Make-up Reviews

Review: CK One Color Cosmetics

Nederland is weer een mooi cosmeticamerk rijker! Sinds kort is namelijk CK One, de make-upserie van Calvin Klein verkrijgbaar. CK One is een mooi luxe merk met een breed assortiment aan mooie items dat op dit moment exclusief verkrijgbaar is bij Douglas. Ik testte een aantal van de producten uit en ben erg enthousiast!

Hoewel deze serie make-up voor mij geheel nieuw is heeft Calvin Klein al eerder make-up in het assortiment gehad. Inmiddels is dat al langere tijd niet meer verkrijgbaar, maar CK One haalt een frisse wind door het merk in. CK One staat symbool voor energie en de vrije geest. Dat is terug te zien aan de producten, want de producten zien er allemaal prachtig uit. Bovendien zijn veel kleuren niet ‘standaard’, maar voor de verandering echt uniek en afwisselend. Leuk!

Het assortiment van CK One is breed en voorziet in alle belangrijke producten. Je kunt bij CK One terecht voor basisproducten zoals foundation, poeder en concealer, maar ook voor bijzondere items zoals felgekleurde eyeliners, afwisselende oogschaduwpalettes en knallende lipsticks. De prijzen liggen over het algemeen tussen €16,- en €37,-.

Ik ben altijd dol op mooie oogschaduwpalettes, dus ik was blij om te zien dat CK One ook een paar mooie combinaties in het assortiment heeft. De oogschaduwpalettes hebben trouwens hele bijzondere verpakkingen! De doosjes hebben namelijk niet een deksel die je er vanaf kun klappen, maar je moet de deksels opzij schuiven. Bijzonder dus!

Dit is het CK One Powder Eyeshadow Quad in de kleur Heat (€36,00). Dit is een erg bijzondere kleurencombinatie die ik niet vaak heb gezien! De combinatie van de cranberry-tint met het groen en de bruintinten is misschien wat onverwacht, maar past eigenlijk verrassend goed samen.

Op bovenstaande foto’s heb ik de oogschaduws geswatched zonder basis of primer. De pigmentatie is prima, al zullen ze over een oogschaduwbasis wel wat intenser uitpakken. De structuur van de oogschaduws is wel heel erg verschillend. De rozige tint is vrij romig, maar de groene kleur is juist heel korrelig en grof. Het hangt dus echt van de finish af hoe de oogschaduw aan zal voelen.

Ook heb ik de CK One Pure Color Lipstick in de kleur Bite Me (€18,50), een mooie intense rode lipstick. Dit is echt zo’n perfecte kleur voor een glamorous look!

Ik ben dol op deze tint rood, omdat hij namelijk een roze ondertoon heeft. Hierdoor lijken je tanden niet zo gelig en wordt bij mij m’n lichte huidskleur extra geaccentueerd. Dit is niet een kleur die ik zelf elke dag zou dragen, maar voor liefhebbers van rode lipstick is deze echt een aanrader! Hij is mooi intens en voelt prettig aan op de lippen.

Als laatste heeft CK One ook nog een aantal tinten nagellak, waarvan ik de CK One Long Wear + Shine in de kleur Shrug (€12,50) heb. Daar hoort natuurlijk even een swatch bij!

Shrug is zo’n typische herfstkleur die bij veel huidtypes mooi zal staan. Ik vind dit wel een leuke overgang vanaf koraal na de zomer! De nagellak heeft een prima kwastje, dekt goed (na twee laagjes) en lakt prettig.

Ik ben altijd dol op het ontdekken van nieuwe merken en ik ben fan van CK One! Ik ben na het testen van deze producten erg benieuwd geworden naar de rest en heb onder andere de Color & Treat Lip Kit op mijn wishlist staan. Op dit moment is CK One alleen verkrijgbaar bij de Douglas Webshop en het filiaal van Douglas aan de Kalverstraat in Amsterdam. Dat filiaal is een absolute aanrader om te bezoeken, aangezien deze pas is verbouwd er sinds kort allemaal extra merken verkrijgbaar zijn, zoals Benefit, NYX en Burberry. Vanaf januari 2013 zal CK One bij meerdere filialen van Douglas verkrijgbaar zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Claudia zegt:

  Je hebt echt mooie nagels!!
  Soms zie ik op van die nailartblogs allemaal van die té lange nagels, echt lelijk maar die van jouw zijn echt supermooi!!

  Liefs

 2. Wat een mooie producten.

 3. Wow, love the lipstick! Super mooi 🙂

 4. Wauw, mooie producten allemaal!

 5. Die nagellak vind ik eigenlijk wel erg leuk!

 6. Die lippenstift is echt gorgeous!

 7. Wow! De lipstick knalt lekker van het scherm af! Super mooi!:)

 8. mooooooie lipstick !

 9. super mooi paletje 😀

 10. lousaa zegt:

  mwah. Alleen die nagellak lijkt me wel wat, de rest trekt me niet zo. De verpakkingen ook niet trouwens. Wordt altijd zo groezelig met dat wit.

 11. De nagellak kleur vind ik echt vet mooi, super apart!

 12. Erg mooie producten!

 13. wat een mooie producten. Die lipstick is echt prachtig!

 14. Die lipstick vind ik erg mooi! Mooie kleur rood 🙂

 15. Mooie producten, vooral de oogschaduw 😀 x

 16. Als ik eerlijk moet zijn vind ik deze collectie niet heel bijzonder..
  Ik wilde ook nog even zeggen dat er een paar foutjes staan in de tekst die je hebt geschreven. Ik weet niet of je het fijn vindt als iemand je verbetert, maar ik doe het maar gewoon!
  Je schreef: “maar CK One haal een frisse wind door het merk in.” en “De oogschaduwpalettes hebben trouwens een hele bijzondere verpakkingen!”
  Die zinnen kloppen niet! Iedereen maakt fouten, maar misschien vind je het fijn om te verbeteren!

  Keep up the good work!

  1. Dank je, ik heb het aangepast!

 17. Die oogschaduwkleurtjes zien er best mooi uit! Ik ben eigenlijk best benieuwd naar alle make-up producten van CK!

 18. I need to try out that red lipstick 😉 Loving your blog!

  xo/Allison

 19. Ik vind alles mooi, behalve de nagellak. Ik vind het een beetje een ketchup-kleurtje haha! Leuk artikel!

 20. Hey !
  Leuke aankopen!
  Maar je moet eens bij de BIG BAZAR kijken
  Daar zij ck makeup nu voor 3 euro afgeprijsd Echt super goedkoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.