Persoonlijk

Random foto’s van de afgelopen maanden

Net als veel andere smartphone-bezitters zit ik 24/7 aan m’n iPhone vastgekleefd. Als ik wat leuks tegenkom maak ik er meestal even een foto van die ik dan op Twitter of Instagram zet! De afgelopen maanden was ik al tijden van plan om deze foto’s (en anderen die ik nog niet heb getwitterd!) eens even op een rijtje te zetten, maar het kwam er telkens niet van. Tja, zo gaan dat soort dingen… Maar dat geeft natuurlijk niet, want voor vandaag heb ik de leukste foto’s van de afgelopen maanden gewoon even op een rijtje gezet, nog net voor het einde van het jaar!

Mijn tafel nadat ik bezig was geweest voor mijn site en studie, vlak voordat ik een paar dagen wegging. Wat een ravage! Zo ziet het er normaal niet uit (ben een neatfreak), maar als ik even flink heb doorgewerkt wel, haha!

Londen! Oxford Circus om precies te zijn! Wat ben ik toch dol op die stad. Amsterdam is best leuk hoor, maar Londen spant wat mij betreft de kroon!

In Londen is de bijzondere winkel Fortnum & Mason een vast stop, en deze keer besloten we om tijd te nemen voor een uitgebreide High Tea. Ze claimen de beste High Tea van Londen te serveren en ik vind dat ze aardig goed in de buurt zijn gekomen! Natuurlijk wel wat prijzig, maar het was fijn om daar eventjes rustig te kunnen zitten en bovendien was er ook keuze uit een vegetarische tea!

De Britten weten wel hoe ze met kerstmis moeten uitpakken en de winkels waren dan ook helemaal in kerstsfeer!

Toen ik weer terug was in Nederland kwam ik op de kerstafdeling van De Bijenkorf dit geweldige rendier tegen! Ik ben dol op hertjes/rendieren/elanden en dit borstbeeldje past perfect bij mijn huis, dus die moest natuurlijk mee.

Ik ben dol op lekker en gezond eten, maar ik heb nauwelijks tijd om af en toe uitgebreid te koken. Deze salade had ik echt supersnel bij elkaar, maar was toch gezond en vooral erg lekker! Het enige dat ik gebruikte waren een zakje sla, 1/3 pot feta, klein blikje kikkererwten, wat cherrytomaten en croutons. Dressing naar keuze, ik gebruikte een lekkere vinaigrette. Yum!

Ik twitter ook heel regelmatig foto’s van mijn nagels, vaak ook combinaties die ik niet eens online laat zien! Bovenstaande combinatie konden jullie natuurlijk al in dit artikel voorbij zien komen.

Deze hebben jullie dan weer niet gezien! Hier draag ik OPI Rainbow Connection over een zwarte nagellak.

Dank u Sinterklaasje! Ik vind het altijd zo moeilijk om een Sinterklaas-cadeau te verzinnen, maar bij Centre Neuf in Amsterdam kwam ik deze armband van Marc by Marc Jacobs tegen (één van mijn favoriete designers, ben dol op de Mouse Flats!). En gelukkig heb ik ‘m van Sinterklaas (a.k.a. mijn ouders, hihi) gekregen!

De laatste tijd ben ik helemaal dol op sushi! Ik eet het graag bij Genroku in Amsterdam (vlakbij de Dam, een aanrader!), maar ik heb het vorige week voor het eerst zelfgemaakt. Natuurlijk helemaal vegetarisch, dus deed ik komkommer, avocado en gegrilde kastagnechampignons als vulling. Was echt superlekker en best goed gelukt, al zeg ik het zelf! Dit waren trouwens de leftovers, die at ik als lunch op mijn werk.

Hopelijk vinden jullie dit een leuk idee met die foto’s zo. Ik was het al tijden van plan, dus laat maar weten wat jullie er van vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Londen! Ik heb opeens (nog meer) zin om naar Londen te gaan, haha. Leuke foto’s 😀

 2. Wat leuk om te zien. ik vind vooral OPI Rainbow Connection over een zwarte nagellak er heel erg leuk uit zien!

 3. Karen zegt:

  Ik vind het altijd leuk om zulke dingen te zien, je hebt echt prachtige nagels (:

 4. Leuke fotos! En London <3. Hopelijk ga ik er dit jaar in de zomer ernaartoe, het ziet er zo mooi uit!

 5. Leuke foto’s. Deze categorie mag zeker terug komen wat mij betreft

 6. Wat leuk om te zien! niet te veel foto’s maar ook niet te weinig. En nu wil ik Rainbow Connection HEBBEN! 😉

 7. Erg leuke foto’s!!

 8. De cake pops zien er echt uit om je vingers bij af te likken! Leuk om dit te zien Charlotte!

 9. Leuke foto’s ! Vooral die eerste is mooi !

 10. Hele leuke foto’s!
  Die salade ziet er echt yummy uit. Binnenkort zelf ook maar eens proberen te maken ;)!

  Liefs,
  Mia

 11. Heb je de sushi met een recept gemaakt? Ik heb laatst vegatarische sushi gegeten en vond het heerlijk, maar kan geen duidelijk recept voor de avocado vinden!

  1. Nee, ik heb gewoon zo’n pakketje gebruikt van de supermarkt (te koop bij grotere AH’s) waar alle benodigdheden al in zaten (nori vellen, rijstazijn, wasabi, rolmatje e.d.). Vulling kan je zelf bedenken, je kan er instoppen wat je lekker vindt 😀

 12. Leuk om te zien! Mag wel vaker komen hihi ;d

 13. Benteliv zegt:

  Superleuk artikel!

  Zeg, ik heb een nagellak combinatie-tip voor je (;
  Catrice Goldfinger met daaroverheen 1 of 2 laagjes (wat je zelf het mooist vindt) essence holografische glitter. (ik weet die naam niet meer precies)
  Is echt een super combi! Echt heel apart, ik kan het niet echt uitleggen, je moet het eigenlyk gewoon proberen (;
  Leuk voor kerst iig!

  1. Bedankt voor de tip! Ik ben toevallig net m’n nagels aan het lakken met zilver om daar overheen Hello Holo te doen (zo heet hij, haha!), maar ik zal het goud zo ook ff proberen!

 14. Benteliv zegt:

  Oeps, *nieuwjaar bedoel ik haha ;P

 15. Leuk artikel, moet je vaker doen!

 16. Ulrike zegt:

  Je staat echt geweldig op die eerste foto! Mooi!

 17. Nicole zegt:

  Leuk om te zien! Ook mooi bewerkt die eerste twee foto’s!

 18. Leuke foto’s! Ziet er leuk en gezellig uit allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.