Make-up Reviews

REVIEW: Bobbi Brown Luxe Lip Color – Pink Sand & Retro Coral

Ik ben dol op lipsticks, maar ik ben wel behoorlijk kieskeurig als het om de substantie gaat. Ik was erg onder de indruk van de Estée Lauder Pure Colour Envy lipsticks, want die zijn perfect qua pigmentatie en voelen prettig aan op de lippen. Dat smaakt natuurlijk naar meer, maar ik ben weinig andere lijnen tegengekomen die in dezelfde hoek zitten. Totdat ik de Bobbi Brown Luxe Lip Colors ging proberen. Zouden ze toch in de buurt komen?

Bobbi Brown Luxe Lip Colours - 4 van 9

De Luxe Lip Colors zijn de nieuwste lipproducten uit het Bobbi Brown assortiment en hebben vergelijkbare eigenschappen als de Pure Envy lipsticks van Estée Lauder. De Luxe Lip Colors beloven de lippen te hydrateren, lijntjes minder zichtbaar te maken en in één veeg een intense kleur te geven. Er zijn in totaal 30 verschillende tinten verkrijgbaar, variërend van neutraal nude tot diepe paarstinten. De Bobbi Brown Luxe Lip Colors kosten €35,00 per stuk.

De verpakking van deze lipsticks vind ik trouwens prachtig! Ze liggen wat zwaar in de hand en vooral de gegraveerde details op de bovenkant van de dop zorgen ervoor dat deze lipsticks hun naam eer aan doen.

IMG_0572

Pink Sand | Retro Coral

Ik heb twee kleuren uit de collectie, namelijk Pink Sand en Retro Coral. Pink Sand wordt door Bobbi Brown omschreven als ‘a pale yellow pink‘, oftewel, lichtroze met een warme ondertoon. Retro Coral wordt  omschreven als ‘a pale pink coral‘, licht koraalroze dus. Wellicht komt het door mijn lichte huidskleur, maar ik zou beide kleuren toch echt niet als lichte tinten omschrijven!

Bobbi Brown Luxe Lip Colours - 5 van 9

mijn lippen zonder lipstick

Bobbi Brown Luxe Lip Colours - 6 van 9

Bobbi Brown Luxe Lip Color Pink Sand

Bobbi Brown Luxe Lip Colours - 7 van 9

Bobbi Brown Luxe Lip Color Pink Sand

Pink Sand is inderdaad een warme roze tint die bij mijn huid erg neutraal staat. Ik vind dit echt een hele fijne neutrale lipkleur die mij altijd wel mooi staat. Handig te combineren met verschillende looks! Door mijn lichte huid lijkt hij wat donkerder en bruiner dan hij bij veel andere dames zal staan, maar ik denk dat dit wel een tint is die bij veel warme types mooi uit kan pakken.

Bobbi Brown Luxe Lip Colours - 9 van 9

Bobbi Brown Luxe Lip Color Retro Coral

Bobbi Brown Luxe Lip Colours - 8 van 9

Bobbi Brown Luxe Lip Color Retro Coral

Retro Coral is een frisse koraaltint die wederom erg mooi staat. Tja, ik weet ze natuurlijk wel goed uit te kiezen! Het leuke van Retro Coral is dat het een vrolijke zomertint is, maar dat het niet too much is. Een rode of roodachtige lipstick kan in mijn gezicht al snel te druk en overheersend worden, waardoor ik er juist moe en extra bleek uitzie. Dat heeft deze dus helemaal niet, want het is de perfecte middenweg.

Qua substantie zitten deze lipsticks inderdaad in dezelfde hoek als die van Estée Lauder. Geen verrassing, want Estée Lauder en Bobbi Brown vallen onder hetzelfde moederbedrijf, dus het zou zomaar kunnen dat ze uit dezelfde keuken afkomstig zijn. Daar ben ik alleen maar blij mee, want zo zijn er nog meer kleuren om uit te kiezen! Ze voelen allebei even prettig aan en ook qua houdbaarheid zijn ze vergelijkbaar. Met deze lipsticks kan ik ongeveer een uur of 4-5 door, al wordt het natuurlijk wel snel minder nadat je een volledige maaltijd hebt gegeten. Gelukkig vervagen ze geleidelijk, dus dat werkt prettiger dan bijvoorbeeld bij deze Clinique lipstick.

Een minpuntje wat ik wel moet benoemen is dat je vooral bij Retro Coral ziet dat hij een beetje in de lijntjes van de lippen trekt, terwijl hij belooft dat niet te doen. Gelukkig valt het bij het dragen nauwelijks op, maar het is wel goed op bovenstaande foto te zien.

Bobbi Brown Luxe Lip Colours - 3 van 9

De Luxe Lip Colors zijn de eerste lipsticks die ik van Bobbi Brown heb geprobeerd en ik ben erg enthousiast! Ze komen dicht in de buurt van mijn favoriete Estée Lauder lipsticks en zijn ook nog eens erg mooi qua kleur. Bovendien heb ik met de combinatie van Pink Sand en Retro Coral dé perfecte kleuren voor een gewone neutrale look èn voor wanneer ik iets extra’s wil. Tja, wat wil je nog meer? Ik denk dat ik binnenkort nog eens een extra blik ga werpen op het assortiment van deze lijn, want ik wil eigenlijk nog wel een paar kleuren proberen!

Bobbi Brown Luxe Lip Color – €35,00
De Bijenkorf | Bobbi Brown webshop

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Prachtige kleurtjes, ze staan je erg mooi!

 2. Mooie natuurlijke kleurtjes!

 3. Ik vind vooral de eerste kleur je heel mooi staan! Natuurlijke kleurtjes vallen altijd beter bij mij in de smaak als echte knallers.

 4. Mooie subtiele kleuren en het staat je goed 😉

 5. Oh wow wat een mooie lipsticks! De kleuren staan je inderdaad allebei heel goed!

 6. hele mooie zomerse tinten 😀

 7. Beide kleuren staan je echt prachtig!

 8. Linda zegt:

  Wateen mooie kleuren, ze staan je erg mooi. Fijn dat ze goed bevallen.

 9. Oh wauw wat een ongelofelijk mooie kleuren allebei. Ik ben helemaal verliefd!

 10. Mega mooie kleuren echt om verliefd op te worden.

 11. Pink sand lijkt mij een speciale, maar erg mooie kleur

 12. Wauw, ze staan je beide echt prachtig!

 13. Wat een prachtige lipsticks! Ik vind allebei de kleurtjes je erg mooi staan. Ik vind de Estée Lauder lipsticks ook de fijnste die er zijn, dus nu ben ik hier ook wel heel nieuwsgierig naar.

 14. Hele mooie kleurtjes! Bobbi Brown wil ik zeker ooit nog een lipstick van, ik heb al zoveel mooie kleuren gespot. Staan je beide ook erg mooi!

 15. ziet er erg comfortabel uit op de lippen, persoonlijk zou ik andere kleur kiezen voor bij mij. liefs soraya

 16. Mooie kleuren en zeker voor straks met de zomer!

 17. Pink sand vind ik een erg mooie kleur!

 18. Wat een beauty’s! Mooie neutrale kleurtjes en ze staan je beide erg goed 🙂

 19. Wat een prachtige kleuren! Leuke kleuren voor de lente en voor een vrolijke bui. Zijn naturel, maar zorgen voor mooie verzorgde lippen. Gaaf!

 20. Vind beide kleuren echt heel erg mooi x

 21. Ik vind allebei de tinten echt helemaal bij jou passen!
  Mooie foto’s heb je weer gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.