. Leuke nieuwe kleuren ook! Volgens mij heb ik ‘Iced Strawberry Cream’ al nu? die is dus niet nieuw?

 40. Annemieke zegt:

  Iced Strawberry Cream, Iced Latte en Café Olé zijn niet nieuw

 41. Bestemming voor mijn geld komende maand hahaha. #Addicted

 42. kaatje zegt:

  ik heb er al twee namelijk party princess en gold fever. in duitsland zijn ze volgens mij al wat langer te koop. ik dacht in eerste instantie dat het iets speciaals was voor duitsland. maar vindt de flesjes vele malen beter.

 43. femke zegt:

  ik hou van die ik heb famme fatal

 44. roos zegt:

  ik heb een heel mooi kleurtje en die heb jij niet dat is jammer di had er goed bij gekunt

  p ik ben 11

 45. Cynthia zegt:

  Ik was enorm fan van die nude lak, 1 tint na transparant. Dat gaf m’n nagels een tint witter zonder volledig te dekken. Iedereen dacht daardoor dat ik kunstnagels had. Erg mooi maar helaas is die kleur nu weg. Weet iemand een soortgelijke lak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.