Persoonlijk

Pinky Polish bestaat 5 jaar!

Hieperdepiep, hoera! Vandaag bestaat Pinky Polish exact 5 jaar. Toen ik ooit hiermee begon had ik werkelijk geen idee wat het me allemaal zou brengen, maar ik ben vooral ontzettend dankbaar voor al het leuks. Natuurlijk kan ik toffe dingen doen dankzij mijn blog en heb ik leuke blogcollega’s, wat allemaal hartstikke leuk is. Maar nog leuker zijn al jullie reacties, die zorgen ervoor dat ik dit keer op keer weer met plezier doe. Dus bij deze, bedankt!

Ik moet eerlijke bekennen dat ik niet echt doorhad dat vandaag dé dag was en ik het de afgelopen jaren regelmatig ben vergeten. Toevallig kwam ik er vanochtend achter toen ik me bedacht dat het wel bijna zover zou zijn! Ik heb dan ook niks bijzonders voorbereid of een feestelijke video opgenomen, dus ik heb wat foto’s van de afgelopen jaren in een collage gestopt. Wat dachten jullie van de foto linksboven, de allereerste foto die ik van mezelf online plaatste? Veel kan veranderen in een paar jaar tijd. En verder gewoon leuke momenten met leuke mensen. Ik had eigenlijk jullie om wat foto’s van jezelf moeten vragen, dat was misschien nog wat toepasselijker geweest. Enfin, bedankt voor jullie support! Er komt zo nog een review aan, dus kom straks nog eventjes terug om die te lezen. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk...

44 reacties

 1. Sharona zegt:

  Gefeliciteerd Charlotte! Ik volg je blog toch al zo’n 2,5 jaar denk ik en met veel plezier. Ik heb al vele van je aanraders geprobeerd zoals de Real Techniques kwasten, de Clarins toner en vele vele nagellakjes. Ga zo door!

 2. Hoera van harte gefeliciteerd met dit blog en ik hoop nog dat je hiermee lang zult door blijven gaan 😉

 3. Wow, 5 jaar al… Gefeliciteerd! 🙂

 4. WOW 5 jaar!!!! super! gefeliciteerd xxxx

 5. Van harte!!! 🙂

 6. 5 jaar alweer, de tijd gaat zo snel! Van harte! xx

 7. Sabine zegt:

  Wauw Charlotte, ik bewonder al je inzet en doorzettingsvermogen om je eigen droom waar te maken echt. Gefeliciteerd meid!

 8. Gefeliciteerd!

 9. Congratz meid! 😀

 10. Vijf jaar alweer! Gefeliciteerd met deze mijlpaal 🙂

 11. Wauw, 5 jaar al weer! Gefeliciteerd <3

 12. Gefeliciteerd!!! Op naar de volgende 5 jaar natuurlijk.

 13. wow 5 jaar!
  dat begint al aardig te tellen!
  gefeliciteerd

  liefs
  Karlien

 14. Femke zegt:

  Gefeliciteerd ^^

 15. Gefeliciteerd meid!!! 🙂

 16. Jeetje wat een tijd alweer zeg, gefeliciteerd <3

 17. Olivia zegt:

  Gefeliciteerd, nog vele jaren!!

 18. Yaayy wat leuk, gefeliciteerd meid! En nog heel veel blogjaartjes toegewenst<3
  X Emma

 19. Wauw, zo lang al! Gefeliciteerd, en nog vele jaren. <3

 20. Gefeliciteerd Charlotte, en nog vele jaren! 😉

 21. Hieper de piep, hoeraaa!! Gefeliciteerd!!

 22. Hieperdepiep hoera! Op naar de volgende 5 jaar!

 23. Gefeliciteerd! Ik volg je al een lange tijd en vooral je artikelen over nagellak vind ik echt het einde, die swatches! ♥

 24. Proficiat! 5 jaar, dat is al heel wat! doe dat nog maar een aantal keer over! 😉

 25. Wauw wat lang! Proficiat, ik volg je blog nu ook al enkele jaren. Wat fijn dat je toch zoveel hebt bereikt in die vijf jaar. Nog veel leuke jaren toegewenst!

 26. Wat leuk, gefeliciteerd! En wat heb je een boel bereikt in de afgelopen 5 jaar 🙂

 27. Wat leuk meid! Van harte!

 28. Congrats! Je blog is echt top!

 29. Charlotte ! Gefeliciteerd …Groet Edwin.

 30. congrats 😀 mijn blog bestond vorige maand ook alweer 4 jaar :3

 31. Ah wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan!

 32. Gefeliciteerd!!

 33. Dilshani zegt:

  Gefeliciteerd charlotte

 34. Gefeliciteerd!! Ik volg je nog niet zo heel lang, maar ik kom steeds regelmatiger op je site terecht, haha. Ga zo door!

 35. Gefeliciteerd!

 36. Bianca zegt:

  HAPPY BIRTHDAY TO PINKY POLISH

 37. Wendy (B) zegt:

  Proficiat!

 38. Woohoo! Gefeliciteerd!!

 39. Wauw, gefeliciteerd!! x

 40. Gefeliciteerd en op naar nog 5 (en natuurlijk nog veel meer) mooie jaren.

 41. Gefeliciteerd!

 42. 5 jaar alweer, wauw! Gefeliciteerd!

 43. Wauw, gefeliciteerd! Je bent echt veel veranderd!

 44. Ach wat leuk!! Gefeliciteerd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.