Video's

Pinky’s Prullenbak #13

We duiken weer mijn prullenbak in! Of beter gezegd: ik laat jullie de producten zien die ik afgelopen tijd heb opgemaakt en vertel wat ik ervan vind. Zijn ze de moeite waard? Je hoort het van me in deze video!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jippie, deze rubriek is nog te zien op jouw vernieuwde blog! 🙂 Wat heb je toch weer veel (van The Body Shop) opgemaakt. Jammer dat het serum van Oil of Olaz niet helemaal je ding is. Hopelijk de andere variant wel. Je draagt trouwens een ontzettende leuke ketting!

  2. Mooie lipstick heb je op! Welke is het?
    Groetje

  3. mooie producten, op jou aanrader heb ik de toner, dag en nacht crème gekocht van the bodyshop. Helaas na twee weken gebruik zat mijn gehele gezicht onder de rode en droge schrale plekken. Ik ben bang dat het door deze producten komt, want gebruik niks anders verder nieuw. Vind het echt zo jammer, maar helaas ben ik bang dat de Aloë Vera niet voor mij geschikt is. Liefs Soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.