Make-up Reviews

Review: Catrice Liquid Liner (I Am Golden Sandy + Go Get Bronzed)

De vloeibare eyeliners zijn allemaal voorzien van een vilten puntje (zoals de MAC Superslick Liquid Eye Liners) in plaats van een harig kwastje of een harde punt. Daar ben ik ontzettend blij mee, want dat is één van de meest prettige manier om eyeliner mee aan te brengen. Het enige nadeel van zo’n vilten puntje is dat er soms te veel eyeliner op het kwastje zit (vooral als hij net nieuw is), waardoor je niet altijd een dun lijntje krijgt. Dat los ik dan meestal op door de eyliner met een los eyelinerwastje aan te brengen. Na een tijdje wordt de eyliner minder vloeibaar en kan je ‘m meteen vanaf het puntje aanbrengen.

Go Get Bronzed | I Am Golden Sandy

Moet je die prachtige kleuren zien! Go Get Bronzed is een prachtige bronskleur die mooi staat bij een natuurlijke look. I Am Golden Sandy is mijn favoriet! Het is zo’n mooie kleur, zo’n kleur heb ik nog nooit in een vloeibare eyeliner gezien. De pigmentatie van deze eyeliners is geweldig, maar de kleuren zijn al helemaal fantastisch!

De houdbaarheid van de Liquid Eyeliners is prima, maar niet bijzonder. In tegenstelling tot de MAC Superslick Liquid Eye Liners zijn deze budget-varianten een stuk minder longlasting. Als je er eventjes overheen wrijft blijven ze prima op hun plek zitten, maar zodra er vocht aan te pas komt zullen ze gaan uitlopen. Dat is op zich geen probleem, want onder normale omstandigheden blijven ze gewoon zitten en ze beloven bovendien ook niet waterproof te zijn.

Ik vind deze eyeliners echt geweldig! Naast deze kleuren is er ook nog een zwarte, een zwarte waterproof en een zilveren eyeliner verkrijgbaar, dus ik denk dat ik die ook aan mijn collectie toe ga voegen. Voor €3,79 is dit één van de betere budget-eyeliners die ik ooit ben tegengekomen. Bovendien is het een prima budget-alternatief voor de prijzige MAC Superslick Liquid Eye Liners. Yep, dit is een aanrader!

De Catrice Liquid Liners kosten €3,79 en maken deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Catrice.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Wat een schitterende kleuren!!

 2. Super mooi. Thanks voor de review, ik ga ze ook kopen nu ik ze hier heb gezien 🙂

 3. Nadia zegt:

  Wauw wat mooi, die wil ik ook! Zou je een look hiermee willen maken en dan nog het liefst met golden sandy (A)

 4. Wat een mooie kleuren en bedankt voor de review, die komen ook op mijn lijstje 🙂

 5. Jessica zegt:

  Ik heb Go get bronzed en hij is inderdaad prachtig. Als ik weinig tijd heb, doe ik alleen eyeliner ipv oogschaduw. Ik doe er dan wel een paintpot onder. Dan blijft hij een stuk langer zitten.

 6. Ohh dat ziet er goed uit! Mooi zeg

 7. Puck zegt:

  Wow, dat verbaasd me! Ik weet niet zo goed hoe ik dan I Am Golden Sandy moet gebruiken, dus zou je daar eens een look mee willen maken?

 8. OMG wat zijn deze mooi! Ik moest nog even keertje kijken van welk merk het was 😛 Maar van catrice dus, IK MOET ZE HEBBEN ^_^

 9. Claudia zegt:

  Wat zijn ze mooi zeg…ik ga ze kopen!

 10. Waaauw ziet er prachtig uit. Wat een intense kleuren 😀

 11. vind ze echt heel mooi! had gedacht dat ze steperig zouden zijn, en sheer, maar juist helemaal niet!

 12. a1001addictions zegt:

  Wat een mooie goed gepigmenteerde kleurtjes!

 13. I am golden sandy vind ik erg mooi.
  Ik denk dat ik die ga kopen, voor in de zomer is dat erg mooi vind ik.

 14. Kelly zegt:

  Mooie kleurtjes! Vooral Go Get Bronzed vind ik erg mooi!

 15. erg mooie kleuren 😀

 16. Ziet er leuk uit, mooie kleuren ook.

 17. De zwarte eyeliners van de vorige collectie waren best goed gepigmenteerd!
  Maar als ik deze zo zie denk ik dat de zwarte ook misschien mooier zijn,
  dus ik ga zeker even kijken

 18. Wow I'm in love! Wel jammer dat ze niet zo goed blijven zitten, bij mij vlekken eyeliners echt heel snel 🙁

 19. Hm, ik ben bang dat ze niet goed bij mij blijven zitten, ik heb namelijk erg vette oogleden, ook nog aziatisch, dus het is allemaal snel gesmudged 🙁

 20. Florie zegt:

  Ik heb Im Am Golden Sandy ook, en ik ben er echt superblij mee ! hij laat mn ogen helemaal stralen.
  hij is heel mooi samen met de Catrice oogschaduw Gilbers Grapefruit
  want die heeft een beetje een gouden shimmer 🙂

  Ik kreeg er in ieder geval wel complimentjes op toen ik die 2 samen op had !

 21. adinda zegt:

  Ik herrinner me ineens dat ik die bruine ook heb gekocht, maar was hem helemaal vergeten. Ze zien er echt prachtig uit. Morgen pak ik hem uit mn stash haha

 22. BudgetBeautyNL zegt:

  Holy cow! Die zijn echt prachtig!!!

 23. Ik heb de gouden en ik vind hem geweldig! heb er ook al veel complimentjes over gekregen. Echt een aanrader dus! Ik heb nog een zilveren en zwarte van essence liggen, maar als die op zijn dan ga ik zeker die van Catrice proberen.

 24. ziet er erg mooi uit:D

 25. Heel erg mooi!

 26. Wat een prachtige kleuren! Klinkt errug goed 😀

 27. joanne zegt:

  Mooi zijn ze he! Toen ik ze lag liggen heb ik die twee ook direct meegenomen. Ik weet nog niet hoe ik ze ga dragen, maar ik vond ze gewoon zo mooi!

 28. wauw, erg gaaf. Die bronze is binnenkort van mij gok ik zo haha.

 29. Madelon zegt:

  Go get bronzed is echt mooi!

 30. Ow wow, dit ziet er wel héél tof uit! Thanks voor de tip 😀

 31. Ziet er goed uit! En ook de vilten tip is super!

 32. Valérie zegt:

  Ik heb ook 1 van de 2, maar bij mij blijft ie niet zo heel goed op mijn waterlijn zitten. Heb jij dat ook? Of ligt het gewoon aan mij? 🙂

  1. Vloeibare eyeliners horen helemaal niet op de waterlijn gebruikt te worden! Ze blijven daarom ook daar niet goed zitten. Daar kan je beter een gel eyeliner of een potlood voor gebruiken.

 33. Waaaaaaaauw!

 34. Heel mooi! Ik ga Go Get Bronzed zeker halen ^^

 35. Iris zegt:

  Ik heb I am golden Sandy en die zwarte waterproof, ze zijn zo fijn!

 36. Wat een prachtige kleuren allebei! Klinkt heel fijn! Vind het alleen wel jammer dat Catrice toch wel een stukje duurder is geworden 😮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.