Persoonlijk

Random foto’s van de afgelopen weken #4

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een artikel met wat foto’s van de afgelopen weken heb laten zien, en dat terwijl er zoveel is gebeurd! De afgelopen maanden was ik (soortvan) vrij, liep ik stage, ging ik op vakantie en deed ik nog veel meer leuke dingen. Tijd voor een nieuwe editie dus! Voordat ik aan m’n stage kon beginnen moest ik bij de stagecoördinator van mijn opleiding een stageplan inleveren. Bij dat plan moest ik mijn cijferlijst toevoegen en het was zo bijzonder om alles op een rijtje te zien! Ik ben er eigenlijk best wel trots op, zeker omdat het letterlijk heel wat bloed, zweet en tranen heeft gekost om er te komen. Het zijn dan wel niet allemaal tienen, maar tevreden ben ik zeker. Sommigen van jullie wisten het al, maar hier heb ik deze zomer stage gelopen. De Efteling dus, op de afdeling Communicatie & PR! Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin gehad en vond het ook echt oprecht jammer dat het weer voorbij was. Deze foto maakte ik toen ik voor de allerlaatste keer het kantoor verliet… Snik. Maar ik heb zo’n idee dat het niet voor altijd daar voorbij is en dat mijn Efteling-avontuur nog wel een staartje gaat krijgen…

Mijn lieve grote zus had uit New York een cadeautje meegenomen omdat ik al mijn tentamens van dit jaar gehaald heb: een Marc by Marc Jacobs sjaal! Zoals jullie weten ben ik dol op Marc by Marc Jacobs en dat weet zij uiteraard ook. Hij is precies de goede kleur roze, zodat hij perfect bij m’n Zara blazer-past.

Ik kan maar nooit genoeg krijgen van de combinatie avocado/tomaat/basilicum. Dat is zo lekker! Ik eet het het liefst op donker brood, maar ook in salades vind ik het heerlijk. Het is lekker met wat peper en zout, maar als ik echt uit wil pakken maak ik er een lekkere knoflook/limoen/basilicum-dressing bij. Ik krijg nu alweer trek…

Ook was ik nog even een paar dagen op vakantie! Net als vorig jaar was ik vlakbij Grasse in Zuid Frankrijk, maar ook ben ik nog eventjes naar Monte Carlo geweest. Wat is het daar mooi!

Ik wist al een tijdje dat we eindelijk weer een hondje zouden krijgen, maar inmiddels is het helemaal definitief! Over een paar weken is hij dan echt van ons: Gascon, een Basset Artesien Normand. Hij is al ruim 10 maanden oud en heeft uiteraard al een naam. We vinden z’n naam niet zo heel leuk, dus waarschijnlijk gaan we het veranderen in Garçon (daar merkt hij vast niks van, haha!). Bereid je maar vast voor op een guest appearance van deze charmeur, want hij zal vast nog heel wat keren hier voorbij komen.

Ik vond de sneaker wedges-trend al een tijdje best leuk, maar ik vond alle modellen veel te grof. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een iets eleganter model en koos uiteindelijk voor deze! Ze zijn van Kennel & Schmenger en ik kocht ze bij Monar in Antwerpen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er nog behoorlijk aan moet wennen om erop te lopen. Ze hebben een sleehak van 7 centimeter en dat is aardig wat als je niks anders gewend bent dan sneakers en Uggs… Ik blijf het proberen!

Afgelopen donderdag was ik ook nog even aanwezig bij de heropening van de vernieuwde Douglas in de Kalverstraat (Amsterdam). De winkel zag er ontzettend mooi en er zijn heel veel nieuwe merken bijgekomen! Zo is er nu een Benefit-counter, een MAC-counter (ja, nog eentje in Amsterdam!), CK One, Burberry en Bobbi Brown. Maar dat is nog niet alles, want Douglas Kalverstraat verkoopt vanaf nu ook NYX! Jazeker, NYX, het budget-merk uit Amerika. De prijzen liggen wel wat hoger en ze hebben volgens mij niet alles, maar het is een mooie verbetering. Ik heb geen idee of ze de producten ook bij andere filialen zullen gaan verkopen, maar als ik meer weet horen jullie het van me.

Inmiddels zijn m’n colleges weer begonnen, dus het is weer tijd voor het ‘gewone’ leven. De afgelopen maanden zijn privé helaas niet helemaal geweldig geweest (in het kort: heb heb mijn langdurige relatie verbroken), maar ik heb echt het idee dat ik de afgelopen zomer ontzettend veel gegroeid ben en ik heb zin om de komende tijd allemaal leuke dingen te doen. Ik sta ook een heel stuk positiever in het leven dan een tijdje geleden, dus ik heb zo’n vermoeden dat alles wel op z’n pootjes terecht gaat komen!

32 Comments

 • Reply
  Daisy
  8 september 2012 at 23:09

  leuke foto’s weer! jammer van je relatie sterkte daarmee!

 • Reply
  Vera
  8 september 2012 at 23:21

  Leuk om te zien! Jammer van de tegenslag, maar goed dat je er zo positief in staat nu 🙂

 • Reply
  Claudia
  8 september 2012 at 23:48

  Ik was vandaag bij de Douglas in Hoog Catharijne, en daar hadden ze een hele kleine NYX schap (nouja, ik was op zoek naar de poederblushes en die hadden ze niet, en de oogschaduwpallettes en daarvan hadden ze maar 4 verschillende). Ik zie in jouw foto al meteen al de blushes!

 • Reply
  aniek
  8 september 2012 at 23:56

  nyx verkopen ze ook in de douglas in middelburg! al een tijdje!

 • Reply
  martina
  9 september 2012 at 00:03

  altijd leik, random foto’s !

 • Reply
  Annelien
  9 september 2012 at 00:22

  Hoi! ik volg je site al lang, maar ik post eigenlijk nooit wat :’) Maar ik wilde je sterkte wensen, ik heb onlangs ook m’n langdurige relatie verbroken, omdat ik het idee had dat ik meer gegroeid was en veranderd was. En deze periode is heel stom. Maar het wordt beter en je zal blij zijn met je keuze. Veel succes! x

 • Reply
  ricecookie
  9 september 2012 at 00:33

  oh ben ook in Monte Carlo geweest , daar op die plek . 😀

  Leuke foto’s xxx

 • Reply
  MySuperSweetLife
  9 september 2012 at 02:27

  Hele leuke foto`s! Die sneaker schoenen zijn erg mooi, net als je nieuwe sjaal!
  Liefs

 • Reply
  Esmay
  9 september 2012 at 07:36

  Rot van je relatie zeg 🙁 Maar als het beter voelt / is voor jou! 🙂
  Leuke foto’s trouwens, die hond is echt cuuute 😀

 • Reply
  Charile
  9 september 2012 at 08:41

  Leuke foto’s allemaal! Balen van de tegenslag, maar het komt vast allemaal wel goed <3

 • Reply
  beautybysandra
  9 september 2012 at 09:18

  wat een leuke foto’s =)

 • Reply
  beautybysandra
  9 september 2012 at 09:18

  wat een leuke foto’s =)

 • Reply
  Paola
  9 september 2012 at 09:22

  Leuke foto’s! Echt fijn dat ze Nyx verkopen. Hopen dat het snel op meerdere plekken in Nederland komt!

 • Reply
  Bianca
  9 september 2012 at 09:29

  Bij de douglas in utrecht op hoog cathrijnen verkopen ze ook NYX! 🙂

 • Reply
  Danique
  9 september 2012 at 10:55

  Leuke foto’s! En dat NYX schap ziet er geweldig uit!

 • Reply
  Mariska
  9 september 2012 at 11:24

  Jij komt er wel! toffe fotos..

 • Reply
  Tedje
  9 september 2012 at 11:31

  Wat een leuke foto’s! Ik ben vorig jaar ook vlak bij Grasse op vakantie geweest!

 • Reply
  Joyce
  9 september 2012 at 12:30

  Leuke fotos en je sneaker wedges zijn echt cool!

 • Reply
  Wendy
  9 september 2012 at 13:18

  Die schoenen!!! gaaf zeg! en sterkte met je relatiebreuk…. zal niet gemakkelijk geweest zijn.

 • Reply
  Roos
  9 september 2012 at 14:34

  Leuke foto’s! Omg, had de douglas bij mij in de buurt maar het NYX assortiment.. ik zou het helemaal leegkopen, haha.

  Jij studeert aan de uni he? Want ik zit nu in mijn 5e jaar van de havo en ik wil misschien ook communicatie gaan studeren alleen dan op hbo niveau en ik vroeg me af of je wat meer kon vertellen over de opleiding.
  Ik hoop dat je Efteling avontuur nog verder gaat 😀

  Sterkte met je relatiebreuk, het komt vast goed met jou!

 • Reply
  Miranda
  9 september 2012 at 18:08

  Wat een leuke foto’s;D

 • Reply
  Angela
  9 september 2012 at 18:59

  Nyx ligt al een tijd bij douglas in almere die naast de hema zit. Wel een hele beperkte collectie. Prijzen inderdaad net een euro hoger dan online. Maar ach je hoeft geen verzend kosten te betalen 🙂

 • Reply
  Nena
  9 september 2012 at 20:12

  Die roze sneaker zijn heel mooi! XX

 • Reply
  Robin
  10 september 2012 at 10:17

  Leuk om die foto’s te zien moet je vaker doen ;).
  X

 • Reply
  Suus
  10 september 2012 at 12:10

  Wat balen van je relatie, maar je slaat je er wel goed doorheen! Ik vind je random foto’s in ieder geval heel leuk!

 • Reply
  Kimberly
  10 september 2012 at 13:39

  Jammer van je relatie zeg! Veel sterkte nog daarmee! En je cijfers, onwijs goed meis!

 • Reply
  Barbara
  10 september 2012 at 14:32

  Roze en roze-rood staat je goed! Leuke foto’s

 • Reply
  Mariel
  10 september 2012 at 18:52

  Leuke foto’s! Vind je nieuwe schoenen erg leuk!

 • Reply
  Janniek
  11 september 2012 at 17:08

  leuke foto’s, je hebt zo te zien een leuke tijd gehad !

 • Reply
  Stella
  11 september 2012 at 21:44

  wat een leuke foto’s. Ik vind je roze blazer heel leuk, maar de roze Marc Jacobs sjaal vind ik wauw. Fuchsia is mijn kleur, het maakt mij gelukkig. Jammer dat je je relatie hebt moeten verbreken dat is nooit leuk. Maar eerlijkheid gaat voor alles! Go for it en ik verwacht nog vele leuke reviews, opgemaakt filmpjes, vlogs et cetera. bye bye

 • Reply
  Jesdiny
  12 september 2012 at 21:02

  Wat een mooie cijfers zeg, daar mag je echt trots op zijn!!

 • Reply
  BeautyByTS
  13 september 2012 at 13:08

  Ik baal dat ze geen NYX verkopen bij de Douglas bij mij in de buurt 🙁

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.