Huidverzorging

Now Testing: Kiehl’s Ultra Facial Huidverzorging

Zoals jullie weten ben ik dol op huidverzorging. Ik wil daarom ook altijd alles proberen! Natuurlijk heb ik een paar favorieten waarvan ik weet dat mijn huid er goed op reageert, maar dat weerhoudt mij er niet van om regelmatig af te wisselen. Ik ben dol op Kiehl’s en zoals jullie weten is hun Midnight Recovery Concentrate één van mijn grote favorieten. Afgelopen week was ik voor Beautyscene aanwezig bij de introductie van de nieuwe Ultra Facial Oil-Free-lijn van Kiehl’s (daarover later meer op Beautyscene). Deze lijn is misschien niet echt  geschikt voor mijn droge huid, maar dat herinnerde mij er wel aan dat ik de originele Ultra Facial-lijn erg fijn vond! Ik heb er meerdere malen sampletjes van getest, maar nooit gekocht, dus ik heb direct na de presentatie de drie basis-producten uit de lijn aangeschaft.

Kiehl’s heeft overigens een erg leuk systeem om je huidtype te bepalen! Met de zogenaamde Kiehl’s Skin Barrier Tabs wordt gekeken wat de conditie van jouw huid is om je vervolgens goed te kunnen adviseren. Deze strips worden op twee plekken (het voorhoofd en de wangen) tegen de huid gedrukt en veranderen vervolgens van kleur op basis van het vetgehalte van de huid. Bij mij werd het stripje lichtgrijs en dat gaf aan dat mijn huid droog is. Dat was voor mij natuurlijk geen verrassing, maar het was erg leuk om te zien dat mijn vermoeden bevestigd werden. De Ultra Facial-lijn werd mij dan ook wederom aangeraden!

De Ultra Facial Cleanser (€19,00 voor 150ml) is een licht schuimende facewash. Wat mij meteen aan dit product opviel is dat hij mijn make-up ontzettend goed verwijdert! Dit is misschien niet de voornaamste functie van een facewash (ik gebruik liever eerst een reinigingsolie zoals MAC Cleanse Off Oil), maar het is wel een prettige bijkomstigheid. Dit is overigens wel een schuimende facewash, maar ik heb het idee dat hij een stuk minder uitdrogend is dan de meeste vergelijkbare producten. Een fijne tip voor dames met een droge huid!

De Ultra Facial Toner (€18,00 voor 250ml) is een melk-achtige toner zonder alcohol. Ik heb al heel wat toners gebruikt, maar ook dit is één van de mildste varianten die ik ben tegengekomen. In tegenstelling tot veel andere toners heb ik het idee dat de Ultra Facial Toner ook daadwerkelijk hydrateert en daarnaast geen trekkerig gevoel achterlaat.

Ook de Ultra Facial Cream (€29,00 voor 50ml) had ik al eerder getest en was mij prima bevallen. Je zou verwachten dat dit een zware stevige crème is, maar het is eerder een volle gel-crème! Een schot in de roos, want deze structuur zorgt ervoor dat de crème makkelijk wordt opgenomen door de huid, maar voedt de huid de hele dag/nacht door.

Ik gebruik de producten nu een kleine week, dus ik kan er nog weinig over zeggen, maar de eerste indruk is erg positief. Het komt weinig voor dat ik een volledige huidverzorgingslijn van één merk gebruik (meestal gebruik ik van alles door elkaar), maar ik ga het gewoon een keertje proberen. ’s Avonds blijf ik overigens wel trouw aan mijn favoriete combinatie (La Roche-Posay Effaclar K over Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate), maarde rest van mijn verzorging is gewoon Kiehl’s Ultra Facial.

Ik houd jullie op de hoogte!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Ben altijd op zoek naar cleansers om met m’n Mia te gebruiken, misschien dat ik toch gauw ’s naar A’dam moet om eens iets van Kiehls te gebruiken 🙂

 2. Ik ben altijd zo benieuwd naar de producten van Kiehl, en loop ook regelmatig langs de winkel. Toch vind ik de producten nog erg prijzig, maar ik denk dat ik binnekort wel wat ga proberen van dit merk. Heb er al zoveel goeds over gehoord!

 3. Ik ben erg beniewd:D

 4. Wat fijn dat ze een uitstijkje maken van je huid, want dan weet je echt zeker wat voor een huid je hebt, misschien is dat eens wat voor mij! Alleen jammer genoeg zit hier geen Kiehl’s in de buurt..

 5. Ik ben benieuwd wat de resultaten zijn op langere termijn, of het ook echt goed heeft geholpen voor je huid.

 6. Dat lijken me hele fijne producten! En wat een grappige en originele manier om je huidtype te laten bepalen 🙂

 7. Het lijken me fijne producten! 😀

 8. Hang zegt:

  I love their Eyecream too… It makes my eyes feel so good. but it’s expensive though.

 9. nathalie zegt:

  Ik heb ook alle 3 de producten al gebruikt. Vooral de toner vind ik fantastisch! Die gebruik ik nu vast, altijd. Ik heb nu een cleanser van dermalogica (ultracalming) en die is nog milder dan de Kiehls ultrafacial. Dus ik combineer deze cleanser met de toner van Kiehls en daarna gebruik ik een dagcreme van Dermalogica. Maar de ultrafacial cream vond ik ook superfijn en koop ik zeker nog opnieuw. Heb nu nog een flesje ultrafacial moisturizer staan die ik nog niet uitgetest heb maar wel ga gebruiken als mijn dermalogica dagcreme op is. een ding is zeker, de toner ga ik nooit meer opgeven!

 10. ben beniewd, misschien ga ik het ook wel kopen!

 11. ben beniewd, lijken me erg fijn!

 12. Het lijken me fijne producten!

 13. Ziet er goed uit!

 14. jennifer zegt:

  ik zou heel graag producten van kiehls hebben. maar ik weet nooit welke ik moet kopen xp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.