Overig

Overzicht Nagellak-swatches op Pinky Polish

Essie Kockout Pout + Essence Hello Holo (zie hier het bijbehorende artikel)

Toen ik begon met Pinky Polish (inmiddels alweer bijna twee jaar geleden!) hield ik mijn nagellak-stash nog bij op een lijst die jullie op mijn site konden vinden. Inmiddels is mijn nagellak-collectie zo hard gegroeid dat het eigenlijk geen doen meer was en ben ik gestopt met het bijhouden van die lijst. Toch kreeg ik nog steeds vaak de vraag wanneer ik die lijst nou eindelijk zou gaan updaten, dus ik vond het zonde om er niks meer mee te doen.

Sinds het begin van Pinky Polish zijn er talloze nagellakken online verschenen, maar het is vrij moeilijk om deze oude swatches terug te vinden. Om het voor jullie zo makkelijk mogelijk te maken heb ik het daarom nu over een andere boeg gegooid en heb ik er een overzicht van alle nagellak-swatches van gemaakt die tot nu toe op Pinky Polish zijn verschenen! Zo kunnen jullie in één oogopslag zien welke lakjes ik heb geswatched en zijn alle artikelen makkelijk terug te vinden.

KLIK HIER VOOR DE PAGINA

De lakjes staan op alfabetische volgorde per merk gesorteerd, dus het zou op die manier makkelijk moeten zijn om de lakjes te vinden. Neem vooral even een kijkje! Je kan de pagina bereiken door op deze link te klikken, maar hij is voortaan ook bereikbaar via het menu aan de bovenkant van de pagina onder het kopje ‘Overzicht Nagellak-swatches‘. Veel plezier ermee!

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Toch fijn dat je deze weer geupdate hebt! Handig. Dat zal wel veel werk zijn geweest, haha.

  1. Haha, zeker! Ben er een uur of 4 mee bezig geweest. Ach, nu is het in elk geval weer helemaal up-to-date 🙂

 2. Ziet er netjes en overzichtelijk uit… ^_^

 3. Handig dat je een apparte pagina hebt met je stash, ik sta vaak in de winkel voor een catrice rekje, maar dan twijfel ik zo of dat kleurtje wel mooi staat..
  Op jouw pagina kan ik dan altijd precies zien hoe hij eruit ziet op de nagels, echt top!

 4. Marloes zegt:

  Echt handig dat je dit gemaakt hebt! Het is begrijpelijk dat het onmogelijk is om bij te houden welke lakjes je allemaal hebt, maar een overzicht van alle swatches is zoooo handig!
  Ik vind het soms gewoon leuk om lekker kleurtjes te gaan kijken van nagellak hihi!

 5. Die lijst is echt heel erg makkelijk! 🙂

 6. Handig!
  Veel swatches heb je al gemaakt trouwens 🙂

 7. Handig zo’n overzicht 🙂

 8. Wat een handig artikel!

 9. Je nagels op de foto zien er mooi en cute uit met het roze lakje en glitters! Maar handig dat je zo een overzicht hebt gemaakt zeg!

 10. Jasmijn zegt:

  jeetje wat heb je er veel zeg!

 11. Handig! En wat heb je veel op geswatcht !

 12. Diede zegt:

  Wooow dat moet een werk geweest zijn 😮 respect 😀

 13. Zoo je hebt al aardig wat lakjes laten zien! Heel handig zo!

 14. Heel handig, ga eventjes een kijkje nemen;)

 15. Haha waauw, handig dat het weer up-to-date is ;D

 16. heel handig zo’n overzicht 🙂
  x

 17. Heei!

  In de HEMA in Katwijk zag ik een artikel van jou! Van de mattifier gel. Ik weet niet of jij hier toestemming tot hebt gegeven, maar ik wou het je even laten weten…

  1. Huh?! Daar heb ik absoluut geen toestemming voor gegeven! Bedankt voor de tip, ik ga er zo snel mogelijk achteraan!

   1. Ik dacht al: zou ze hier toestemming voor geven? Want het was gewoon uitgeprint en vandaag opgehangen (datum). Verder heb je kans dat ze laat terug bellen, het is touristenmarkt hier en dan is het super druk!

    1. Ze hebben teruggebeld en ze hadden geen idee waar ik het over had. Waar hing het precies? Nogmaals bedankt voor je tip, anders had ik het echt niet geweten 🙂

     1. bij de make-up en dan de mattefier gel. Ik vond het echt raar. Vergeet je trouwens niet te bellen naar katwijk AAN ZEE haha, volgens mij zit je naar de verkeerde katwijk te kijken. Sorry als het verkeerd was, ik dacht er niet aan haha. Net een uur geleden hing hij er nog….

      1. je hebt de goede, even gekeken. Hij hangt als je binnenkomt vanaf de deur bij de blauwe bock dan zit het rechts van de kwasten. bovenin in het midden haha!

       1. Thanks! Ik ga ze morgen weer even bellen!

 18. Wat handig ! En wat een hoop swatches 🙂

 19. netjes hoor! ziet er overzichtelijk uit zo

 20. Elien zegt:

  heel goed idee (:

 21. Valerie zegt:

  Hee Charlotte, ik zat even bij je lijst te kijken en Chanel Riviera “doet” het niet! Dan verschijnt namelijk Peridot. Gewoon even zodat je het weet, verder is het wel een hele handige lijst hoor 😉

  1. Bedankt, heb het aangepast!

   1. Valerie zegt:

    Jaaa, nu doet ie het weer 😉 mooie lakjes zeg!

 22. Echt superhandig!

 23. Superhandig, zo kan ik makkelijk iets opzoeken! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.