Fashion

Outfit of the Day: 12-09-2014

Vorige maand plaatse ik mijn eerste Outfit of the Day en jullie waren heel erg enthousiast! Tja, dat was natuurlijk voor herhaling vatbaar. Afgelopen vrijdag sprak ik af met Sarah om samen video’s op te nemen en meteen een wat outfitfoto’s te schieten. Altijd gezellig, leuk en handig, die collegabloggers! Het resultaat van de opnames zien jullie aanstaande dinsdag, maar mijn outfit ga ik nu vast aan jullie laten zien.

IMG_0059

Ik had zin in roze en daarnaast wat herfsttinten, dus besloot ik daar mijn outfit op uit te kiezen. Het was mooi weer, dus kon ik mijn roze jas van Zara weer eens aantrekken! Ik ben dol op die jas. Hij is echt heel erg roze, maar door het klassieke model is hij makkelijk te combineren en is hij nog behoorlijk stijlvol. I love it! 

De skinny jeans zijn van Pieces, die heb ik vorig jaar gekocht. Of nou ja, vorig jaar oktober heb ik deze broek in een maat groter gekocht, maar die is inmiddels véél te groot geworden (oh yeah!). Ik baalde een beetje, want ik vond hem zo leuk! Een paar maanden geleden kwam ik exact dezelfde broek in de sale tegen voor €10,-, dus die heb ik toen meteen gekocht en hij zit als gegoten.

IMG_0026

Het shirt is van Zara en kocht ik deze zomer in de uitverkoop. Hij zit aan de achterkant als een normaal t-shirt, maar de voorkant is van een soort blouse-achtig materiaal gemaakt. Hij staat leuk in z’n eentje, maar doet het ook goed onder een jasje! Oh, en die kleuren zijn natuurlijk helemaal perfect.

IMG_0027

De tas is van mijn grote vriend Marc by Marc Jacobs. Yep, mijn favoriete tassenmerk. Dit is de Classic Q Francesca Tote, mijn eerste tas die ik van Marc by Marc Jacobs kocht. Hij is behoorlijk groot en daardoor ideaal voor mij, omdat ik er ook mijn laptop in mee kan nemen als dat nodig is. Ik heb ‘m nu een jaar of vier en heb ‘m intensief gebruikt, maar hij ziet er nog net zo mooi uit als de dag dat ik ‘m kocht.

IMG_0029

Ook voor sneakers ben ik erg merktrouw en zie je me vrijwel altijd op Lanvin sneakers lopen. Deze kocht ik vorig najaar in de sale bij Shoebaloo en volgens mij komen ze uit de zomercollectie van 2013. Ze blijven verrassend mooi (dat verschilt nog wel eens bij Lanvin), al heb ik er wel nieuwe veters ingedaan omdat die een paar keer kapotgegaan waren. Het fijne van deze versie is dat ze perfect zijn voor zowel het voorjaar als het najaar, en bovendien wel tegen een stootje kunnen.

IMG_0069

Zoals op de foto’s wel te zien is scheen de zon behoorlijk fel, dus was het tijd voor een zonnebril! Ik wilde al heel lang een mooie designerbril hebben en toen ik afgelopen zomer in Italië was kocht ik bij de designer outlet The Mall deze zonnebril van Prada voor een hele fijne prijs. Hij is behoorlijk groot, maar dat vind ik juist wel leuk! De oorbellen zijn trouwens van Forever 21.

IMG_0034

Bij een outfit horen natuurlijk ook nog leuke nagels, dus bij deze! Dit is een combinatie van Essence Love Is In The Air met een laagje China Glaze Glimmer More.

IMG_0061

Et voila, de hele outfit! Ik hoop dat het nog even mooi weer blijft zodat ik mijn roze jas nog een tijdje kan dragen. Ik ben op zoek naar een wintervariant van dit model (al hoeft die niet roze te zijn natuurlijk!), want ik vind hem echt heel erg leuk staan. Hebben jullie toevallig nog tips?

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Leuke kleurrijke outfit draag je! De jas is ook erg mooi!

 2. Super gave jas. Het model en de kleur! Staat je goed!

 3. Wat een heerlijke vrolijke outfit heb je aan. Ik word helemaal happy van je mooie outfit!

 4. Wat een super leuke outfit!
  Prachtige jas. Leuke schoenen. Wauw de bag ❤’
  Als je zo een jas wilt kijk dan even bij winkels zoals steps, zara en mango.
  Als je een nieuwe jas hebt geshopt laat je die dan ook zien 😉

  Xoxo

 5. Wat een kleurrijke en vrolijke outfit!

 6. Wat een leuke jas, leuk gecombineerd met die kleurtjes!

 7. Wat een heerlijk kleurige outfit. Je jas is echt WAUW!

 8. Super leuke outfit! Mooie foto’s ook!

 9. Heel leuke en zomerse outfit! Ik vind je roze jas echt heel tof 🙂

 10. die jas is awesome 😀

 11. Leuke outfit, vind de jas erg mooi <3

 12. Gave jas! Misschien handig om modemusthaves en Loavies in de gaten te houden?

 13. Super toffe jas! :O wauuuw!

 14. Vind vooral je jas heel erg leuk!

 15. Wat een heerlijke roze jas! Het zou niet eens in me opkomen om hem uit een kledingrek te pakken, maar hij staat je echt super!

 16. Wat een leuke jas!

 17. Wat een leuke jas! En je manicure is echt heel vrolijk, supertof.

 18. Wat een gave jas!

 19. Wat een leuke en vrolijke outfit! Die jas vind ik erg gaaf!

 20. Je jas: <3!

 21. Het staat je echt heel leuk!

 22. Ik vind deze kleurrijke outfit je heel erg tof staan! De jas is helemaal wauw. Ik kan me voorstellen dat deze in de winter iets te koud is. Ik heb er wel veel gezien, maar eigenlijk allemaal tussendoor modellen.

 23. Ben echt verliefd op je jas!

 24. Cynthia zegt:

  Wat een leuke outfit! Mooie tas ook! Kun je weer eens een “what’s in my bag” video opnemen?

 25. Ik vind je outfit echt super leuk!! Lekker vrolijk ook

 26. Leuk 🙂 Mijn favo tassenmerk is ook Marc Jacobs en ik heb toevallig deze ook, in taupe dan wel maar wat een fijne tas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.