Persoonlijk

Random foto’s van de afgelopen weken #4

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een artikel met wat foto’s van de afgelopen weken heb laten zien, en dat terwijl er zoveel is gebeurd! De afgelopen maanden was ik (soortvan) vrij, liep ik stage, ging ik op vakantie en deed ik nog veel meer leuke dingen. Tijd voor een nieuwe editie dus! Voordat ik aan m’n stage kon beginnen moest ik bij de stagecoördinator van mijn opleiding een stageplan inleveren. Bij dat plan moest ik mijn cijferlijst toevoegen en het was zo bijzonder om alles op een rijtje te zien! Ik ben er eigenlijk best wel trots op, zeker omdat het letterlijk heel wat bloed, zweet en tranen heeft gekost om er te komen. Het zijn dan wel niet allemaal tienen, maar tevreden ben ik zeker. Sommigen van jullie wisten het al, maar hier heb ik deze zomer stage gelopen. De Efteling dus, op de afdeling Communicatie & PR! Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin gehad en vond het ook echt oprecht jammer dat het weer voorbij was. Deze foto maakte ik toen ik voor de allerlaatste keer het kantoor verliet… Snik. Maar ik heb zo’n idee dat het niet voor altijd daar voorbij is en dat mijn Efteling-avontuur nog wel een staartje gaat krijgen…

Mijn lieve grote zus had uit New York een cadeautje meegenomen omdat ik al mijn tentamens van dit jaar gehaald heb: een Marc by Marc Jacobs sjaal! Zoals jullie weten ben ik dol op Marc by Marc Jacobs en dat weet zij uiteraard ook. Hij is precies de goede kleur roze, zodat hij perfect bij m’n Zara blazer-past.

Ik kan maar nooit genoeg krijgen van de combinatie avocado/tomaat/basilicum. Dat is zo lekker! Ik eet het het liefst op donker brood, maar ook in salades vind ik het heerlijk. Het is lekker met wat peper en zout, maar als ik echt uit wil pakken maak ik er een lekkere knoflook/limoen/basilicum-dressing bij. Ik krijg nu alweer trek…

Ook was ik nog even een paar dagen op vakantie! Net als vorig jaar was ik vlakbij Grasse in Zuid Frankrijk, maar ook ben ik nog eventjes naar Monte Carlo geweest. Wat is het daar mooi!

Ik wist al een tijdje dat we eindelijk weer een hondje zouden krijgen, maar inmiddels is het helemaal definitief! Over een paar weken is hij dan echt van ons: Gascon, een Basset Artesien Normand. Hij is al ruim 10 maanden oud en heeft uiteraard al een naam. We vinden z’n naam niet zo heel leuk, dus waarschijnlijk gaan we het veranderen in Garçon (daar merkt hij vast niks van, haha!). Bereid je maar vast voor op een guest appearance van deze charmeur, want hij zal vast nog heel wat keren hier voorbij komen.

Ik vond de sneaker wedges-trend al een tijdje best leuk, maar ik vond alle modellen veel te grof. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een iets eleganter model en koos uiteindelijk voor deze! Ze zijn van Kennel & Schmenger en ik kocht ze bij Monar in Antwerpen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er nog behoorlijk aan moet wennen om erop te lopen. Ze hebben een sleehak van 7 centimeter en dat is aardig wat als je niks anders gewend bent dan sneakers en Uggs… Ik blijf het proberen!

Afgelopen donderdag was ik ook nog even aanwezig bij de heropening van de vernieuwde Douglas in de Kalverstraat (Amsterdam). De winkel zag er ontzettend mooi en er zijn heel veel nieuwe merken bijgekomen! Zo is er nu een Benefit-counter, een MAC-counter (ja, nog eentje in Amsterdam!), CK One, Burberry en Bobbi Brown. Maar dat is nog niet alles, want Douglas Kalverstraat verkoopt vanaf nu ook NYX! Jazeker, NYX, het budget-merk uit Amerika. De prijzen liggen wel wat hoger en ze hebben volgens mij niet alles, maar het is een mooie verbetering. Ik heb geen idee of ze de producten ook bij andere filialen zullen gaan verkopen, maar als ik meer weet horen jullie het van me.

Inmiddels zijn m’n colleges weer begonnen, dus het is weer tijd voor het ‘gewone’ leven. De afgelopen maanden zijn privé helaas niet helemaal geweldig geweest (in het kort: heb heb mijn langdurige relatie verbroken), maar ik heb echt het idee dat ik de afgelopen zomer ontzettend veel gegroeid ben en ik heb zin om de komende tijd allemaal leuke dingen te doen. Ik sta ook een heel stuk positiever in het leven dan een tijdje geleden, dus ik heb zo’n vermoeden dat alles wel op z’n pootjes terecht gaat komen!

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Daisy zegt:

  leuke foto’s weer! jammer van je relatie sterkte daarmee!

 2. Leuk om te zien! Jammer van de tegenslag, maar goed dat je er zo positief in staat nu 🙂

 3. Claudia zegt:

  Ik was vandaag bij de Douglas in Hoog Catharijne, en daar hadden ze een hele kleine NYX schap (nouja, ik was op zoek naar de poederblushes en die hadden ze niet, en de oogschaduwpallettes en daarvan hadden ze maar 4 verschillende). Ik zie in jouw foto al meteen al de blushes!

 4. aniek zegt:

  nyx verkopen ze ook in de douglas in middelburg! al een tijdje!

 5. altijd leik, random foto’s !

 6. Annelien zegt:

  Hoi! ik volg je site al lang, maar ik post eigenlijk nooit wat :’) Maar ik wilde je sterkte wensen, ik heb onlangs ook m’n langdurige relatie verbroken, omdat ik het idee had dat ik meer gegroeid was en veranderd was. En deze periode is heel stom. Maar het wordt beter en je zal blij zijn met je keuze. Veel succes! x

 7. oh ben ook in Monte Carlo geweest , daar op die plek . 😀

  Leuke foto’s xxx

 8. Hele leuke foto`s! Die sneaker schoenen zijn erg mooi, net als je nieuwe sjaal!
  Liefs

 9. Rot van je relatie zeg 🙁 Maar als het beter voelt / is voor jou! 🙂
  Leuke foto’s trouwens, die hond is echt cuuute 😀

 10. Leuke foto’s allemaal! Balen van de tegenslag, maar het komt vast allemaal wel goed <3

 11. wat een leuke foto’s =)

 12. wat een leuke foto’s =)

 13. Leuke foto’s! Echt fijn dat ze Nyx verkopen. Hopen dat het snel op meerdere plekken in Nederland komt!

 14. Bij de douglas in utrecht op hoog cathrijnen verkopen ze ook NYX! 🙂

 15. Leuke foto’s! En dat NYX schap ziet er geweldig uit!

 16. Jij komt er wel! toffe fotos..

 17. Wat een leuke foto’s! Ik ben vorig jaar ook vlak bij Grasse op vakantie geweest!

 18. Joyce zegt:

  Leuke fotos en je sneaker wedges zijn echt cool!

 19. Wendy zegt:

  Die schoenen!!! gaaf zeg! en sterkte met je relatiebreuk…. zal niet gemakkelijk geweest zijn.

 20. Leuke foto’s! Omg, had de douglas bij mij in de buurt maar het NYX assortiment.. ik zou het helemaal leegkopen, haha.

  Jij studeert aan de uni he? Want ik zit nu in mijn 5e jaar van de havo en ik wil misschien ook communicatie gaan studeren alleen dan op hbo niveau en ik vroeg me af of je wat meer kon vertellen over de opleiding.
  Ik hoop dat je Efteling avontuur nog verder gaat 😀

  Sterkte met je relatiebreuk, het komt vast goed met jou!

 21. Wat een leuke foto’s;D

 22. Angela zegt:

  Nyx ligt al een tijd bij douglas in almere die naast de hema zit. Wel een hele beperkte collectie. Prijzen inderdaad net een euro hoger dan online. Maar ach je hoeft geen verzend kosten te betalen 🙂

 23. Die roze sneaker zijn heel mooi! XX

 24. Leuk om die foto’s te zien moet je vaker doen ;).
  X

 25. Wat balen van je relatie, maar je slaat je er wel goed doorheen! Ik vind je random foto’s in ieder geval heel leuk!

 26. Jammer van je relatie zeg! Veel sterkte nog daarmee! En je cijfers, onwijs goed meis!

 27. Roze en roze-rood staat je goed! Leuke foto’s

 28. Leuke foto’s! Vind je nieuwe schoenen erg leuk!

 29. leuke foto’s, je hebt zo te zien een leuke tijd gehad !

 30. Stella zegt:

  wat een leuke foto’s. Ik vind je roze blazer heel leuk, maar de roze Marc Jacobs sjaal vind ik wauw. Fuchsia is mijn kleur, het maakt mij gelukkig. Jammer dat je je relatie hebt moeten verbreken dat is nooit leuk. Maar eerlijkheid gaat voor alles! Go for it en ik verwacht nog vele leuke reviews, opgemaakt filmpjes, vlogs et cetera. bye bye

 31. Wat een mooie cijfers zeg, daar mag je echt trots op zijn!!

 32. Ik baal dat ze geen NYX verkopen bij de Douglas bij mij in de buurt 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.