Nagellak

piCture pOlish – Sparkle

Nee, er is niks mis met mijn toetsenbord, maar er is een nieuw nagellakmerk in Nederland verkrijgbaar! Sinds kort wordt het merk piCture pOlish verkocht bij de Nederlandse webshop Pretty Polish. Dit merk heeft een aantal hele interessante lakjes in het assortiment zitten en jullie weten wel hoe dol ik ben op bijzondere finishes. Een hele speciale lak is Sparkle, een zilvergrijze nagellak met prachtig gekleurde glitters. Een perfecte lak voor de winter!

Sparkle komt uit de Mesh-serie van piCture pOlish, een serie die uit allerlei hele bijzondere lakken bestaat. Hij is inderdaad erg apart! Sparkle is een soort frosty zilvergrijs lakje met mooie zilveren, rode en blauwe glitters bestaat. Wat apart! Zo’n finish heb ik nog nooit gezien. Het is niet een lak die ik elke dag zou dragen, maar ik vind ‘m bijzonder geschikt voor de aankomende feestdagen. De basiskleur van de lak doet me wat denken aan sneeuw en de glitters zijn natuurlijk altijd goed.

Ik had verwacht dat Sparkle wat moeilijk zou lakken, maar dat viel reuze mee! Normaal zijn de vegen van het kwastje nog goed zichtbaar bij lakjes met zo’n finish, maar daar was hier geen sprake van. Ook was hij na twee laagjes keurig dekkend. Een prima lakje dus!

piCture pOlish Sparkle kost €11,00 en is verkrijgbaar bij Pretty Polish.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. wayw apart lakje daar hou ik van

 2. Oh nee, wat een prettierd! Die moet ik hebben in mijn leven, we zijn voor elkaar bestemd, die lak en ik! Haha!
  Prachtig met die glitter <3

 3. Wauw, ziet er mooi uit!

 4. I love glitter! <3 Deze is echt heel leuk en mooi!

 5. Wat een enorm gaaf lakje, zeg! Me likey! <3

 6. Speciaal kleurtje zeg, heel leuk met die glittertjes.

 7. Ahhhh pretty!! Ik moet echt nog meer glitterlakjes in mijn nagellakcollectie hebben…

 8. Wat een mooi lakje weer!

 9. Wat een apart lakje zeg! Wel perfect voor de feestdagen ja 🙂

 10. Mooi kleurtje, en heerlijke glitters!! 🙂

 11. super pretty lakje 😀
  ik ken het merk zelf nog niet!

 12. Oeeeh pretty <3!

 13. Prachtige kleur 🙂 x

 14. oh wauw wat een prachtig bijzondere lakje!

 15. Ik vind de subtiele glittertjes heel mooi. Wel duur voor een nagellak.
  Liefs, Renate

 16. Mooi lakje zeg!! Leuk met die kleine glitters erop! 🙂

 17. oee ik vind hem mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.