Reviews Video's

Video: Pinky’s Prullenbak #17 – Opgemaakt!

Joepie, het is tijd voor de eerste Pinky’s Prullenbak video van dit jaar! Kijk mee om te zien welke producten ik afgelopen maanden heb opgemaakt. Ik waarschuw jullie: het is véél. Bekijk de video om erachter te komen welke producten van The Body Shop, Rituals, Maybelline en meer ik de moeite waard vond om nog eens te kopen!

Genoemde producten (+ bijbehorende reviews!)

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. VWillemse zegt:

  Echt veel producten zijn er op gegaan.
  Zitten fijne items tussen.
  Leuke setting trouwens 🙂

 2. woah wat veel fijne producten heb je opgemaakt zeg 😀

 3. Lekker veel opgemaakt, wauw! Leuk ook dat er enkele Rituals producten tussen zitten… Ik werk daar dus bij mij gaan er ook altijd een heleboel Rituals producten op! 😉 Ik maak echt iedere maand super veel producten op, wel een stuk of 30! :p

 4. Wow je hebt veel producten opgemaakt

 5. You look very cute 🙂 I really enjoyed your blog:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.