Overig

No-Buy!

Het is bijna Oudejaarsavond en dus tijd voor goede voornemens voor het nieuwe jaar. Nou ben ik niet zo van de goede voornemens (die kan je toch altijd doen? Niet alleen op 1 januari!), maar ik heb wel een plan voor Januari 2010. Ik ga namelijk een No-Buy houden. Een  No-Buy houdt in dat ik een maand lang geen beauty-gerelateerde producten mag kopen. Ik heb nog een wereldvoorraad aan douchegel, nagellak, handcrèmes en bodybutters, en ze raken maar nooit op. Ik blijf maar bijshoppen, omdat ik overal weer nieuwe producten vind die ik wil proberen. Ik werk in een cosmeticawinkel (personeelskorting!) dus dat gaat hard, en zeker wanneer er weer zoals nu Sale is, ben ik niet meer te stoppen!

Januari is niet echt een handige maand, aangezien er behoorlijk wat nieuwe nagellakcollecties aan dreigen te komen die vanaf januari in de webwinkels zullen verschijnen, maar ik ga toch mijn best doen. Mijn bankrekening en m’n uitpuilende beauty-kast zullen mij in elk geval heel erg dankbaar zijn. Gelukkig heb ik nog meer dan genoeg lakjes om jullie de komende maand van swatches te voorzien! Ik beloof bij deze dat ik tot en met 31 januari geen beauty-producten zal kopen.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Laura zegt:

  Topper! Ik heb zelf de maand december geen nagellak gekocht.. dus 2 januari ga ik mijn eerste bestelling plaatsen bij transdesign!! Heb je nog tips?

 2. Charlotte zegt:

  Goed dat je het hebt volgehouden! Ik ga m'n best doen. Ik zou als ik jou was nog eventjes wachten totdat de nieuwe collecties verkrijgbaar zijn. De OPI Hong Kong-collectie bevat wat interessante kleurtjes en China Glaze Up And Away ziet er ook veelbelovend uit. Ik ben groot fat van Orly Solid Gold, en als je 'm nog niet hebt, vind ik Essie Matte About You (Matte topcoat) ook echt een aanrader! Ik denk dat de nieuwe collecties in de eerste week van januari toegevoegd gaan worden 🙂

 3. Laura zegt:

  oww tnx! ik heb nu mijn bestelling geplaatst. Ik kon echt niet wachten. Dus over een maandje misschien weer;)

  Het is misschien ook een idee om eens samen te bestellen, dan kunnen we de verzendkosten splitten!

 4. Wow, your article is very good! It's so helpful to me,and your blog is very good,I've learned a lot from your blog here,Keep on going,my friend,I will keep an eye on it,One more thing,thanks for your post! If you want to know how to slim fast please visit my website. You will get a surprise success!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.