Make-up Reviews

Review: Catrice Absolute Eye Colour – Never Let Me Go!

Na alle mooie en dure lakjes van de afgelopen dagen is het weer tijd voor een mooi budget-product. Een tijdje geleden schreef ik een enthousiaste review over één van de nieuwe Catrice oogschaduw-palettes in de kleur OMG I Want That!. Ik was er zo tevreden over dat ik nog een paar andere varianten wilde proberen! Ik vond niet alle combinaties de moeite waard, maar Never Let Me Go! leek me zeer interessant.

Van de kleuren die op dit moment verkrijgbaar zijn (er zullen ook van deze palettes in LE-collecties worden uitgebracht!) is dit de meest neutrale kleuren-combinatie. De oogschaduws in elk palette hebben trouwens een flink formaat! De kleine vakjes bevatten 1,5 gram (even veel als een MAC-oogschaduw) en de grote oogschaduws zijn 2,5 gram. Een keurige hoeveelheid voor de prijs van €4,49!

Op deze foto is meteen duidelijk dat het pigment van de oogschaduws onderling behoorlijk kan verschillen. De twee bruintinten (die ik overigens beiden geweldig vind!) zijn heerlijk zacht en romig en geven veel kleur af. Ook de highlighter in de linker bovenhoek is wederom zacht en romig. De pigmentatie van deze kleur is misschien niet optimaal, maar het is een highlighter, dus die hoeft niet echt dekkend te zijn. De teleurstelling uit dit palette is de perzik-achtige oogschaduw. Ik had stille hoop dat deze kleur vergelijkbaar zou zijn met MAC Expensive Pink, maar hij is ontzettend brokkelig en korrelig en is gewoon niet dekkend te krijgen. Zelfs over een oogschaduwbasis is er niks mee te beginnen, helaas! Voor een waasje kleur is hij prima, maar verder kan ik er weinig mee.

Ondanks de tegenvallende kleur kan ik jullie dit palette van harte aanbevelen. Het is inderdaad zo dat één van de kleuren nagenoeg nutteloos is, maar de andere drie tinten zijn geweldig! Kwalitatief zijn ze dik in orde en de kleuren zijn goed draagbaar. Ik zou het fantastisch vinden als Catrice de derde kleur (taupe-achtig) los uit zou brengen, want het is een perfecte kleur voor in de arcadeboog. Bovendien is de highlighter fijn en zijn de overige kleuren makkelijk met andere tinten te combineren. Voor €4,49 is dit een prima basis oogschaduw-palette!

Catrice Absolute Eye Colour Never Let Me Go! kost €4,49. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. mooie tinten 😀

 2. Ik heb hem ook maar die van mij geeft haast geen pigment, echt jammer.

 3. Hij spreekt me niet echt aan.. Toch ziet het er wel goed uit!

 4. Ziet er wel goed uit! Alleen zijn de twee lichte kleuren niet echt iets voor mij.

 5. Mooie tinten, ik heb omg i want that die vind ik ook erg mooi. Ik zag hem op je site en toen er 50% korting was dacht ik ja! die neem ik mee:)

 6. Mooi palette! Vooral de highlighter. <3

 7. Nynke zegt:

  Ik heb hem ook en vind hem wel fijn!
  Bij mij zijn de lichte kleuren ook wel goed te zien op m'n ooglid, dus ik ben er wel tevreden mee!

 8. anne zegt:

  Ik heb 'this seasons must have' oid en daarvan is het pigment toch een stuk beter!
  ben heel benieuwd naar de LE edities met het jungle thema (ben de naam even kwijt) die zien er goed uit!

 9. Ellen zegt:

  Leuke palletje!. Ik hoop inderdaad ook dat ze de 3e kleur los gaan uitbrengen. Ik zou meteen naar de winkel rennen om die te gaan halen 😀

 10. Mooie kleurtjes!

 11. Ik zit toch nog te twijfelen om misschien toch maar zo'n paletje te gaan halen, want je bent er zo enthousiast over! 😀

 12. Ziet er mooi uit!

 13. vind het zeker een leuk palette, heb em zelf ook.

 14. MiriamH zegt:

  Ik heb deze ook gehaald, en bij mij doet ie het prima. Gek toch hoe dat per porsoon verschilt. Ik heb ook Seasons must have en ook daar ben ik zeer over te spreken, al vind ik de mintkleur niet zo knallen als ik had gehoopt. Maar met een NYX jumbo pencil in milk is dat is dat iik weer opgelost.
  Zou jij met Never let me go nog een look op de site willen zetten? Ik vind het altijd erg leuk om te zien hoe een ander een palatte gebruikt, ter inspiratie!

 15. Brendalee zegt:

  Ik heb dit palette ook, vind het 2de kleurtje ook niets. pigmentatie sucks(sorry voor mijn taal) en is idd heel korrelig mijn hele wang zat onder….volgende keer koop ik gewoon weer iets bij mac.

 16. Mooie kleuren!

 17. Mooie kleuren!

 18. Lovethatmakeup zegt:

  Mooie kleuren doet mij denken aan een palettje MAC 🙂

 19. Ik heb hem ook, echt heel mooi.
  Bij mij heeft die oranje goud achtige nog best goede pichmentatie vind ik.

 20. Myrthe zegt:

  mooie tinten! het is ook niet zo duur , dat is wel fijn 😉

 21. Fijne review! De tinten zijn inderdaad erg mooi; fijn om naar te kijken. Ben benieuwd of je er nog een ooglook mee gaat maken!

 22. adinda zegt:

  Dit palletje heb ik ook en ben er heel erg blij mee! Alleen idd dat perzik kleurtje is heel erg jammer, hij ziet er zo mooi uit in het doosje.

 23. Jessica zegt:

  lijkt deze qua kleuren niet heeel erg op de Essence Metallics LE 03 Copper Rulez?
  (waar alle beautybloggers lyrisch over waren)
  nouja, die heb ik dus, dus ik ga deze niet kopen.

  1. MiriamH zegt:

   Nee, dat palette van Essence heb ik ook, maar is niet te vergelijken hoor 🙂

 24. Ik heb hem ook, en ik breng gewoon de highlight kleur aan op 1/3 van mijn ooglid met de perzikkleur eroverheen. Dan is hij heel mooi! Ik ben er heel blij mee <3

 25. Mooie palette! Jammer alleen van dat ene perzikken kleurtje 🙁
  Voor de rest is ie namelijk echt mooi!

 26. Ik vind hem mooi! Jammer van die perzik kleur, want die is echt heel mooi.

 27. Femke zegt:

  Ik heb erover getwijfeld hem te kopen maar heb het toch niet gedaan. Weet niet of ik daar nu blij mee moet zijn of niet. Komt er nog een look online met dit palette?

 28. Ik heb hem ook! Ik was zelf ook erg teleurgesteld in de perzik kleur. Maar verder ben ik er echt wel tevreden over 😀

 29. Ook al zo'n mooi palette!

 30. Daniella zegt:

  Ik heb dit palette ook, sinds een paar weken, maar ik kan er nog niet echt een mooie look mee bedenken, dus ik had graag nog een ooglook bij dit artikel gezien! Ik was ook een beetje teleurgesteld over de perzik kleur, maar over de rest was ik tevreden!

 31. Mooie kleuren!

 32. Ik ben een fan van Catrice! Zo'n goede kwaliteit.

  xxx

 33. Mooi palette. Ik ben echt fan van Catrice! Ik had ook gehoopt dat de gouden wat meer pigment zou hebben, jammer. Maar ik denk toch dat ik 'm wel ga kopen!

 34. Fleur♥ zegt:

  Leuk palletje! Ik heb een vraagje, ga je de eye shadow primer van Catrice reviewen? Dit klinkt zo brutaal, maar ik weet niet hoe ik hem anders moet stellen..:) Ik sta steeds voor het schap te twijfelen en dan denk ik, neeehh ik wacht toch maar de review af. Maar ik heb hem nog op geen één blog gevonden:( Bij deze dus mijn vraag!

 35. watevahdude zegt:

  Leuke kleurtjes!!

 36. Hele mooie kleurtjes, vooral die bruine en de highlighter! Jammer dat er in dit palet eentje zit die niet echt gepigmenteerd is, dat is in ‘OMG I Want That!’ ook zo 🙁

 37. Mooie kleurtjes!

 38. Ik heb m ook, en die oranje achtige kleur vind ik echt geweldig! Ik heb ze gedepot en in mn z-palette gedaan haha 🙂

 39. Deze paletten doen me zo denken aan de Essence Metallics paletten van een tijdje geleden. Mooie kleuren!

 40. I truly knew about most of this, but with that said, I still thought it was beneficial. Nice job!

 41. Ik heb deze vandaag pas gekocht en zag dat die perzikkleur wel degelijk bruikbaar is. Als highlight of blush!
  De overige kleuren vond ik ook heel mooi. Ik ging eigenlijk voor de OMG Iwant that, maar ben toch voor deze gegaan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.