Persoonlijk

Random foto’s van de afgelopen weken #3

Het is weer eventjes geleden, maar het leek me leuk om weer eens een artikel met de foto’s te maken van de afgelopen weken. Zo krijgen jullie een beetje een idee van wat ik doe en bovendien een kijkje achter de schermen! Afgelopen weken waren op zich niet zo heel spannend, maar toch leuk genoeg voor een aantal foto’s. Ze zijn allemaal gemaakt met m’n iPhone, meestal met Instagram of Hipstamatic!

Ik krijg zo vaak de vraag of ik weer eens m’n nagellakstash wil laten zien! Dat wil ik best een keertje doen, maar ik denk dat ik dat pas doe als ik een tweede Helmer-kastje heb. Dit zijn drie lades uit m’n eerste kastje (die inmiddels volledig uit z’n voegen barst, hij zit zo vol!) en ik denk dat ik door het hele huis nog genoeg lakjes heb slingeren om nog 2 lades te vullen. Yep, het zijn er vrij veel!

Tja, wat moet ik hier nog van zeggen? Pretty!

Naast veel verzoekjes om een update van mijn nagellak- en make-up stash krijg ik ook talloze vragen naar mijn sieraden/oorbellen-stash. Dit is vast een kleine preview van mijn oorbellenrekje (en dit was nog voordat ik mijn Forever 21-bestelling binnenkreeg), maar daaronder in het kastje zit nog veel meer. Tja, ik houd nou eenmaal van sieraden!

Nog een toevoeging voor mijn stash! Mijn moeder en zus waren weer eens naar Londen geweest (ik ging deze keer niet mee i.v.m. studie), en namen als troost voor mij deze armband van Marc by Marc Jacobs mee!

De shop van oud-huisgenootje Miss Lipgloss had eindelijk One Love Organics binnen, dus ik bestelde meteen een mini-setje om alle producten uit te proberen. Daarnaast bestelde ik de Balm Balm Tea Tree Face Balm en (uiteraard!) een flakie van Golden Rose. Ik moet alles nog uitgebreid testen (al zijn de eerste indrukken goed!), maar reviews volgen vast en zeker.

Mijn vaste ontbijt, een groene smoothie! Ziet er misschien niet al te appetijtelijk uit, maar ze zijn zo ontzettend lekker! Mijn favoriete combinatie is één banaan, een scheutje verse vruchtensap (anders blendt hij niet goed), 3 kopjes spinazie, een half kopje ananas en een half kopje mango. En als ik zin heb om nog extra gezond te doen gooi ik er ook nog twee eetlepels chiazaad doorheen. Succes verzekerd!

Anderhalve week geleden had ik een tentamen voor het vak Wetenschapsfilosofie. Het vak is net zo verschrikkelijk als de naam doet vermoeden en wat had ik een stress! Ik had keihard zitten leren (zie boven de chaos op mijn tafel), maar na het tentamen was ik op het ergste voorbereid, aangezien ik had verwacht dat het een onvoldoende zou zijn. Afgelopen week kreeg ik mijn cijfer terug, ik had ‘m gewoon gehaald! Met een 6,7 nog wel! Jeeeeej!

Ik ben al even geleden gestopt met Weight Watchers, maar dat betekent niet dat ik niet door ben gegaan met gezond eten en sporten! Dit was mijn hartslagmeter na een zware cardio-workout van 45 minuten (Turbo Jam Cardio Party): 528 kcal verbrand! Daarnaast doe ik de laatste tijd weer veel pilates en ik begin al heel veel verschil te merken (het beetje cellulitis is *poef* verdwenen!).

Een voorbeeld van wat ik zoal eet! Dit waren bruine pistoletjes met sla, avocado, tomaat en basilicum met daaroverheen een dressing van limoen, basilicum en knoflook. Zo ontzettend lekker! Ik probeer op dit moment zoveel ‘echt’ eten als mogelijk te eten. Dus geen kunstmatige smaakstoffen, E-nummers en andere troep, maar gewoon eten dat ook echt wat voor je lichaam doet. Daarnaast eet ik nagenoeg geen chips meer (mijn grote valkuil) en ook zuivel eet ik nauwelijks meer. Voelt goed!

En nu ga ik Pasen vieren! Nou ja, gewoon een gezellige dag ervan maken en morgen werken (jep, in het centrum van Amsterdam zijn vandaag en morgen de meeste winkels gewoon open). Allemaal leuk dus! Hebben jullie nog spannende plannen?

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Esmiralda zegt:

  Ben ook dol op sieraden. Maar mijn vriend is goudsmid dus ik krijg ook wel met regelmaat (custom) dingen. Altijd leuk om sieraden te krijgen! 😀
  Leuke foto’s weer. Ben benieuwd naar die grote hoeveelheid lakjes!
  en de one love organics, ben er over aan het twijfelen.
  Dat broodje en die smoothie zien er lekker uit! 😀

 2. Leuke foto`s zeg! Wat heb je een mooie siearden en wat lief dat ze dat voor je meenamen!
  Liefs

 3. Leuk om o fotos te zien!
  Leuk dat ze die armband voor je hebben meegenomen ik vind hem er erg leuk uitzien!

 4. Leuke foto’s !

 5. leuk om te zien al die foto’s =)

 6. Leuke foto’! Die armband is heel erg mooi.

 7. Haha ohh wetenschapsfilosofie blijft een drama he! Gelukkig had ik hem voor mijn studie ook in 1 keer gehaald maar waar dat vak voor nodig is zal ik nooit weten.. Maar leuke foto’s! Ben benieuwd naar je One Love Organics ervaring 🙂

 8. Lydia zegt:

  Leuke foto’s, Charlotte! Relaxed dat je je tentamen in 1x gehaald hebt 🙂 Ben trouwens erg benieuwd geworden naar je pilates workout, misschien een ideetje om daar wat tips over rond te strooien met het oog op het bikiniseizoen? xx

 9. Leuke foto’s!
  xx

 10. Leuk om te zien! Ik eet ook super gezond, heel veel verse dingen, geen chips meer.
  Oke, nam nog wel een paaseitje gister, maar dat was het dan. Voor de rest gewoon appeltjes, aardbeitjes, kiwi’s! <3

 11. Joanne zegt:

  Mmm dat eten ziet er lekker uit! En aaaarghh, wetenschapsfilosofie, wat goed dat je daar van af bent!
  Ik heb het ook moeten doen. Meest verschrikkelijke vak. Ever. Wij hadden er een mondeling over. -.-
  Gelukkig ook in 1x gehaald.

  1. Heb helaas nog een eindtoets en een andere toets te gaan, dus ik moet nog even! Gelukkig ben ik goed op weg 😉

 12. Die foto van je nagellakstash ziet er erg leuk uit haha, leuke foto’s.

 13. Leuk om te zien! Ik ben ook wel heel benieuwd naar je sieradenstash, moet ik zeggen. En wat goed van je dat je alleen nog ‘echt’ eten wil! Ik ben tegenwoordig ook bezig met bewust eten en het voelt zóveel fijner, ik ben echt fitter dan normaal.

 14. Hmm lekker zo gezond! Wat grappig dat Cynthia je oud huisgenootje is :o.
  Filosofie vond ik ook echt verschrikkelijk haha, maar ja, dat waren wel de stichters van onze huidige wetenschap, toch wel grappig.

 15. Altijd super leuk om te zien. Die salade ziet er heerlijk uit!

 16. Ik vind je zo’n mooi meisje!
  En die armband van Marc Jacobs is fantastisch.

  Liefs,
  Evelyne Colourblogs

 17. Wauw je hebt veel juwelen zeg! Ze zien er echt mooi uit :).

 18. Mooie foto’s! Ben een klein beetje jaloers op je sieraden- en nagellakcollectie 😉

 19. Wat een leuke armband!
  xoxo

 20. Mooie armband die van Marc Jacobs, wat voor materiaal is het?
  En ja ik ben ook dol op sieraden dus ik ben benieuwd naar je stash. Heb toevallig vandaag een nieuw rekje voor mijn oorbellen besteld want mijn andere rekje was vol… 70 paar oorbellen 🙂

  1. Het roze is een soort rubber!

 21. Heel erg leuk om te zien!

 22. Leuke foto’s 😀 en wat ontzettend veel nagellak heb je ;).

 23. martina zegt:

  vraagje over de smoothie !
  wat voor spinazie gebruik je dan ?
  kan me het niet goed voorstellen 😉

  1. Gewoon bladspinazie 🙂

   1. martina zegt:

    oke, ga ik eens proberen ! dankjewel

 24. Therese zegt:

  Zou je misschien een keer iets willen schrijven over die pilates oefeningen?

  1. Zal ik een keer doen 🙂

 25. Altijd leuk om een kijkje in jouw leven te nemen (:

 26. Groene smoothies zijn zo lekker: heb je wel eens met amandelmelk geprobeerd? Ik moest er een beetje aan wennen maar is heel lekker en ook supergezond! (Oh en mooie armband van Marc Jacobs <3)

  1. Hmmm… ik weet niet wat ik daarvan zou vinden! Ben normaal geen melkliefhebbers (drink het werkelijk nooit), maar wie weet ga ik het een keertje proberen 😉

 27. Erg leuk om te zien. Ik ben ook zeker benieuwd naar je nagellak, makeup en sieradem stash. 😉

 28. Kelly zegt:

  Super leuke hartslagmeter! Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede, enig idee waar je deze vandaan hebt?

  1. Decathlon, hij is van Kalenji geloof ik (hun eigen merk in elk geval). 🙂

 29. Hey wat leuk, een bestelling uit mijn shop 😀
  Leuk om te zien Lot! X

 30. Nikita zegt:

  Ik zit nu in mijn examenjaar vwo, en ik heb het vak filosofie.
  Ik heb het vorig jaar over wetenschapsfilosofie gehad en ik vond het eigenlijk wel leuk!
  (misschien ook omdat ik een 9,5 had voor mijn toets en een 9 voor mijn presentatie, maar goed!)

 31. aniek zegt:

  komt er een review van de balm balm face balm? ik wil hem ook graag maar kan er niet zo veel over vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.