Overig

Pinky Polish vanaf nu ook op Facebook!

Jaja, het is zover! Het heeft even geduurd, maar Pinky Polish heeft vanaf vandaag een eigen Facebook-pagina! Hij is nu nog wat kaaltjes, maar via deze pagina zal ik jullie helemaal op de hoogte gaan houden van alles wat er rondom Pinky Polish gebeurt. Door de Pinky Polish Facebook-pagina te ‘Liken’ blijf je helemaal up-to-date!

Natuurlijk vind je er alle updates die ook op de site verschijnen, maar zal ik jullie ook regelmatig een kijkje achter de schermen geven. Bovendien is het de perfecte plek om mij te laten weten wat jullie graag op Pinky Polish zouden willen zien en alle andere feedback en berichtjes die jullie aan mij kwijt willen.

Naast de nieuwe Facebook-pagina zijn er nog veel meer andere manieren om mij te volgen. Zo zit ik vrij veel op Twitter, waar ik vooral veel kleine nieuwtjes deel en natuurlijk ook veel persoonlijke dingetjes post. Als je je abonneert op mijn YouTube-kanaal zie je de nieuwe filmpjes vaak als eerste en natuurlijk mag je ook Bloglovin’ niet missen. Bloglovin’ is dé ideale manier om je favoriete blogs te volgen, aangezien je ze allemaal op één plek hebt. Zo hoef je nog maar één enkele site te checken om te kijken of je favoriete blogs een nieuw artikel hebben geplaatst. Ik kan in elk geval niet meer zonder!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. leuk, ik ga liken hoor 😉

  2. leuk ik heb meteen geliked 😀

  3. Leuk zeg.. ga gelijk eens kijken!

  4. jeej heb de pagina geliked

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.