Make-up Reviews

Review: Catrice Lip Colour Cream (Nymphelia)

Toen ik gisteren wederom op jacht was naar de nieuwe Essence-producten liep ik tegen een nieuwe Limited Edition-collectie van Catrice aan. Dat is natuurlijk ook leuk! De meeste producten uit de Nymphelia-collectie zitten in het vernieuwde vaste assortiment, maar de Lip Colour Creams zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Het leek me een interessant product, dus ik nam twee kleuren mee!

De Lip Colour Creams zijn bedoeld als een soort vloeibare lipsticks en zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Catrice belooft dat deze producten een intense kleur afgeven en een romige glans hebben.

Ik hoopte eigenlijk direct dat ze vergelijkbaar zouden zijn met de GOSH Intense Lip Colours of de MAC Kissable Lip Colours. Dat zijn namelijk allebei vloeibare lipsticks die ik erg fijn vind, vooral vanwege hun mooi pigmentatie en structuur. Helaas is dat toch niet helemaal het geval. De Catrice Lip Colour Creams lijken namelijk eerder gewone lipglossjes met een crème-finish te zijn. Niet wat het product je doet verwachten dus.

Nymph’s Glow | Blossom

Ik heb twee kleuren, namelijk Nymph’s Glow en Blossom. Naast deze kleuren is er ook nog een rode tint verkrijgbaar. Nymph’s Glow is een warme nudetint en Blossom is wat meer oranje. Ik ben niet echt onder de indruk van de pigmentatie, dat had echt wat meer mogen zijn! Beide kleuren zijn redelijk licht, maar natuurlijk daardoor wel draagbaar.

kale lippen zonder iets

Nymph’s Glow

Blossom

De structuur van de Lip Colour Creams is vergelijkbaar met die van een lipgloss, al vind ik dat ze niet heel plakkerig zijn. Dat kan voor veel meiden een groot voordeel zijn! De houdbaarheid is redelijk, maar ze blijven niet bijzonder lang zitten. Ook hadden ze van mij iets glanzender gemogen, want in vergelijking met andere lipproducten geven ze vrij weinig glans.

Nee, ik ben niet onder de indruk van deze producten. De verpakking belooft heel iets anders dan het werkelijk blijkt te zijn, erg jammer! Het zijn gewoon mooie lipglossjes, maar het zijn absoluut geen intense vloeibare lipkleuren. Geen totale miskoop, maar gewoon niet zo speciaal! Leuk, maar dus geen absolute must-have.

De Catrice Lip Colour Creams kosten €3,79 per stuk en maken deel uit van de tijdelijke Nymphelia-collectie die vanaf nu verkrijgbaar is. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Related Post

26 Comments

 • Reply
  Paola
  22 februari 2012 at 07:05

  Ik vind ze niet echt bijzonder! Ik heb zelf alleen de blush en blauwe lak gekocht!

 • Reply
  emma
  22 februari 2012 at 07:36

  Echt jammer dat je zo weinig kleur ziet! Nu weet ik iig dat ik deze kan overslaan!

 • Reply
  Charile
  22 februari 2012 at 07:59

  Wat jammer dat ze je tegenvallen! Bij mij lagen de producten er nog niet maar ik denk ook niet dat ik voor deze producten nog ga. De lichtroze stond op mijn wishlist maar als er toch bijna geen kleur afkomt 😉
  xx

 • Reply
  Yara
  22 februari 2012 at 08:19

  Toch jammer dat ze tegenvallen!

 • Reply
  Chantal
  22 februari 2012 at 09:15

  Jammer dat ze wat tegenvallen, ik was juist heel benieuwd naar deze 2 producten hahah…

 • Reply
  femketje
  22 februari 2012 at 09:33

  mehh >.< jammer van de slechte pigmentatie

 • Reply
  Nannick
  22 februari 2012 at 09:38

  Ik had ze wel iets gepigmenteerder verwacht, zoals je zegt geen must have ;(

 • Reply
  Martina
  22 februari 2012 at 09:39

  Ik vind het jammer dat er zo weinig kleur van de gloss af komt, ik had er veel meer van verwacht.. Helaas, deze ga ik dus niet halen!

 • Reply
  Kim
  22 februari 2012 at 10:13

  Jammer, deze sla ik maar over.

 • Reply
  Nicky
  22 februari 2012 at 10:26

  Jammer dat je zo weinig van de kleur terugziet, was heel benieuwd naar deze dingen. Ik ga ze dus skippen!

 • Reply
  Elodie
  22 februari 2012 at 11:40

  Geef mij maar fellere kleuren. Deze liggen trouwens nog steeds niet bij de Kruidvat, hier in mijn buurt -_-

 • Reply
  Alyssa
  22 februari 2012 at 12:26

  Hmmm..ik vind de pigmentatie altijd zo tegenvallen bij die limited edition collecties…helaas!

 • Reply
  LottedeJ
  22 februari 2012 at 13:18

  Ah jammer, ze zien er zo leuk uit! Maar nu weet ik in ieder geval dat ik ze voor de pigmentatie niet hoef te kopen.

 • Reply
  Miranda
  22 februari 2012 at 14:05

  Ik heb ze ook net zien liggen. Ik ben blij dat ik ze niet heb mee genomen, als ik dit zo lees/zie.

 • Reply
  Marieke
  22 februari 2012 at 14:08

  Ik had gehoopt dat ze veel meer pigment hadden! Gister trof ik een helemaal nieuw en vol schap aan, maar uiteindelijk liet ik vrijwel alles liggen…

 • Reply
  Bellachique
  22 februari 2012 at 15:20

  Vooral blossom is echt heel mooi!

 • Reply
  ValleydollEva
  22 februari 2012 at 16:41

  Ze zien er toch teleurstellend uit, ik had er ook meer van verwacht. Thx voor de review !

 • Reply
  Juudith
  22 februari 2012 at 20:08

  oee leuk issie!

 • Reply
  Vera
  22 februari 2012 at 21:09

  Deze laat ik aan mij voorbij gaan! Ik heb zelf de blush en de blauwe nagellak gekocht 🙂

 • Reply
  Laura
  22 februari 2012 at 22:20

  Blossom heb ik ook. Had hem wel wat gepigmenteerder verwacht. Een leuk glossje, maar inderdaad niet bijzonder…

  • Reply
   Nynke
   22 februari 2012 at 22:33

   Ik heb Blossom ook. Vind hem best mooi maar is inderdaad wel erg subtiel. Misschien ga ik de wat donkerdere rode kleur ook nog kopen, die zal dan wel wat opvallender zijn.

 • Reply
  Chantal
  23 februari 2012 at 07:47

  Zonde zeg, ik had veel meer van deze producten verwacht! Helaas heb ik zelf vrijwel niets uit de Nyphelia collectie kunnen kopen, bij de Kruidvat hier is altijd alles direct uitverkocht, zouden ze toch iets aan moeten doen.. Thanks for the review!

 • Reply
  Elise
  23 februari 2012 at 10:56

  Jammer van het pigment… Roze lipgloss zie je al nauwelijks op mijn vrij rode lippen, dus deze zijn dan waarschijnlijk al helemaal niet te zien.

 • Reply
  quinty
  23 februari 2012 at 15:44

  niet echt super ik heb ook gekeken bij kruidvat maar vond het niet super dus heb ik niks gekocht

 • Reply
  Shirley
  24 februari 2012 at 19:28

  hmm ik vind ze niet zo geweldig..

 • Reply
  Linda
  24 februari 2012 at 20:56

  Ik vond ze er zo leuk uitzien dat ik het niet kon laten om Blossom en Spring Kiss te kopen, zat nog te twijfelen over Nymp’s Glow maar ben blij dat ik ‘m uiteindelijk toch heb laten liggen, heb nl vrij donkere lippen van mezelf en Blossom is helaas al nauwelijks te zien, Spring Kiss wel iets beter maar nog steeds vrij subtiel. Erg jammer idd, had er ook wel meer van verwacht. Ik wou ze eerst zo graag maar heb er nu toch een beetje spijt van, had voor dat geld beter een paar leuke nagellakjes kunnen kopen 😉

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.