Nagellak

Review: Chanel Le Vernis – Morning Rose

Uit de Chanel Les Fleurs d’Ete-collectie is Mimosa het nagellakje dat de meeste aandacht krijgt, maar wat mij betreft mag het roze lakjes ook wel gezien worden! Mimosa is een vrij gewaagde kleur, maar ik denk dat meer dames zich zullen vinden in Morning Rose, een lief roze lakje met gouden glitters.

Morning Rose is echt een nagellak naar mijn hart. Dit is zo’n lief kleurtje! Natuurlijk zijn er veel meer vergelijkbare lichtroze nagellakken te koop, maar deze heeft toch nog wat extra’s. Deze lak is vrij warm van kleur en bevat bovendien geweldige gouden shimmers. Op de foto zijn ze helaas niet goed te zien, maar ze zijn in daglicht absoluut zichtbaar! Morning Rose heeft bij mij drie laagjes nodig om volledig te dekken, maar ik denk dat meiden met kortere nagels aan twee laagjes genoeg zullen hebben.

Het zal de oplettende lezeressen misschien zijn opgevallen dat Morning Rose wel erg dicht in de buurt komt van Chanel Mistral, een vergelijkbare kleur uit de zomercollectie van vorig jaar. Ik zal deze lakjes in een ander artikel naast elkaar swatchen, maar ik kan jullie nu in elk geval vast zeggen dat Morning Rose iets donkerder en iets warmer van kleur is. Op een andere site werd Catrice Miss Piggy Reloaded (swatches volgen nog!) geoppperd als mogelijke dupe en die lijkt zeker dicht in de buurt te komen! In een volgend artikel zal ik deze lakjes met z’n allen naast elkaar zetten zodat jullie de eventuele verschillen goed kunnen zien.

Chanel Morning Rose kost €22,00 en komt uit de Les Fleurs d’Ete-collectie. Deze lakken zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar en zeer gewild, dus zorg dat je er snel bij bent!

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Prachtige kleur, vooral die lichte shimmer erin!

 2. Wauw, wat een prachtige kleur!

 3. Deze vind ik prachtig! En hij is inderdaad geen exacte dupe van Mistral, als ik het zo zie, want Mistral is een koeler roze. Maar blijft erg mooi! Ben benieuwd naar de dupe-swatch van dat Catrice-lakje!

 4. Ik vind hem echt heel erg mooi!

 5. Ik heb Mistral al, maar ik vind deze ook erg mooi!

 6. Waaauw prachtig!

 7. Ahh wow, deze vind ik dus echt prachtig! Het is dat ik Chanel lakjes te duur vind…. 🙁

 8. Ben benieuwd naar het dupe-artikel!
  Vind het namelijk wel een gaaf kleurtje!

 9. Lief kleurtje!

 10. Wat een schattig kleurtje, mooie shimmer

 11. erg mooie kleur 😀

 12. Ik wacht je dupe artikel even braaf af en anders schaf ik de Catrice lak aan (:

 13. Lovethatmakeup zegt:

  Heel mooi kleurtje, heb alleen zelf wat slechte ervaringen met de houdbaarheid van Chanel lakjes.

 14. Ik ben heel benieuwd of het dupes zijn! Ik vind dit echt een schitterende kleur.

 15. Renske zegt:

  Prachtige kleur! .. oohhh:) Ik hoop dat die kleur van Catrice in de buurt komt, want 22 euro is me echt te duur voor een nagellak;)Die glans

 16. pretty! Ik hoop dat het dupes zijn, want die van catrice heb ik al!

 17. Prachtige kleur, ik denk dat ik deze ga kopen, vind het echt een fantastisch mooi lakje!

 18. kimetc zegt:

  Ik vind Mimosa en deze allebei zo mooi! Op zoek naar budget-dupes dan maar. 😀

 19. Myrthe zegt:

  super! ideaal voor de zomer , denk dat ik die ook wel ga kopen alleen wel erg duur , je bedoeld toch 22 euro per lakje of niet?

 20. zomerel zegt:

  Wat een mooi kleurtje!

 21. Christa zegt:

  De perfect roze kleur! Echt heel mooi!

 22. Marjolein zegt:

  Die is ook errug mooi!

 23. watevahdude zegt:

  whoee wat een lief kleurtjee

 24. Ahhh.. verliefd 🙂
  prachtig kleurtje !

 25. Prachtige kleur! I love it!

 26. Prachtige kleur!!

 27. wauw, wat mooi!!

 28. wow, die kleur vind ik echt heel mooi!

 29. Wat een mooie roze kleur! 🙂

 30. C_en_C zegt:

  Wauw wat een mooi lakje!
  xx

 31. By Sjanty zegt:

  Wauw, wat een lief kleurtje!

 32. Nynke zegt:

  Mooie kleur, maar ik kan me toch echt niet over de prijs heen zetten, haha.

 33. Desirée zegt:

  Ik heb m nu ook al een tijdje, en probeerde m eens met een matte topcoat. Dit gaf echt een heel mooi effect! 🙂

 34. He dezen doet me denken aan het hema lakje nummer 06 of 90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.