Make-up Reviews

Peripera Wholly Deep Jewel Pot Eye Shadow – Be Edge

Het zal jullie de laatste jaren niet ontgaan zijn: ik ben dol op gouden oogschaduw. Goud is eigenlijk altijd goed! Het flatteert bijna elke oogkleur, past bij elke outfit en is neutraal, maar wel met een beetje extra glans. Ik heb dan ook een flinke verzameling goudtinten, maar ik zoek altijd door. Toen ik bij Tati van Glamlifeguru de prachtige Peripera Wholly Deep Jewel Pot in Be Edge zag was ik meteen verliefd. Die geweldige gouden oogschaduw moest ik hebben! Laat zijn ietwat saaie uitstraling je niet misleiden; dit is echt een stunner.

Peripera is een Koreaans merk dat ik eigenlijk nog niet zo goed kende, maar de laatste tijd wel steeds vaker voorbij zie komen. Het valt onder het concern Clio, dat sowieso goed bekend staat om hun goede make-up. De Wholly Deep Jewel Pots zijn prachtige oogschaduws die me enorm doen denken aan de L’Oréal Infaillable Eye Shadows. Het zijn namelijk meer een soort geperste pigmenten die extreem veel kleur afgeven. Tel daar een flinke dosis glitters bij op en je hebt een (letterlijk) schitterend product.

Peripera Wholly Deep Jewel Pot in Be Edge

De kleur die ik heb, Be Edge is een vrij neutrale goudtint. Niet te oranje en zeker niet te zilver. Perfect, want zo heb ik mijn goudtinten het liefste. Zoals je kunt zien geeft de oogschaduw ontzettend veel kleur af (dit was slechts een klein beetje van wat er op de deksel zat) en zit hij bomvol glitters. Hoe mooi is dit?

Als je de oogschaduw op zichzelf gebruikt vind ik hem op het oog erg tegenvallen. Hij is dan wat flets en moeilijk uit te werken. Sowieso zou ik aanraden om hem met je vingers of een zéér stevige kwast aan te brengen, zodat hij het mooiste uitkomt. Less is more bij deze oogschaduw. Als je te veel aanbrengt gaat het als een soort plakkaat op je oog zitten, niet zo prettig natuurlijk.

Ik ben er echter achtergekomen dat dit echt de perfecte oogschaduw is om over een andere (gouden) oogschaduw heen te deppen. Een soort ‘topcoat’ voor een beetje extra sparkle. Ik heb hier met een paar Inglot oogschaduws mijn vaste look gemaakt en vervolgens een klein beetje van Be Edge met mijn vinger er overheen gedept. WOW! Dit is echt prachtig. Het is bijna niet op camera te laten zien, maar jullie moeten me echt geloven als ik zeg dat dit de pan uit schittert.

Qua houdbaarheid is hij ontzettend goed! Op het oog blijft hij met gemak een hele dag perfect zitten en ook de glitters gaan niet aan de wandel (hoera!). Ik heb hem rondom de feestdagen meerdere keren gedragen en telkens hield hij het perfect uit.

Hij is zelfs voor mij wat te glitterig voor elke dag (jaja, ik ken mijn glitter-grenzen), maar voor speciale gelegenheden is dit één van mijn vaste producten geworden. Als laagje over een andere oogschaduw is hij perfect om je look nog net even wat feestelijker te maken. Love it!

Peripera Wholly Deep Jewel Pot Eye Shadow Be Edge – ±€10,00
eBay

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

9 Comments

 • Reply
  femketje
  12 februari 2017 at 09:54

  oehh ik hou juist wel van die extra glitterigheid 😀

 • Reply
  chucky1012
  12 februari 2017 at 09:58

  Nou ik hou zoveel van!
  Het staat je mooi 😉

 • Reply
  Varenka W
  12 februari 2017 at 10:34

  Wat super leuk om te lezen, i hou ook echt van goud tinten in mijn make up.
  Ik ken dit merk niet maar van L’oreal was ik ook altijd helemaal weg…..ik tover die potjes nog steeds tevoorschijn zo nu en dan.
  Prachtige foto’s ook!

 • Reply
  Manon
  12 februari 2017 at 14:18

  Wat een gave kleur is dit.

 • Reply
  Tania
  12 februari 2017 at 16:05

  Wat een mooie kleur. Het merk kende ik totaal niet

 • Reply
  Miranda
  13 februari 2017 at 08:46

  Wauw wat is ‘ie mooi! Love it! <3

 • Reply
  Irina
  13 februari 2017 at 09:25

  1 woord: WAUW!

 • Reply
  Britt
  13 februari 2017 at 16:28

  Oh wauw, glitter en je hebt me al, supermooi resultaat!

 • Reply
  hillybillybeauty
  20 februari 2017 at 21:42

  Wat een prachtige kleur!! Wow!! Zeker ook bij je haarkleur de perfecte match!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.