Fashion

Outfit of the Day: 27-10-2014

Afgelopen week kwam Manon van Todaysbeauty  even langs en was ze zo lief om meteen even wat outfitfoto’s van me te schieten. Niet dat ik zo’n bijzondere outfit aan had, maar hij was nog best leuk om even op de foto te zetten! Ik ging die avond langs bij een vriendinnetje om vast mijn verjaardag te vieren en had bovendien voor de verandering eens hakken aangetrokken. Basic, maar wel met een twist. Kijk mee voor de hele outfit!

Outfit of the Day 27-10-2013 - 1

We hadden een beetje pech met het licht omdat het al redelijk laat in de middag was. Damn you wintertijd! De belichting is dus niet helemaal optimaal, we zullen de foto’s volgende keer wat beter timen, haha. Als eerste had ik mijn luipaardjas van Loavies aan, die is zo leuk! Ik vind hem extra gaaf omdat hij een licht glaasje over zich heeft, waardoor de tinten bijna goud-achtig lijken. Hij staat nog steeds in de webshop, dus als je ‘m ook zo tof vind kun je hem zeker nog krijgen.

Daarnaast droeg ik een simpele zwarte blouse van Zara met leren manchetten en een leren randje langs de hals. Basic, maar toch even anders. Mijn jeans zijn ook van Zara, gewoon basic skinny jeans met veel stretch.

Outfit of the Day 27-10-2013 - 4

Mijn suede laarzen zijn van Paul Noyen en kocht ik een jaar of drie geleden, maar ze hebben zulke modellen nog steeds wel in de collectie. Ik draag niet vaak hakken en ik houd het nog steeds geen hele dag vol op deze hoogte, maar vind het wel erg mooi staan. Ik hoop dat ik mijn voeten ooit weer aan zulke hakken kan laten wennen! Ik kon er vroeger prima op lopen, maar toen ik een blessure overhield nadat ik was aangereden door een auto, lukte het ineens niet meer zo goed. Ik blijf proberen.

Outfit of the Day 27-10-2013 - 3

Mijn tas van Marc by Marc Jacobs past perfect bij mijn jas! Dit model heet Classic Q Little Ukita en heeft de perfecte maat voor dagelijks gebruik. M’n iPad past er precies in en daarnaast is er nog genoeg ruimte voor andere items, zonder dat hij heel groot wordt. Bovendien kan ik ‘m schuin dragen als ik op de fiets zit (iets wat diefstal-technisch ook wel zo fijn is) maar ook over m’n schouder als ik dat wil. Handig!

Outfit of the Day 27-10-2013 - 5

Deze keer droeg ik weinig sieraden, enkel oorbellen. Het merk weet ik niet, maar ik weet dat ze bij de sieradenwinkel Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam vandaan komen. Ik ben dol op deze! Ze kleuren namelijk mooi mee met mijn haar en mijn outfit. Bij sommige dingen lijken ze meer paars, terwijl ze met andere tinten wat bruiner ogen.

Outfit of the Day 27-10-2013 - 6

Dit is ook weer echt een typische outfit voor mij! Ik houd van basic, maar dan wel met iets extra’s. De luipaardjas is in dit geval een echte eyecatcher en combineert perfect bij de zwarte basisitems. Love it! Ik ben er alleen nog niet helemaal uit hoe ik deze jas verder nog kan combineren. Hebben jullie nog tips?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Wauw, wat een prachtige outfit! 🙂

 2. Mooi! Vind je jas heel leuk staan!

 3. Leuke outfit! Die is gaaf!

 4. Leuk dat je wat meer met fashion aan het doen bent! Leuke outfit draag je, zou ik zo kunnen dragen!
  Liefs!

 5. Leuke outfit! Wel gewaagd met die vest erover, maar je hebt het leuk gecombineerd. Je ziet er echt goed uit!

 6. mooie foto’s 😀

 7. Wat een mooie laarzen draag je! Prachtig!

 8. Schitterend! Zou zo zelf in die outfit springen 🙂

 9. Hele mooie outfit!

 10. gave jas 😀 love it!

 11. Wat een mooie outfit!

 12. Mooie outfit! Ik hou niet echt van die luipaardprint, maar het staat je goed!

 13. Wat een toffe outfit! Je jas staat mooi bij je haarkleur.

 14. Erg mooie outfit, door de combinatie ziet het printje er juist heel erg mooi uit.

 15. Miauw! Gaaf outfit looking good woman.

 16. Super mooie outfit!

 17. oh leuke outfit!
  die jas is zo mooi

  liefs
  Karlien

 18. Bieke zegt:

  je blog is geweldig! En je bent echt mooi Charlotte!! 😉

 19. Wat een prachtige outfit 😉

 20. Knap kind ben je toch!! 🙂

  1. Komt door de fotograaf.

 21. Ik ben zelf niet zo’n groot fan van een tijgerprint, toch vind ik dat je outfit best tof is!

 22. wauw! Die jas vind ik stiekem best gaaf!

 23. Wat zie je er gaaf uiiiit!

 24. Tof! Staat je erg mooi, matcht mooi met je haar.

 25. Heel leuk!

 26. Jolien zegt:

  Heel erg geslaagde outfit! De kleur van de jas staat prachtig bij je haar!

 27. Cynthia zegt:

  leuke outfit!!! staat je zo goed allemaal!!

  wanneer ga je weer eens een update video opnemen van “What’s in my bag?”

  1. Oeh, goed idee! Zal ik weer eens doen, de laatste is van een jaar of 2-3 geleden, haha!

 28. Ik vind het best een toffe outfit en een heel erg mooie jas trouwens!

 29. Margriet zegt:

  Wat een supermooi outfit zeg, die jas staat je echt heel goed!

 30. linde zegt:

  Mooie outfit!!
  Ik vind persoonlijk alleen dat jouw haar beter bij je huidskleur staat als het wat donkerder is, omdat de rode kleur het roze in jouw gezicht naar boven haalt, als je begrijpt wat ik bedoel.
  Wanneer je haar bijvoorbeeld bruin zou zijn dan zie je het rozige in de huid minder.
  Niet negatief bedoeld ofzo, maar het ik vind natuurlijk altijd het beste staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.