Persoonlijk

Persoonlijke Update: Ch-ch-changes!

10950567_1531201143810697_762871272_n

Net voor het publiceren van dit artikel heb ik mijn masterscriptie ingeleverd! Een kleine overwinning voor mijzelf (al voelde de bachelorscriptie als een grotere opgave) en vooral het einde van een tijdperk. Want na heel wat jaren in de collegebanken te hebben doorgebracht, zit het er voor mij nu eindelijk op. Nog even wachten op de beoordeling van mijn onderzoek, maar met een beetje geluk mag ik mezelf over een paar maanden Master of Science noemen. Als je me dat drie jaar geleden had verteld had ik je direct voor gek verklaard, maar het gaat er nu eindelijk toch van komen. #proudmoment

Nu de tijd van studeren en het indelen van mijn eigen tijd erop zit, ga ik direct beginnen aan een nieuwe uitdaging. Ik ga namelijk aan het werk! Nog niet helemaal fulltime en ook nog niet helemaal ‘volwaardig’ (tja, leuke startersfuncties zijn in mijn werkveld nou eenmaal schaars), maar wel bij een heel tof bedrijf en ik heb er vooral heel veel zin in. De laatste weken heb ik mij naast m’n scriptie dan ook beziggehouden met planningen, voorbereidingen en het uitbreiden van m’n garderobe. Want hoewel ik de laatste jaren me prima in jeans en sneakers kon vertonen, is het nu tijd voor rokjes, jasjes en pumps. Yep, it’s serious business.

Wat gaat dit betekenen voor Pinky Polish? Niet heel veel! Althans, dat hoop ik. Het merendeel van mijn tijd zal uiteraard opgaan aan mijn nieuwe functie, maar zoals het er naar uitziet gaat het me lukken om vrijwel elke dag nieuwe artikelen te plaatsen. De hoeveelheid video’s zal misschien iets minder zijn, al zal ook daar wel een mouw aan te passen zijn. Wellicht dat ik de eerste periode nog wat aan het zoeken ben naar de juiste balans, maar ik verwacht dat ik snel een nieuw ritme gevonden heb. En wellicht dat mijn ‘nieuwe’ leven nog wat interessante content op gaat leveren. Wat dachten jullie van Office Outfit of the Day, beautytips voor in de trein of beauty Do’s en Don’ts op kantoor? Mogelijkheden genoeg, haha!

Bij deze zijn jullie in elk geval weer up-to-date en ik dank jullie vast voor jullie begrip! Oh, en vanaf morgen zullen er weer gewone beauty-gerelateerde artikelen op Pinky Polish verschijnen. Ik ga nu eerst even mijn ‘overwinning’ vieren en uhm… slapen!

34 Comments

 • Reply
  Debby
  30 januari 2015 at 18:30

  Wat leuk gefeliciteerd! Mij lijkt outfit of the day en make up voor kantoor enzo erg leuk!! Ik kijk ernaar uit 🙂 succes met je nieuwe baan!

 • Reply
  Tamara
  30 januari 2015 at 18:41

  Gefeliciteerd! Je mag er trots op zijn!! Geniet van je prestatie en rust even lekker uit.

 • Reply
  Daphne | De Beautykoffer
  30 januari 2015 at 18:44

  Gefeliciteerd en veel plezier en succes in je nieuwe baan!
  X

 • Reply
  Teddy
  30 januari 2015 at 18:50

  Wat fijn dat je nu helemaal klaar bent! 😉

 • Reply
  Joyce
  30 januari 2015 at 18:50

  Hartstikke goed, joh! Ik kan me nog goed herinneren dat ik het ook als een overwinning voelde toen mijn scriptie af was… Hopelijk heb je nog de mogelijkheid om wat vakantie in te plannen. Dat heb je vast en zeker verdiend 🙂

 • Reply
  stella
  30 januari 2015 at 18:52

  Meid, geniet van van je vrije tijd!!!! je hebt zoo hard gewerkt de laatste maanden en jaren.
  Oh en gefeliciteerd met je nieuwe baan. Top!

 • Reply
  Karlijn
  30 januari 2015 at 19:02

  Gaaf zeg! Mag je trots op zijn! Wat voor een baan krijg je precies, wat zijn je taken? Ik ben namelijk erg benieuwd!

 • Reply
  Lys
  30 januari 2015 at 19:24

  Gefeliciteerd met het (bijna) afstuderen! Kan het geloven dat je nu op een spannend moment in je leven zit. Heel veel succes bij de nieuwe job!

 • Reply
  Beautyjuf
  30 januari 2015 at 19:33

  Gefeliciteerd! Wat tof dat je een baan hebt! Het ‘grote mensen’ leven kan beginnen 😉 In het begin zal het waarschijnlijk even zoeken zijn naar een juiste balans (werk-blog), maar ik weet zeker dat dat goed gaat komen bij jou.

 • Reply
  Anouk
  30 januari 2015 at 19:34

  Wat gaaf dat je een baan hebt kunnen vinden! Geniet ervan dat je in ieder geval kan beginnen. Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat ervaren

 • Reply
  Madeleine
  30 januari 2015 at 20:12

  Wat leuk! 🙂 Gefeliciteerd. Blijf je nog wel bij TBS werken? Iig succes!

 • Reply
  Amanda
  30 januari 2015 at 20:13

  Gefeliciteerd met je baan! Ik hoop er ook snel 1 te vinden 🙂

 • Reply
  Andrea
  30 januari 2015 at 20:18

  Gefeliciteerd en veel succes!

 • Reply
  Annette - Ann Ages Gracefully
  30 januari 2015 at 20:20

  Gefeliciteerd en welkom to the work force!

 • Reply
  Danielle
  30 januari 2015 at 20:25

  Gefeliciteerd!! Geniet er van! En ik denk dat iedereen wel begrijpt dat je functie heel even een klein beetje prioriteit heeft! Veel succes

 • Reply
  Laura
  30 januari 2015 at 20:34

  Wauw leuk zeg! Fijn dat je meteen aan de slag kan 🙂 Ik heb zelf 9 maanden naar werk moeten zoeken na mijn afstuderen.

 • Reply
  Emma
  30 januari 2015 at 21:04

  Ah gefeliciteerd meid! Veel plezier met je nieuwe job<3
  X Emma

 • Reply
  Fabienne
  30 januari 2015 at 21:43

  Gefeliciteerd met het inleveren van je master scriptie, nu nog hopen op een goede beoordeling! Maar je kunt het studentenleven achter je laten. Alvast veel succes en plezier op je nieuwe baan!

 • Reply
  Deisy
  30 januari 2015 at 21:44

  Van harte gefeliciteerd: valt dan echt een last van je schouder af hihi. Ik ben benieuwd hoe je invulling gaat geven als je gaat werken, maar ik weet zeker dat dit helemaal goed gaat komen. En zoals jij zegt: zorg alleen volgens mij bij jou voor meer inspiratie 🙂

 • Reply
  Suzanne
  30 januari 2015 at 21:57

  Gefeliciteerd Charlotte! Veel plezier en succes met je nieuwe baan!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  30 januari 2015 at 22:17

  Wat een heerlijk gevoel om nu klaar te zijn! Je mag trots op jezelf zijn :). Super dat je al een baan hebt gevonden, want ja, dat is best moeilijk in deze tijd. Heel veel succes!

 • Reply
  Femke
  30 januari 2015 at 22:18

  Gefeliciteerd, succes en vooral veel plezier !

 • Reply
  femketje
  30 januari 2015 at 22:23

  Congrats 😀

 • Reply
  lisanne
  30 januari 2015 at 23:45

  Topper!
  heel veel succes alvast bij je nieuwe baan!
  we zullen zien hoe het gaat met je blog maar dat komt vast goed,lekker op een tempo die voor jou goed voelt!
  Iedereen zal dat vast wel begrijpen!
  Xx

 • Reply
  Karen
  31 januari 2015 at 09:53

  Gefeliciteerd Charlotte! Dat is vast een opluchting. Spannen joh zo’n eerste echte baan. Ik kan me dat gevoel nog goed herinneren.

 • Reply
  Margot
  31 januari 2015 at 10:32

  Wat leuk, gefeliciteerd! En heel veel succes en plezier met je nieuwe baan!

 • Reply
  Amelie
  31 januari 2015 at 12:32

  Gefeliciteerd! Fijn dat dat erop zit! Veel succes met de nieuwe baan!

 • Reply
  Caro
  31 januari 2015 at 13:52

  Wat goed dat je nu klaar bent met studeren! En heel erg veel succes met je nieuwe baan! Je kant ‘t! 🙂

 • Reply
  Lily
  31 januari 2015 at 15:00

  Van harte gefeliciteerd! 😀 Heel veel succes met je baan!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  31 januari 2015 at 18:09

  Gefeliciteerd! Wat fijn dat het erop zit!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  31 januari 2015 at 22:48

  Geniet in ieder geval van het werkleven. En iedereen zal dat wel verstaan dat je niet altijd even veel tijd hebt zeker?

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  1 februari 2015 at 12:03

  Wauw, knap! Proficiat!

 • Reply
  Cindy
  5 februari 2015 at 14:50

  Nou je het zegt, een office proof stukje op een beautyblog is eigenlijk wel wat ik net miste. Heb toch wel het gevoel dat de meeste beutybloggers vrij ver afstaan van het kantoorleven.

 • Reply
  Josanne
  19 oktober 2015 at 21:59

  Gaaf!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.