Huidverzorging

Op reis met L’Occitane

Als ik op vakantie ga probeer ik zoveel mogelijk van mijn gebruikelijke verzorgingsproducten te gebruiken, maar neem ik ook een paar extra items mee. Zeker als je in de zon bent geweest heeft je huid wat extra verzorging nodig! L’Occitane is een samenwerking aangegaan met het merk Antik Batik en ze hebben een aantal vrolijke toilettassen en reistassen gecreëerd. En wat hoort er in een toilettasje? Een paar fijne producten voor op reis. Ik ga ze laten zien!

Op reis met L'Occitane - 3 van 7

Dit is één van de L’Occitane Antik Batik toilettasjes, de Ocres Orangés (€15,00). De L’Occitane Antik Batik tasjes zijn elke tot het einde van de maand verkrijgbaar, dus je moet snel zijn! Ik vind dit trouwens een ideale maat voor op reis. En past met gemak een grote fles in, zonder dat hij te veel ruimte in beslag neemt. Bovendien past m’n dagelijkse make-up er perfect in, hartstikke handig dus.

Op reis met L'Occitane - 7 van 7

Ik probeer op vakantie mijn huidverzorgingsroutine zo normaal mogelijk te houden, maar ik bescherm mijn huid natuurlijk wel extra goed tegen de zon. Als je overdag een zonproduct hebt gebruikt, moet je je huid ’s avonds extra goed reinigen! Zonbeschermingsproducten zijn ontwikkeld om je huid langdurig te beschermen, dus daar heb je grof geschut voor nodig. Een gewone facewash is dan echt niet genoeg, zeker niet als je ook nog make-up draagt. De L’Occitane Shea Cleansing Oil (€19,00) is perfect, omdat hij je huid intensief reinigt, maar absoluut geen vet laagje achterlaat. Deze reinigingsolie is op basis van zonnebloemolie en heeft de heerlijke zachte geur van de rest van de Shea-lijn van L’Occitane. Ik gebruik na m’n reinigingsolie altijd een facewash en dan is mijn huid perfect gereinigd.

Op reis met L'Occitane - 5 van 7

Op vakantie draag ik overdag meestal een zonnebrand in combinatie met een serum, omdat een dagcrème erbij dan vaak te vet is. Toch vind ik het dan wel fijn om ’s avonds een intensieve nachtcrème te gebruiken. Ik heb de L’Occitane Shea Comforting Cream Light (€26,00) nog niet lang genoeg kunnen testen om hem uitgebreid te kunnen reviewen, maar de eerste indruk is goed! De substantie is vrij licht, maar het voelt alsof hij mijn huid wel intensief voedt. Ik was al tijden benieuwd naar de Shea gezichtscrèmes, dus ik ga deze nog even wat langer uitproberen!

Op reis met L'Occitane - 6 van 7

Als ik op vakantie ga mag de L’Occitane Shea Butter Hand Cream (€7,50) echt niet ontbreken! Ik heb een grote versie van deze naast m’n bed staan en standaard een mini van deze fijne handcrème in mijn tas. Hij is vrij intensief, maar trekt erg snel in en laat je handen heerlijk zacht aanvoelen. Daarnaast doet deze tevens dienst als nagelriemcrème, omdat hij zo verzorgend is. Dat scheelt weer een extra product in mijn tas! Meer informatie over deze handcrème kun je in mijn review lezen.

Op reis met L'Occitane - 1 van 7

Ik ben trouwens nu extra benieuwd geworden naar de andere huidverzorging van L’Occitane, want de indruk van deze producten is erg goed! Ik ben nu vooral groot fan van de Shea Cleansing Oil, maar ik heb zo’n vermoeden dat de Shea Comforting Cream Light mij op de lange termijn ook erg goed gaat bevallen. Ik test ze nog even door. Ik moet nog heel even wachten totdat ik op vakantie ga, maar een paar van deze items gaan absoluut met mij mee!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ik vind je toiletzakje erg leuk

 2. Dat ziet er goed uit!
  Ik loop vaak lang de winkel die dit verkoopt maar dan ga ik er snel voorbij.

 3. Dat tasje is leuk! De producten klinken ook fijn. Ik ben al lang benieuwd naar hun handcrèmes.

 4. simone zegt:

  ik gebruik denk ik nu al een jaar of 4 de ultra rich comforting cream van de shealijn van L’Occitane.
  Mijn gezichtshuid is zo droog dat ik het hele jaar door droge plekjes zichtbaar in mijn gezicht heb.
  Sinds ik deze crème gebruik is dit bijna tot niet meer zichtbaar. Mijn huid is sinds ik de shealijn van mijn hoofd tot aan mijn tenen gebruik is mijn huid heel blij met mij ;). Voor mij geen andere gezicht crème meer 😉

 5. Dat tasje is leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.