Reviews

ReReview: April 2013

Aangezien jullie zo positief reageerden op de eerste versie van de ReReview, leek het me leuk om dit elke maand even te doen! gewoon een snelle terugblik op de reviews van het jaar ervoor en kijken of mijn mening in de tussentijd is veranderd. Ik kwam er trouwens wel achter dat ik vorig jaar verrassend weinig reviews in april heb geschreven, maar er zitten toch een paar dingen tussen die ik graag nog even aan wil halen!

Ik probeerde vorig jaar de Paula’s Choice Skin Balancing Cleanser en Toner. Ik was behoorlijk positief, maar omdat ik daarna andere reinigingsproducten ging uitproberen, heb ik ze na de review al vrij snel niet meer gebruikt. Toevallig ben ik op dit moment bezig met producten opmaken die ik nog in huis had, en ben ik ze sinds een week weer aan het gebruiken! Nu ik ze weer opnieuw gebruik merk ik dat ik vooral de toner heel erg fijn vind, omdat hij echt mijn huid lijkt te voeden. Toch vind ik ook de cleanser ook erg goed en ik merk dat hij mijn huid goed, maar op een milde manier, grondig reinigt. De producten zijn voor mij niet onmisbaar, maar wel erg prettig.

Ook schreef ik een artikel over mijn dagelijkse kwasten van die periode. Misschien niet echt een review, maar wel leuk om even op terug te blikken. Inmiddels gebruik ik een groot deel van de kwasten niet meer. De Real Techniques-kwasten zitten nog steeds in m’n vaste routine en zijn kwalitatief echt fantastisch. Helaas is mijn Sigma F80 inmiddels zo’n beetje uit elkaar gevallen (heel snel eigenlijk, zo zonde!) en is ook m’n Everyday Minerals Flat Top niet meer in topvorm. Die heb ik dus vervangen door de Zoeva 104. Voor blush, poeder, bronzer en m’n wenkbrauwen gebruik ik inmiddels eigenlijk ook alleen maar Real Techniques.

Vorig jaar schreef ik tevens een review over Philosophy Purity Made Simple. Die gebruikte ik toen al langer, maar het duurde even voordat ik er een review over schreef. Dit product heeft nog steeds een vaste plek op mijn wastafel, omdat ik ‘m nog steeds geweldig vind. Dit is echt zo’n onmisbaar product waarvan ik met volle zekerheid kan zeggen dat het een echte aanrader is.

In de video met de favorieten van april 2013 was ik onder andere erg enthousiast over de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in Candy Shimmer. Deze lipgloss staat in mijn top 3 met favoriete lipproducten. Ik heb ‘m altijd in mijn tas zitten en draag ‘m vrijwel elke dag. De eyeliner en mascara gebruik ik ook nog steeds met veel plezier, maar de oogmake-upremover van Biocura en het serum van John Frieda heb ik inmiddels niet meer huis. Dior Crème Abricot heb ik ook nog steeds, maar die gebruik ik met hoge uitzondering.

Zo, dat waren de rereviews van vorig jaar. Vanmiddag komt er trouwens nog een Femme-video online, dus kom dan zeker nog even langs!

Related Post

17 Comments

 • Reply
  Kiss & Make-up
  24 april 2014 at 12:41

  Dit is best interessant, zo een soort van nabeschouwing! Het gebeurt me ook wel eens dat ik op het moment van de review echt denk van: yep, dit is een eeuwige blijver! Maar dat ‘t dan achteraf toch verandert.

 • Reply
  pamela
  24 april 2014 at 12:45

  ik vind dit altijd zoo leuk om terug te zien!!!!

 • Reply
  Kelly
  24 april 2014 at 12:50

  Heel erg leuk zeg!

 • Reply
  Jana
  24 april 2014 at 12:59

  Dit soort artikel is echt heel erg interessant! De Real Techniques kwasten zijn bij mij ook groot favoriet!

 • Reply
  Catelijne
  24 april 2014 at 13:09

  Dit is inderdaad een leuk artikel dus ga zo door graag 🙂

 • Reply
  Amelie
  24 april 2014 at 13:14

  Dit zijn echt leuke artikelen, en geven een nog beter beeld van de producten op lange termijn! Erin houden zou ik zeggen!

 • Reply
  Desmain
  24 april 2014 at 14:52

  Heel leuk om terug te lezen!

 • Reply
  iiiThinkPink
  24 april 2014 at 15:48

  Handig en leuk om terug te lezen!

 • Reply
  Saskia
  24 april 2014 at 16:41

  Heel leuk en handig, purity wil ik ook nog graag eens proberen.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  24 april 2014 at 18:03

  Wat een fijn filmpje!

 • Reply
  Daisy
  24 april 2014 at 21:32

  Wat leuk om dit allemaal zo terug te lezen 🙂

 • Reply
  Bianca
  24 april 2014 at 22:13

  RT kwasten zijn bij mij ook favoriet net als purity ☺

 • Reply
  Joli
  24 april 2014 at 23:28

  Je Sigma kwast uit elkaar gevallen????

 • Reply
  nenacecilia
  25 april 2014 at 10:30

  Ik zou graag de producten van Paula’s Choice eens gerbuiken 🙂

 • Reply
  Karlijn
  25 april 2014 at 11:52

  Leuk om te zien en terug te lezen! De Purity Made Simple wil ik echt een keer proberen, lijkt me erg fijn!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  27 april 2014 at 16:34

  Leuk om te lezen! De Real Techniques kwasten lijken me ook erg fijn, ik wil er snel eens een paar aanschaffen.

 • Reply
  Chinouk
  28 april 2014 at 21:34

  Heel erg leuk dit! Wat een goed idee, zo komen we te weten wat in je vaste routines is blijven hangen en wat niet 😀

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.