Make-up Reviews

Review: Catrice Absolute Eye Colour Duo – Help! I’m Stranded

Catrice vond het tijd om het assortiment op de schop te nemen en de producten eens flink onder handen te nemen. Eén van de eerste productlijnen die een update onderging waren de nagellakken. De nieuwe lakse bleken een ware hit te zijn en inmiddels zijn de andere producten aan de beurt. Er zijn een flink aantal producten uit de collectie gehaald, maar er zijn veel kwalitatief goede items voor teruggekomen. Eén van de Kruidvat-filialen bij mij in de buurt heeft het nieuwe assortiment inmiddels in de schappen liggen, dus ik nam een paar producten mee om uit te proberen. Vandaag laat ik jullie één van de nieuwe oogschaduw-duo’s zien in de kleur Help! I’m Stranded.

In het doosje zitten twee bijelkaar passende kleuren. Een matte bruintint en een zachte glanzende goudtint. Ik vind het opmerkelijk dat Catrice ervoor gekozen heeft om van de donkere kleur de grootste hoeveelheid in het doosje te doen. Ik gebruik altijd de lichtste kleuren het meest en de donkere kleur slechts als accent in de arcadeboog. Ik zou de hoeveelheden liever andersom hebben gezien.

Eén van de dingen die al snel over de nieuwe Catrice-producten gezegd werden was dat de pigmentatie ontzettend goed is. Ik ben het daar roerend mee eens. Elke kleur die ik in de winkel testte was zeer goed gepigmenteerd en dit duo is daar geen uitzondering op:

Kijk maar eens daar de bruintint, geweldig toch? Ook de goudtint is goed gepigmenteerd, maar aangezien het een vrij lichte kleur is valt het minder op. De structuur van de oogschaduws is prima. Ze zijn een beetje korrelig, maar kruimelen niet echt. Ze brengen makkelijk aan en zijn goed te blenden. Binnenkort laat ik jullie een look zien waarbij ik gebruik heb gemaakt van dit oogschaduw-duo.

Voor een Absolute Eye Colour Duo betaal je €3,79. Dat is een iets hogere prijs dan je voor de duo’s uit de oude collectie van Catrice betaalde, maar het is nog steeds een zeer schappelijke prijs voor een prima product. Ik vind het echt leuk dat Catrice heeft geïnvesteerd in de kwaliteit van hun producten. Voorheen waren vooral de tijdelijke collecties de moeite waard, maar dankzij het vernieuwde assortiment kunnen we altijd genieten van kwalitatief goede producten tegen een zeer lage prijs. Help! I’m Stranded is zeker een aanrader, maar vergeet ook niet een kijkje bij de andere duo’s te nemen, want er zijn nog meer prachtige kleuren!

De Catrice Absolute Eye Colour Duo’s liggen nu in de winkel en kosten €3,79 per stuk. Het kan zijn dat jouw filliaal het nieuwe assortiment nog niet in het schap heeft zitten, maar de nieuwe producten komen er zeker aan!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Echt een mooi duo! Ik ben het wel met je eens, ik had inderdaad ook de lichtere kleur liever in de grotere pan gezien.

 2. Die moet ik hebben!

 3. Die is erg mooi idd, had hem zelfook al 🙂

 4. Het heeft een goede pigmentatie 🙂 nice. Ik vind de kleuren helaas wel een beetje saai. Wie heeft er nou geen bruin en zo'n gouden lichte kleur?

 5. Prachtige duo, ga zeker eens de oogschaduws bekijken van Catrice.

 6. heel mooi duo zeg! en ook lekker gepigmenteerd!:d

 7. Wow, pretty!

 8. Wat een super goede pigmentatie en wat een mooie kleuren samen zeg.

 9. Heel mooi!
  Ik heb vanmiddag de paarse variant gekocht namelijk 050 I wanna be a royal

 10. Zo'n mooi duo! Hier is ze er nog niet maar als ze er is ga ik véél kopen ^^

 11. Wat een super pigmentatie!!!! Bij onze Kruidvat hebben ze geloof ik besloten om het assortiment niet te vernieuwen…. Het ziet er best wel zielig uit… al die restanten van het oude assortiment. Binnenkort maar een keer ergens anders kijken, want ik ben zoooo benieuwd.

 12. mooi! Daar ga ik zeker is naar kijken!

 13. Wauw, dit zijn mooie kleuren! Maar ik denk dat ik zulke kleurtjes ook wel in mijn 88 warm palette kan vinden. Dus dit wordt hem denk ik niet.

 14. Bea1207 zegt:

  Ik ben heel benieuwd naar je look met deze kleuren! Zo zien ze er in iedergeval erg mooi uit 😀

 15. Daar heb je helemaal gelijk in 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.