Budget Make-up Reviews

Review: Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen

Eén van de meest geanticipeerde producten van het vernieuwde assortiment van Catrice is de Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen. Een huidskleurig oogpotlood is al jaren geliefd bij make-up liefhebbers om de ogen een frissere uitstraling te geven, maar dit type product was lange tijd nauwelijks in de drogisterijen te vinden. We hoeven niet langer uitgebreid op jacht, want vanaf nu is deze musthave gewoon bij Kruidvat te koop!

Als je niet zo veel van make-up weet is dit potlood misschien een beetje gek om te zien. Wat heb je nou aan een huidskleurig potlood? Een logische gedachte, maar in werkelijkheid is het één van de basics die wat mij betreft in elke toilettas thuishoort.

De Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen kost €2,89. Hij hoeft niet geslepen te worden, maar je kunt ‘m gewoon omhoog draaien. Pluspunten voor dit gemak, want ik merk dat ik daardoor zo’n potlood veel vaker gebruik! Onderaan het potlood kun je nog een geïmproviseerde puntenslijper trekken waarmee je het puntje iets scherper kunt maken, maar eerlijk gezegd gebruik ik dat zelf niet. Potlood aanbrengen op de waterlijn is gelukkig geen precisieklusje!

Dit potlood gebruik je niet op het bovenste ooglid langs de wimperrand, maar juist op de onderste waterlijn. Die huid is vaak wat rood van kleur waardoor je ogen snel een vermoeide of verdrietige uitstraling kunnen hebben. Door een huidskleurig oogpotlood op die plek aan te brengen zie je er meteen een heel stuk frisser uit! Je ogen zullen er bovendien een stukje groter uitzien, want het potlood geeft tevens de illusie van een grotere oogopslag. Je kunt voor een vergelijkbaar effect ook een wit potlood gebruiken, maar een huidskleurig potlood geeft een natuurlijker resultaat.

Ik ben dol op het effect van dit potlood! Het heeft inderdaad een frissere uitstraling, maar het geeft je look ook iets extra’s. Ongeacht hoe je je ogen opmaakt, dit potlood maakt het helemaal af.

Het is voor veel producten lastig om goed op de waterlijn te blijven zitten, maar de Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen is waterproof en blijft bij mij ongeveer een uur of 4 zitten. Best netjes! Hij vervaagt geleidelijk, dus je kunt ‘m vervolgens weer makkelijk opnieuw aanbrengen. Ik heb ‘m inmiddels standaard in m’n tas zitten zodat ik ‘m halverwege de dag weer bij kan werken.

Het potlood is op dit moment in één tint verkrijgbaar, namelijk de kleur 010: In The Mood For Nude. Het is een vrij lichte kleur die bij mijn lichte huid mooi staat, maar ik vraag me af hoe goed hij bij een donkere huid past. Catrice zou daar eigenlijk nog op moeten inspelen! Wie weet bij een volgende update? Ik heb inmiddels al veel positieve geluiden over dit potlood gehoord, dus ik denk dat hij voorlopig nog wel even in het assortiment zal blijven.

Ik ben dol op dit potlood! Ik gebruikte sinds een tijdje een vergelijkbaar oogpotlood van Rimmel, maar die heb ik niet meer gebruikt sinds ik deze heb. Hij geeft een geweldig effect dat bij elke look past, blijft goed zitten en is ook nog eens budgetproof. Wat wil je nog meer?

De Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Catrice en kost €2,89. Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Deze ga ik binnenkort aanschaffen 😀

 2. oeh die moet ik ook eens scoren 😀

 3. Die ziet er echt heel goed uit!

 4. Bij mijn Kruidvat was deze helaas alweer uitverkocht, binnenkort nog maar eens gaan kijken!

 5. Klint goed! Ik had een favoriet van essence, maar deze lijkt me nog veel beter!

 6. Ziet er echt mooi uit!

 7. Deze heb ik ook! En hij is inderdaad heel goed!

 8. Wauw, hij is echt heel mooi! x

 9. Ziet er mooi uit!

 10. Deze ga ik zeker aanschaffen!

 11. Ik moet er altijd nog steeds een beetje aan wennen om zo’n licht lijntje op mijn waterlijn te hebben omdat ik meestal of niks of een donkere kleur heb. Maar wil deze toch eens proberen.

 12. Ziet er goed uit!

 13. Ziet er goed uit!!!

 14. Het geeft een mooi resultaat! De highlighter pen is inderdaad erg fijn.

 15. Geeft een heel mooi effect!

 16. Geeft een mooi/natuurlijk effect. Deze wil ik ook zeker gaan uittesten!

 17. Ik heb hem ook, zo fijn! Heeft een hele open blik 🙂

 18. Ik heb hem ook en hij is super fijn!!!
  Ik vind het effect zo mooi!

 19. Ik gebruik hem ook dagelijks. Vind het een erg fijn potloodje!

 20. Hij is echt mooi!

 21. Ziet er goed uit!

 22. Leuk product, maar het duurt bij mij best lang voor dat er eindelijk kleur op mijn waterlijn zit. Dat is wel zonde.

 23. Interessant product. Ziet er goed uit!

 24. Deze is geweldig mooi, heb hem zelf ook.

 25. Jasperine zegt:

  Ik gebruik altijd een wit potlood in me waterlijn maar ga deze proberen.

 26. echt een mooi resultaat!

 27. Die moet ik hebben! Ik gebruik al een hele tijd een beige-achtig oogpotlood voor mijn onderste waterlijn, maar deze is nog natuurlijker 🙂

 28. Die moet ik hebben 😀

 29. Ik denk dat ik het nog ga halen 🙂 Fijne review, maar dat zijn we dan ook van je gewoon hé <3

 30. Dit is echt mijn favoriet op dit moment.
  Ik ben je trouwens meteen even gaan volgen via bloglovin.
  Liefs, xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.